NLO

Denni72

Zainteresovan član
Poruka
304
Da li ste nekad videli NLO? Moje iskustvo iz novembra 2020. Bio sam sa tadašnjom prijateljicom u kupovinu,bila je subota,vedar dan.Vratili smo se u stan negde oko 15 sati.Ona je slagala stvari iz kupovine u kuhinji,ja sam u sobi otvarao poštu koju sam izvadio iz sandučeta.Odjednom prolomio se krik čudjenja "Sašaaaaaaa,dodji brzo,dodji brzo" Ja sam uleteo u kuhinju,mislio sam da se povredila ili nešto tako.Ona je stajala kraj prozora i pokazivala prstom,video se na nekih 200m daljine,sjajan objekat,kao neko malo sunce,koji je pulsirao i kretao se povremeno levo-desno,to smo posmatrali nekih 2-3 minuta i onda je taj objekat,neverovatnom brzinom horizontalno odleteo

Da li ste nekad videli NLO? Moje iskustvo iz novembra 2020. Bio sam sa tadašnjom prijateljicom u kupovinu,bila je subota,vedar dan.Vratili smo se u stan negde oko 15 sati.Ona je slagala stvari iz kupovine u kuhinji,ja sam u sobi otvarao poštu koju sam izvadio iz sandučeta.Odjednom prolomio se krik čudjenja "Sašaaaaaaa,dodji brzo,dodji brzo" Ja sam uleteo u kuhinju,mislio sam da se povredila ili nešto tako.Ona je stajala kraj prozora i pokazivala prstom,video se na nekih 200m daljine,sjajan objekat,kao neko malo sunce,koji je pulsirao i kretao se povremeno levo-desno,to smo posmatrali nekih 2-3 minuta i onda je taj objekat,neverovatnom brzinom horizontalno odleteo

Ћуј вид'ла .. воз'ла ...

:metla:

Nisam video NLO i mislim da tu nema ničega.

Mada ima onaj pilot JNA što je tvrdio da ih je više puta video i da su se neobično kretali. Voleo bih da znam šta se krije iza toga.

Video nešto na nebu iznad beograda malo pre početka bombardovanja 99' ide svetli jako vosoko pa uspori i stane pa tu stoji 15-20 min. Onda opet krene ubrza pa uspori i stane. Ličilo je na zvezdu ali se kretalo. I tako je napravilo trougao na nebu pa odjednom dalo gas i otišlo preko crnog neba. Posle toga sam mislio da su nas nacisti snimali pred bombardovanje.

Vidio sam dvije hiljade dvadest i četvrte godine u rano jutro dok je još mrak bio, bila su sa mnom još četiri čovjeka i oni su vidjeli također. Više od petnaest svijetlećih objekata koji su se kretali brzinom između petnaest i četrdeset hiljada kilometara na sat to je bilo u Njemačkoj. Prešli su nebo jedan iza drugog u formaciji. Mislim da tema ne spada pod Teorije zavjere, mogla bi se svrstati pod Religija i Duhovnost jer Vatikan i crkva kriju mnogo toga o izvanzemaljskom životu, a Duhovnost jer to podpada pod oblike života viših dimenzija postojanja.

Vidio sam dvije hiljade dvadest i četvrte godine u rano jutro dok je još mrak bio, bila su sa mnom još četiri čovjeka i oni su vidjeli također. Više od petnaest svijetlećih objekata koji su se kretali brzinom između petnaest i četrdeset hiljada kilometara na sat to je bilo u Njemačkoj. Prešli su nebo jedan iza drugog u formaciji. Mislim da tema ne spada pod Teorije zavjere, mogla bi se svrstati pod Religija i Duhovnost jer Vatikan i crkva kriju mnogo toga o izvanzemaljskom životu, a Duhovnost jer to podpada pod oblike života viših dimenzija postojanja.
Zanimljivo ovo o brzini kretanja

Zanimljivo ovo o brzini kretanja
Tema 'Civilizacija insektolikih vanzemaljaca' https://forum.krstarica.com/threads/civilizacija-insektolikih-vanzemaljaca.1044048/

Tema 'Takozvani komet 3I/Atlas je Jehovina Kočija' https://forum.krstarica.com/threads/takozvani-komet-3i-atlas-je-jehovina-kocija.1045235/

Tema '"Interdimenzionalno putovanje" i zamjena Duše u snovima' https://forum.krstarica.com/threads/interdimenzionalno-putovanje-i-zamjena-duse-u-snovima.1037553/

Evo tri teme koje sam otvorio sa svojim iskustvima i spoznajama.

Inače često kada putujem avionom noću vidim na nebu u daljini bljeskove. To je rat u ukrajini ili kada su iranci rokali izraelce.

Svi imamo telefone sa kamerom uz sebe 24/00. Gde je snimak?

Vrednije je gledati tako nešto ne propustiti ništa svojim očima, jer u mnogo slučajeva kratko traje, snimka za nevjerne Tome opet nije dokaz oni se ne bi uvjerili i kada bi gledali svojim očima rekli bi to su dronovi ili sateliti Elona Muska.

Uvek se setim sestrine priče kad je bila devojka. Išla sa drugom sekom i vidi svetla u daljini.
I počne da viče - ljudi Nlo. Kad ispostavi se da je kombajn u pitanju. U mraku se videla samo svetla.
A i jednog komentara, vanzemaljci su prešli ko zna koliko svetlosnih godina da bi gurali ljudima
predmete u anus (vezano za priče o otmicama).
Ne, nikad nisam videla Nlo. I ne verujem da ću ikad.

Uvek se setim sestrine priče kad je bila devojka. Išla sa drugom sekom i vidi svetla u daljini.
I počne da viče - ljudi Nlo. Kad ispostavi se da je kombajn u pitanju. U mraku se videla samo svetla.
A i jednog komentara, vanzemaljci su prešli ko zna koliko svetlosnih godina da bi gurali ljudima
predmete u anus (vezano za priče o otmicama).
Ne, nikad nisam videla Nlo. I ne verujem da ću ikad.
Tačno. Isto su jednom ljudi iznad mora videli neka svetla, kasnije se ispostavilo da je to bio brod gde su bila upaljena samo gornja svetla.
Ili slučaj u Phoenixu gde su usred noći videli "vanzemaljske letelice" dok je zapravo u pitanju bila formacija vojnih aviona tako poređanih da su delovali kao NLO-ovi.

Back