Njihova ljubav može biti vječna

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.439

Ko je vaš idealni partner prema horoskopu​

Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim.

Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoljeti.

Ukoliko želite da saznate ko je najbolji par za vas, donosimo 11 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti vječna.

shutterstock_731114380-872x610.jpg

Ovan i Vodolija

Ovnovima i Vodolijama nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvijek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole da isprobavaju nove stvari u kojima maksimalno uživaju. Najznačajnija osobina ovog para je ta što sve vole da rade zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju i nikada se neće zasititi jedan drugoga.

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumiju i imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svjesna vrednosti partnera i veze koju su izgradili i znaju kako svom životnom izabraniku da pokažu da ga vole i cijene. Upravo takav odnos garantuje vječnu ljubav.

Rak i Ribe

Kosmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcionišu savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvjesni te zbog toga mogu izgraditi vrlo čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću s partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

Lav i Strijelac

Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba znaka su vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvijek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan pa će u njihovom će društvu uživati svi. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je nevjerovatna.

Djevica i Bik

Ova dva zemljana znaka zajedno stvaraju jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osjećaju opušteno i sigurno. Djevice i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu povjerenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vrijeme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji podjednako cijene vjernost i iskrenost pa se u potpunosti razumiju.

Vaga i Blizanac

Veza između Vage i Blizanca zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oboje su vazdušni znakovi kojima prija mentalna stimulacija te se zbog toga vrlo dobro razumiju. U njihovoj zajednici razumijevanje i cijenjenje partnera je na najvišem nivou pa će se oboje potruditi da takav kvalitetan odnos zauvijek potraje. Ljubavna veza između ovih horoskopskih znakova je vrlo jaka pa će uvijek biti strastveni ljubavnici i najbolji prijatelji.

Škorpija i Rak

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj. To nikako ne važi za Škorpije i Rakove. Ova dva vodena znaka imaju vrlo snažna osjećanja, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju vrlo moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri pa su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrijednosti i spremni su jedan za drugog da učine sve.

Strijelac i Ovan

Ovaj dinamitni par povezuje vatra što se očituje u njihovoj strastvenoj vezi. Zajedno imaju nevjerojatnu količinu energije koju unose u vezu. Upravo ta energija s vremenom jača njihov odnos i čini ga kvalitetnijim. Strijelci i Ovnovi vrlo su slični te dijele isti entuzijazam prema svijetu oko njih te zajedničkim snagama mogu prebroditi sve životne prepreke.

Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu hemiju osjetiti svi oko njih. Njihov odnos se zasniva na obožavanju, što rijetko koji par može doživjeti. Jarčevi i Bikovi imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati vječno. Razlog tome je velika količina ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zle prema svom partneru.

Vodolija i Blizanac

Ova dva vazdušna znaka opisuje vrlo snažna psihološka povezanost. Ona je toliko moćna da ovaj par međusobno gotovo može čitati misli. Vodolije i Blizanci toliko su povezani da često jedino oni razumiju svoj svijet u kojem žive i uživaju. Upravo ta povezanost njihovu vezu čini toliko snažnom i dugotrajnom. Ovaj par će kroz život koračati rame uz rame i potrudiće se da se nikada ne razdvoje.

Ribe i Škorpija

Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način pa se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Ribe i Škorpije povezaće se na intelektualnom nivou, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i tijelo i da ga maksimalno razumiju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumijevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti.

piše Superžena.

Lav i Strijelac

Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba znaka su vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvijek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan pa će u njihovom će društvu uživati svi. Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi i jedan prema drugome zaista je nevjerovatna.
Heh zena i ja :P

Škorpija i Rak

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj. To nikako ne važi za Škorpije i Rakove. Ova dva vodena znaka imaju vrlo snažna osjećanja, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju vrlo moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri pa su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrijednosti i spremni su jedan za drugog da učine sve.

Ribe i Škorpija

Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način pa se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Ribe i Škorpije povezaće se na intelektualnom nivou, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i tijelo i da ga maksimalno razumiju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumijevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti.

Nije bilo u ponudi kad sam trazila :mmmm:

E moja ti otkad je kod mene kasno za sve :(

Ima dvije tri godine kako sam digla ruke od svega

Vidis da ne kukam vise :roll:
Kukas na svakoj temi kao da je samo tebi tesko u zivotu,samo se tebi desavaju teske stvari,samo tebi se dize ruke od svega,samo je tebi zivot komplikovan
Ozbiljne vibracije Ribe energije
Nije kasno za nista skupi vise tu petlju uradi to sto mislis da treba i obraduj ovaj podforum nekom optimisticnom i pozitivnom porukom

Škorpija i Rak

Potvrđujem
Žena Rak - muškarac Škorpija vrhunska kombinacija, provereno.. :heart:

