Lexa:Autore, crni, pa ja sam ti živi primer da Njutnova teorija nije samo teorija...
Molim te obrazlozi mi ovaj tvoj iskaz

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lexa:Autore, crni, pa ja sam ti živi primer da Njutnova teorija nije samo teorija...
mille:zavodljiva1976:devojcica_20:Izvini sto ti rusim koncepciju, ali mislim da Njutnov zakon gravitacije nema veze sa tim da li je objekat lak ili tezak.Radi se o sili gravitacije koja vuce tela ka zemlji.
I kilogram jabuka, i 10 kg jabuka i list papira stoje na zemlji jer ih tu drzi gravitacija.
Trazi da ti profa fizike vrati pare!![]()
Izvini,a odakle si ti ispala![]()
![]()
Zar nisi skapirala da se salimo na tu GLUPAVU TEMU...
Vidis da je tipu dosadno,pa svuda postavlja istu temu...![]()
Tema uopste nije glupava, samo je pitanje koliko si ti pametna a ocigledno je NE DOVOLJNO cim nisi svatila![]()
Mislim da je bitno da li profesorica ljulja ili žulja!!! 8) ČIKO!!!kojote:... :? a?! A masa x ubrzanje! Aha! 8)mille:U pitanju je brzina padanja profesorice! A tezina nije u masi nego u glavi ali kad porastes pa razmislis kazace ti se samo![]()
mille:Tema uopste nije glupava, samo je pitanje koliko si ti pametna a ocigledno je NE DOVOLJNO cim nisi svatila![]()
AllPacino:Darvin je bio u pravu
chokolada:Izgleda...zavodljiva1976:TEBI JE IZGLEDA DOSADNO PA JEDNU TE ISTU TEMU POSTAVLJAS SVUDA,NE BI LI TI NEKO ODGOVORIO....A NI SAM VEROVATNO NEMAS POJMA STA SI HTEO TIME DA POSTIGNES I KAKAV ODGOVOR DA OCEKUJES...![]()
![]()
![]()
![]()
Ej, ej ja imam 52 kg i mlada sam, da li to znaci da sam laka?![]()
iggymag:Laka :shock:...za toliku chokoladu bi mi trebalo 3 pankreasa i josh jedan pride ako jedan otkaze
...dobro je da si mlada...nije ti proshao rok upotrebe :wink:
Vidim ogovarate me dok me nema. Ccccc...goodday:ma sva je malena...kada je na tebi mozesh je nacediti k'o limun
Sto mrzite devojcicu,bre,bas lepo razmislja o tom problemu...jel zavodljiva sto se zavodi ili..Lexa:Grrrrrrrrrr, mi da ćutimo dok nam se ti ne obratiš....???devojcica_20::zavodljiva1976:devojcica_20:Izvini sto ti rusim koncepciju, ali mislim da Njutnov zakon gravitacije nema veze sa tim da li je objekat lak ili tezak.Radi se o sili gravitacije koja vuce tela ka zemlji.
I kilogram jabuka, i 10 kg jabuka i list papira stoje na zemlji jer ih tu drzi gravitacija.
Trazi da ti profa fizike vrati pare!![]()
Izvini,a odakle si ti ispala![]()
![]()
Zar nisi skapirala da se salimo na tu GLUPAVU TEMU...
Vidis da je tipu dosadno,pa svuda postavlja istu temu...![]()
Ma ja ne mogu da se salim sa glupim temama...glupo je glupo.....!![]()
Sledeci put mi se obrati kad tebi nesto direktno uputim, vazi?! ok!![]()
![]()
![]()
He, he... Ma, zaklela bih se da si duplirala svoje godine...
mille:Da li je u trenutku opšte globalizacije i sve raskalašnijeg života mladjih generacija opovrgnuta velika Njutnova teorija?![]()
![]()