ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Šta preferirate: ženu koja miriše na čokoladu, prženi šećer i vanilu (ili ti kolače u prevodu) ili cicu oko koje se širi miris parfema?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na kiseli kupus i sarmu
Šta preferirate: ženu koja miriše na čokoladu, prženi šećer i vanilu (ili ti kolače u prevodu) ili cicu oko koje se širi miris parfema?
.......dobar parfem chudo stvara ,danas se bash mimoidjem sa nekom nadrndanom gospodzom ,kad je proshla i zamirisala kao opijen sam se okrenuo ,da je znala mogle mi je raditi shta hoce ne bih se bunio ...........![]()
.......dobar parfem chudo stvara ,danas se bash mimoidjem sa nekom nadrndanom gospodzom ,kad je proshla i zamirisala kao opijen sam se okrenuo ,da je znala mogle mi je raditi shta hoce ne bih se bunio ...........![]()
da , da primjetih .. naglasak , miris , pokret .. tako jedna mala stvar a tebe može napalit do yaya..
@tema : nekako mislim da ih miris kolaca više na majku podsjeca![]()
GospoDZa![]()
Cokolda, vanila, kolaci... :smajlikojibalavi:
ili promjena mozga!))
isti slucajodbojno mi je kada nekog namirisem u prolazu... dobijem asocijaciju na onu reklamu
gdje zena preko znoja u autobusu naprska dezodorans![]()
Ti mora da si izašao iz neke bajke![]()
A hit su mi ovi odgovori muskaraca koji vole parfeme a kad stavim Hypnotic ili Moschino Couture
svi se zale.. Nisu svi parfemi isti niti toliko prijaju njuhu na blizu
![]()
Za sex samo kupka i neko dobro mleko za telo .. Volim i koristim Aqualina marcipan.. Mnogo neobican miris..