NLO iznad Niša

Lovac na budale

Početnik
Poruka
25
Na ovo sam naleteo pre neke dve godine, u nekim starim novinama u kojima je pisalo
kako se pojavio NLO iznad Niša, za kojim su poslali tri miga, od kojih se ni jedan nije vratio, ako neko zna nešto više o ovome neka objavi.

He,he, nije nego sam čitao o ovome, a i jedan moj prijatelj tvrdi da je video NLO, u to vreme, tako da ne znam da li mu je verovati al' kažu ljudi kada su ga videli malo posle toga nije bio pri zdravoj pameti. Pa sada ako neko nešto zna objavite. :mrgreen:

Stvarno ne znam šta da ti kažem, nikada nisam imao priliku da vidim tako nešto, niti bih želeo ali možda ima ljudi koji su imali takva iskustva. Takođe sam načuo priče i o bazi na Kosovu, u kojoj testiraju vanzemaljce, mada iskreno ja ne verujem baš u to.

Ej, sad je i meni ova priča bliska... Niš ili neki drugi grad, nije bitno, ali ta tri miga mi tako zvuče... ma i ja ovo znam odnekud... pročitala, čula, gledala...
ili je ovo samo dokaz da je sugestija čudo... :think: ali pre mislim da sam i ja ovo nekada davno čula :think:

Nestanak...Proradilo je...Nema šanse čulo bi se to...Jedini nestanci povezani kao sa NLO u bivšoj Jugi su bili neki nestanci Ribara u jadranskom moru koje je neko povezao sa ''čudnim svetlima'' u vodi...I mislim da je bilo da je avion jurio UFO ali ništa preterano.

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: ladno ne verujem.
počnem - nestanak tr.. i blokira :eek::eek::eek: zablenem se, rekoh, šta bi, pa nisam ni otkucala reč tri, a kamoli šta drugo... i tek vidim plavi avastov kvadratić u uglu i čujem - virusna baza je osvežena :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
blokirao i meni, al zbog avasta. Heh, kakva slučajnost, ne verujem

Možda to i nisu bili vanzemaljci, možda Rusi ili Ameri isprobavaju neka sranja ko će ih znati, pa Hitler je pravio svemirske brodove, ko zna možda su se Švabe vinule u svemir, tamo se kloniraju i vratiće se na Zemlju da uspostave četvrti rajh.. :D

Back