NLO iznad Bijeljine

Aldebaran_90

Početnik
Poruka
2
Moja djevojka i ja smo navece isli iz grada kod mene (inace zivimo u Bijeljini). Primjetili smo na nebu sjajnu zvijezdu (mislili smo je zvijezda). Bila je neobicno velika i svijetla. Onda nakon nekih 5 minuta pogledao sam ponovo i vidio da iz nje jos jedna svijetleca tackica izlazi i krece se pravolinijski na gore. Nakon nekih 5 sekundi ta velika sjajna zvijezda je pocela da slabi a onda lagano da se spusta na dole dok nije otpuno izblijedila. Znam da nije u pitanju meteor jer je stajala nekih 10ak min na jednom mjestu, i jedan njen dio je poceo da se krece prema gore. Da li je neko vidio nesto slicno?

Pa 2009. sam ja isao da slikam jednu njivu (zivim na selu) i slikam jedno 10 slika i na nekoliko slika ugledam NLO. Slao sam nekim ufolozima koji su mi odgovorili da je to najcesci izgled. Ja ipak mislm da to ovi satanisti iz NATO-a testiraju nove letelice(mozda proveravaju da li je narod dovoljno zatucan). Nlo sliku ubacujem kad budem bio na kompu.

Pa 2009. sam ja isao da slikam jednu njivu (zivim na selu) i slikam jedno 10 slika i na nekoliko slika ugledam NLO. Slao sam nekim ufolozima koji su mi odgovorili da je to najcesci izgled. Ja ipak mislm da to ovi satanisti iz NATO-a testiraju nove letelice(mozda proveravaju da li je narod dovoljno zatucan). Nlo sliku ubacujem kad budem bio na kompu.
Mali nemoj da se palis nisi ti budalo to slikao nego ja.
Oladi bre bato tek imas 10 godina.

Back