NLO, Vanzemaljci....

ENADIN

Zainteresovan član
Poruka
347
E ovako...
Dugo vec citam, gledam slusam o njima.
Ako su tu zasto se ne pokazu... kada su vec prosli toliki put :)

Ako su jaci i tehnoloski razvijeniji "ako su vec stigli do ovde" naravno da jesu nebi ih ni jedna vlada mogla skrivati.

I ako su vec dosli nisu valjda otisli do bele kuce ili CiA da prijave boraviste :))

Pogeldao sam one snimke i textove o srusenim nekim UFO letelicama..... Preleteli svetlosne godine i dosli ovde da se s*ebu.... :(

Ovo vece dodjem do Area 51

I rekoh ajd da vidim kako to izgleda na google map. Kucam "Area 51"
Zumiram ono "belo" tik pored sloba A koje obelzava mapu i vidim jedan veliki X sa nekim brojevima na krajevima.

Pro googlam i sta da vidim lik ufatio nesto sto lebdi nedaleko sa kordinatama 37°11'55.95" N 116°03'20.01"W
copy paste u google map i videce te :)

A da negovorim o bezbrojnim krugovima u tom podrucju.. nisu valjda vozili kola sve u krug dok nestane goriva :D

Toliko ljudi je ubedjeno da postoje, toliko dokaza sto laznih sto "kako kazu pravih"
A ja neznam vise u sta da poverujem :D

Evo javno ih pozivam ako ih ima na Krsti ajde javite se ;) :super: :super:

Razlog zasto se ne pojavljuju jeste da ne bi bili otkriveni. Oni nas godinama proucavaju a mi nista o tome neznamo.
Ova vidjenja su samo sreca nista vise. Naprimer onaj jedan video gde NLO nestaje. Vidi se jasno kako prolazi kroz Crvotocinu. Tako su oni i dosli do nase planete tako brzo.

Ma da tolko su napredni da nas vec ceo vek proucavaju, ja mislm da ako su tolko napredni da im ne bi trebalo ni manje od 2 meseca da nas lepo prouce, sta ima da nas proucavaju toliko dugo ako su tolko pametni...:D

Ja mislim da ipak izmedju nas i njih nije nesto preterana razlika sto se tehnologije i drustvenog napredtka tice, mislim da smo mi kao jedno divlje indijansko pleme, ili da smo kao u antickom dobu dok su oni napredniji od nas kao sto smo sad trenutno mi daleko napredniji nego sto smo bili u antickom dobu...
Verovatno su pronasli nacin kako da se krecu u svemiru brzo tj lagano prodju kroz neki teleport i puf evo ih u skroz drugu galaksiju tj nasu, i sad su vidieli do koji smo mi stepen dogurali i svesni su da ako pocnemo da provaljujemo njihovu tehnologiju da mozemo da im predstavljamo neku pretnju pa zato cute i gledaju, nesto planiraju, mozda nas cekaju i prate da vide dokle cemo dogurati, da li smo presli na neki visi nivo svesti sto ovde dosta pominju ili ne, cekaju nas da se malo smirimo i opametimo da bi mogli da nam se pokazu i da nam lepo pokazu svoja dostignuca tehnologiju kad za nju budemo bili spremni i ne pravimo njima pretnju da ih napadnemo ili sami sebe unistimo a i neke druge civilizacije...

Ko zna sta smeraju zaebano je to , videcemo valjda nekad nadam se sto pre jer je toliko dosadno bilo bi redno nesto veliko da se desi...

Poslednja izmena:
Pa vi govorite ko da postojimo mi i samo jedna vrsta vanzemaljaca . Ako svemir vrvi od zivota (u sto sam siguran) , desi se da tu i tamo koji svemirski brod proleti preko nase planete .Siguran sam da nas je neka civilizacija vec davno proucila , a niko nas ne dira iz istog razloga zasto vi ne bi dirali npr mravinjak kad ga sretnete negde u nekoj sumi.Nemate razloga da ih unistite , ali uvek se nadje neko ko ce zgaziti mravinjak , pa tako postoji i realna sansa da nas neko zgazi.

Ma da tolko su napredni da nas vec ceo vek proucavaju, ja mislm da ako su tolko napredni da im ne bi trebalo ni manje od 2 meseca da nas lepo prouce, sta ima da nas proucavaju toliko dugo ako su tolko pametni...:D

Ja mislim da ipak izmedju nas i njih nije nesto preterana razlika sto se tehnologije i drustvenog napredtka tice, mislim da smo mi kao jedno divlje indijansko pleme, ili da smo kao u antickom dobu dok su oni napredniji od nas kao sto smo sad trenutno mi daleko napredniji nego sto smo bili u antickom dobu...
Verovatno su pronasli nacin kako da se krecu u svemiru brzo tj lagano prodju kroz neki teleport i puf evo ih u skroz drugu galaksiju tj nasu, i sad su vidieli do koji smo mi stepen dogurali i svesni su da ako pocnemo da provaljujemo njihovu tehnologiju da mozemo da im predstavljamo neku pretnju pa zato cute i gledaju, nesto planiraju, mozda nas cekaju i prate da vide dokle cemo dogurati, da li smo presli na neki visi nivo svesti sto ovde dosta pominju ili ne, cekaju nas da se malo smirimo i opametimo da bi mogli da nam se pokazu i da nam lepo pokazu svoja dostignuca tehnologiju kad za nju budemo bili spremni i ne pravimo njima pretnju da ih napadnemo ili sami sebe unistimo a i neke druge civilizacije...

