ENADIN
Zainteresovan član
- Poruka
- 347
E ovako...
Dugo vec citam, gledam slusam o njima.
Ako su tu zasto se ne pokazu... kada su vec prosli toliki put
Ako su jaci i tehnoloski razvijeniji "ako su vec stigli do ovde" naravno da jesu nebi ih ni jedna vlada mogla skrivati.
I ako su vec dosli nisu valjda otisli do bele kuce ili CiA da prijave boraviste
)
Pogeldao sam one snimke i textove o srusenim nekim UFO letelicama..... Preleteli svetlosne godine i dosli ovde da se s*ebu....
Ovo vece dodjem do Area 51
I rekoh ajd da vidim kako to izgleda na google map. Kucam "Area 51"
Zumiram ono "belo" tik pored sloba A koje obelzava mapu i vidim jedan veliki X sa nekim brojevima na krajevima.
Pro googlam i sta da vidim lik ufatio nesto sto lebdi nedaleko sa kordinatama 37°11'55.95" N 116°03'20.01"W
copy paste u google map i videce te
A da negovorim o bezbrojnim krugovima u tom podrucju.. nisu valjda vozili kola sve u krug dok nestane goriva
Toliko ljudi je ubedjeno da postoje, toliko dokaza sto laznih sto "kako kazu pravih"
A ja neznam vise u sta da poverujem
Evo javno ih pozivam ako ih ima na Krsti ajde javite se

Dugo vec citam, gledam slusam o njima.
Ako su tu zasto se ne pokazu... kada su vec prosli toliki put

Ako su jaci i tehnoloski razvijeniji "ako su vec stigli do ovde" naravno da jesu nebi ih ni jedna vlada mogla skrivati.
I ako su vec dosli nisu valjda otisli do bele kuce ili CiA da prijave boraviste

Pogeldao sam one snimke i textove o srusenim nekim UFO letelicama..... Preleteli svetlosne godine i dosli ovde da se s*ebu....

Ovo vece dodjem do Area 51
I rekoh ajd da vidim kako to izgleda na google map. Kucam "Area 51"
Zumiram ono "belo" tik pored sloba A koje obelzava mapu i vidim jedan veliki X sa nekim brojevima na krajevima.
Pro googlam i sta da vidim lik ufatio nesto sto lebdi nedaleko sa kordinatama 37°11'55.95" N 116°03'20.01"W
copy paste u google map i videce te

A da negovorim o bezbrojnim krugovima u tom podrucju.. nisu valjda vozili kola sve u krug dok nestane goriva

Toliko ljudi je ubedjeno da postoje, toliko dokaza sto laznih sto "kako kazu pravih"
A ja neznam vise u sta da poverujem

Evo javno ih pozivam ako ih ima na Krsti ajde javite se