Но комент ;D

12401017_1103424496356483_31982949114862711_n.jpg

Ovde nije očišćeno ništa bar do 18 sati kad se Maca vraćao s posla. Sin je išao u Zemun, pa na Konjarnik, i nije ništa očišćeno. Ispod snega je led. Čekaju da prestane da pada pa da čiste :aha: Ujutru, nek nam je Bog u pomoći kad Beograd krene na posao.

Lutkice su izbor, nije moranje.
Mislim, živeti i preživeti se mora, ali način na koji ćemo (pre)živeti ne mora biti jedan jedini pod moranje.

Verujem i da bi bilo daleko manje srljanja kada bi više ljudi zauzelo stav da to nije moranje, nego izbor.
(ja ovo kao neko ko neprestano, od trenutka kad sam prvi put pomenula otkaz, a znatno učestalije otkako sam taj otkaz i dala, trpi pridike tipa "mora se naći neki pouzdan i stalan posao, makar šta, samo da se ima posao" :) )

Idealistički pristup imaš, koji je ujedno i odbramneni. Razumeljivo je to, bar meni.
Pa ovo je naš izbor moranja Sanja. Reč moranje koristim u tom kontekstu. Kako god to nazvala, svodi se na izbor zar ne? Čak i ljubavi, kao što je pisanje, su moranja jer zahtevaju da izađu iz nas....i slikanje...i sve ostalo. U osnovi biramo moranja.
laka ti noć :)

ps ja sam 25 godina privatnik......to je moj/naš izbor moranja.

...vest jeste novinarska patka , jer skriveno govori o državnoj upravi , koja nema organizacione , pa ni rukovodeće pameti - što je očoigledno , kako na ovom primeru tako i na svakom drugom ( kao što rekoh u obrisanom tekstu , direktor je zavejan u nekoj desetorazrednoj čačanskoj ulici , gde budžovani orgijaju )...
....u nepogodama , čiste se sve ulice , sveobuhvatno - integralno , jer se jedne u druge ulivaju i tako se ostvaruje saobraćajna cirkulacija - komunikacija....ako je samo autoput sa regionalnim putevima očisti , život u državi po gradovima biće mrtav....a ako su samo avenije u prestonim gradovima čiste , kolaps saobraćaja biće u celom gradu jer su bulevari i ostale ulice zakrčene i blokiraće saobraćaj....sabraćaj funkcioniše kao krvotok u ljudskom organizmu , kao što rekoh u obrisanom.....

..a obrisala si stvar jer tvoja podsvest i njen takmičarski duh , verovatno , ne podnose lične promašaje , naročito ne podnose kad nasednu na muljažu , pa i na novinarske satirčno imbicilne patke....a moraš priznati da stvar , kako si izložila u naslovnom tekstu , kad malo bolje razmisliš , podrugljiva je manipulacija , kojom se B92 podsmeva skriveno stanovništvu i njegovoj izbornoj volji.....birali ste pa sad gledajte !

Da je meni do takmičarskog duha, ne bih stavljala degenerike na listu nepoželjnih, nego bih se s njima "takmičila". Šta ćeš lepše za onoga ko voli takmičenje, od nekoga koga uvek može umlatiti?

I da ti demonstriram rečeno, vraćam te na listu s koje si za novaka skinut (malo sam se igrala deda mraza).

Back