Ko zna sta smeraju zaebano je to , videcemo valjda nekad nadam se sto pre jer je toliko dosadno bilo bi redno nesto veliko da se desi...

Mozda su to druge rase Vanzemaljaca. Ne svi isti.

1. vaseljena vri od zhivota, u raznim oblicima i formama.
2. kontakti su uspostavljeni sa odabranim, a to nisu rokfeleri rotshildi i slichni medijski poznati likovi o kojima se prichaju bajke i legende vec oni koje sami vanzemaljci odaberu. zato je u toku neprekidna potraga za onima s kojima je bio uspostavljen kontakt od strane raznih specijalizovanih sluzhbi. i to je cela pricha.

Poslednja izmena:
Više se ne postavlja pitanje da li van zemaljci postoje.
Postavlja se pitanje , da li mogu da dođu do nas ?

vanzemaljci su na zemlji prisutni, imaju superiornu tehnologiju i znanje, maskiranje je samo deo toga i sigurno im nije problem da se skriju. po nekim prichama ono shto njih zanima nije zemlja tj njeni resursi (kojih imaju u izobilju na raznim stenchinama mesecima i drugim planetama po kosmosu) i ljudi, vec religija. oni tragaju za ozbiljnim stvarima i smatraju vecinu ljudi majmunima kojima je sva pamet otishla u ***** i koji su nedostojni za ozbiljne diskusije. najvecim majmunima verovatno smatraju one gramzive pohlepne nafurane utripovane idiote koji ratovima unishtavaju genetski materijal chovechanstva tj nameravaju da uvedu nekakav novi svetski poredak. e sad, zashto se otvoreno ne pokazhu, oplemene chovechanstvo znanjem, je pitanje za diskusiju. verovatno je jedan od razloga upravo to shto vecinu ljudi smatraju majmunima, a ne sme se majmunu dati npr kosmichka tehnologija, napravice bombu od toga.

Poslednja izmena:
najveci problem krio se u ego/geo/centricnosti..otkad je sveta i veka,podmireno jos i tako nekakvim svetim knjigama (idi mresti se,ceka te dzenet, samo tebe,itd) covek ne gleda da zivi nego kanda dusmanski zloupotrebljava svoje prisustvo na ovoj planeti. kao posesivan muz,a tragi-comic, cosmic-papucar,u jednom momentu proglasice zemlju cak i centrom (svog) svemira:oko nje se okrecu sunce,zvezde i mesec.zivot nije zastao usled te spoznaje,tek,usled toga,dobri ljudi su spaljivani...
uvek je postojala doktrina,zvanicna nauka i istina,koja bi se u tom obliku na kraju pokazala i kao jedina odgovorna za konzumaciju svoje dece.jer saznanja se menjaju, a priskrbnici i nove dobrovoljne zrtve redovno se prijavljuju...koliko to moze biti zabavno,ukoliko se zaista radi - o deci?
ukoliko se doslo do zakljucka da i nije,da zamara i da je zastarelo,dolazi se do spoznaje da deca vise nisu toliko mala i naivna kao nekad.u cemu je onda caka?
niko nikada nije razmisljao o tome kakav bi zivot mogao postojati i izgledati na nekoj drugoj planeti, manje ili vise drugacijoj od ove. sem pisaca sf,preterano detaljisanje i udubljivanje u tako sto ozbiljno bi zaslo u resor,iliti ulogu (nekog fijufi,`drugoga`,ili pak samoga - boga! za obicnu dusu - nezamisliv i neizvodiv poduhvat,van zidova ludaje)
niko nikad nije mislio ni o tome kako bi drugim stvorenjima izgledao nas zivot...mozda zato sto mnoga stvorenja ovog planeta jos nemaju dobar uvid i u zivot na svojoj sopstvenoj planeti.
things....come and go. mislim da je sva poenta u tome da se, gde god da smo, ne treba dosadjivati...mogu sad `Istine` i bez nasih zrtvava,treba ih samo posmatrati kako se ponasaju,iz prikrajka.no, bez zabave, nista!..Is there life on mars,d.bowie ;)

Poslednja izmena:

Back