NLP tehnika

• Začetnik teme Začetnik teme ative
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ative

Početnik
Poruka
1
Da li ste upoznati sa posljedicama NLP tehnike ucenja?
Moj unuk ima 7 godina i specijalna pedagoginja ga je obravnavala. Svaki put poslije kontakta sa njom djete je vidjelo ljude u žutoj boji.
Nakon dva dana je poceo mucati a onda nekontrolirano mu je pocela glava klimati, mišice trzati. To je bilo GROZNO gledati.
Molim sve koji su upoznati sa ovom tehnikom da mi napisu kakove su posljedice. Nigdje u literaturi ne mozemo naci nekakovu informaciju
koja je negativnog tipa. Posto gledam realno na zivot i znam da sve ima svoju pozitivnu stranu te paralelno i svoju negativnu, interesira me
negativna koju NIGDJE NE MOGU NACI. Znaci, skrivaju posljedice jer da su tako bezazlene mogle bi se naci NA SVAKOJ STRANICI NETA.

Moj unuk ima 7 godina i specijalna pedagoginja ga je obravnavala. Svaki put poslije kontakta sa njom djete je vidjelo ljude u žutoj boji.
Nakon dva dana je poceo mucati a onda nekontrolirano mu je pocela glava klimati, mišice trzati. To je bilo GROZNO gledati.
Molim sve koji su upoznati sa ovom tehnikom da mi napisu kakove su posljedice. Nigdje u literaturi ne mozemo naci nekakovu informaciju
koja je negativnog tipa. Posto gledam realno na zivot i znam da sve ima svoju pozitivnu stranu te paralelno i svoju negativnu, interesira me
negativna koju NIGDJE NE MOGU NACI. Znaci, skrivaju posljedice jer da su tako bezazlene mogle bi se naci NA SVAKOJ STRANICI NETA.

Pravac s malim kod psihijatra!
Ne verujem da je pedagog išta tu uradio-NLP tehnika i nije za klince-tek kad se prođe
srednja škola ima efekta...Ono-može biti frustirajuća za mlađe,ali ako "vidi" žute
ljude-to govori da mu se uključila odbrana halucinacijama i -kao što rekoh-pravac kod
lekara opšte prakse-dečijeg koji će sigurno dati uput za psihijatra...

Odakle vam ideja da je od toga?? Pa jel neko od odraslih bio prisutak dok ona komunicira s njim??

Pod hitno kod lekara sa detetom....

Lako je tuđim ****** pedagoginje mlatiti.

Sad ozbiljno, kakve veze ima pedagog sa NLP? NLP je praktična veština komunikacije ali sa pompeznim imenom, ne brkajte to sa hipnozom ili ne znam čime. U svakom slučaju, ni jedno ni drugo nisu stvari koje pedagozi koriste. Zašto je dečko uopšte bio kod pedagoga? Ima već neki problem?

Neuro (znaci nema veze sa psihom?) Lingvisticko (znaci ima veze sa citanjem ili slusanjem) Programiranje (znaci, nema veze sa licnom odgovornoscu, posto ne pise "auto(re)programiranje")? Nesto nisam siguran da bi to moglo da nekome makne halucinacije, a da ne izazove istovremeno jos gore nesto.

Poslednja izmena:

Back