Kukas na svakoj temi kao da je samo tebi tesko u zivotu,samo se tebi desavaju teske stvari,samo tebi se dize ruke od svega,samo je tebi zivot komplikovan
Ozbiljne vibracije Ribe energije
Nije kasno za nista skupi vise tu petlju uradi to sto mislis da treba i obraduj ovaj podforum nekom optimisticnom i pozitivnom porukom
P eto, ostavila sam pozitivnu poruku, ja pozitivnije ne znam :confused:

skorpiji niko nije potreban
imam nekoliko sto muskih sto zenskih drugara i drugarica
savrseno funkcionisu sami
mnogo bolje nego u vezi

cak sam prepisao od njih
recept za povremene veze
bez obaveza :lol:
Istina je da Šlorpiji niko nije potreban.. Tako i bude sve do momenta dok im neko ne obori gard, tada se prepuštaju bezrezervno.. ALI izdati ih ili bilo kako povrediti znači sjebati se do koske

Istina je da Šlorpiji niko nije potreban.. Tako i bude sve do momenta dok im neko ne obori gard, tada se prepuštaju bezrezervno.. ALI izdati ih ili bilo kako povrediti znači sjebati se do koske
onda nije ona kad joj se sruse zidovi
i vise nije zanimljiva :lol:

ne umeju da kao profesionalci balansiraju
kada su emocije u pitanju
to im je po meni najveca mana
inace su ok, super za drustvo
ja ih obozavam
najvise volim njih da zaebavam
i da gledam pretis lonac kako preti da pukne

:lol:

onda nije ona kad joj se sruse zidovi
i vise nije zanimljiva :lol:
Mmm.. upravo ta osoba koja se krije iza tih zidina, to je njena prava slika i prilika.. U njoj leži sva lepota Škorpije.. Kad spuste gard to ne znači da idu protiv sebe već naprotiv ogole dušu kako su oduvek i želeli samo nisu smeli

ne umeju da kao profesionalci balansiraju
kada su emocije u pitanju
to im je po meni najveca mana
Da, nema balansa..što po meni i nije mana jer idu do kraja, daju SVU svoju emociju, ako im se prethodno pokaže i dokaže da nemaju čega da se boje.. Nisu oni zatvoreni što vole da budu nego iz straha da ne budu povređeni jer u startu znaju da bi ih to dovelo u stanje gde ne odgovaraju za svoje postupke..

inace su ok, super za drustvo
ja ih obozavam
I ja, al ne samo za društvo.. :heart:

Elem, složićemo se oko toga da govorimo iz ličnih iskustava te stoga oboje bivamo u pravu :ortaci2: obzirom da je ovo ipak samo horoskop ne treba baš strogo generalizovati svako je individua za sebe tako i među Škorpijama sigurno da nisu svi isti kao po nekom šablonu

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumiju i imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svjesna vrednosti partnera i veze koju su izgradili i znaju kako svom životnom izabraniku da pokažu da ga vole i cijene. Upravo takav odnos garantuje vječnu ljubav.

Jao.
Djevica i Bik

Ova dva zemljana znaka zajedno stvaraju jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osjećaju opušteno i sigurno. Djevice i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu povjerenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vrijeme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji podjednako cijene vjernost i iskrenost pa se u potpunosti razumiju.
Ma, obavezno.
Jarac i Bik

Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu hemiju osjetiti svi oko njih. Njihov odnos se zasniva na obožavanju, što rijetko koji par može doživjeti. Jarčevi i Bikovi imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati vječno. Razlog tome je velika količina ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zle prema svom partneru.
Teško.
Naravoučenije-Bik je zaeban.

Mmm.. upravo ta osoba koja se krije iza tih zidina, to je njena prava slika i prilika.. U njoj leži sva lepota Škorpije.. Kad spuste gard to ne znači da idu protiv sebe već naprotiv ogole dušu kako su oduvek i želeli samo nisu smeli

Da, nema balansa..što po meni i nije mana jer idu do kraja, daju SVU svoju emociju, ako im se prethodno pokaže i dokaže da nemaju čega da se boje.. Nisu oni zatvoreni što vole da budu nego iz straha da ne budu povređeni jer u startu znaju da bi ih to dovelo u stanje gde ne odgovaraju za svoje postupke..

I ja, al ne samo za društvo.. :heart:

Elem, složićemo se oko toga da govorimo iz ličnih iskustava te stoga oboje bivamo u pravu :ortaci2: obzirom da je ovo ipak samo horoskop ne treba baš strogo generalizovati svako je individua za sebe tako i među Škorpijama sigurno da nisu svi isti kao po nekom šablonu
a sto nisu smeli?
da ne budu povredjeni?
pa ako ne smeju, onda znaci da nisu toliko jaki kako se izdaju :lol:

sve u zivotu je licno iskustvo.
sacuvaj me boze mudraca iz knjiga :rotf:

a sto nisu smeli?
da ne budu povredjeni?
pa ako ne smeju, onda znaci da nisu toliko jaki kako se izdaju :lol:
Psihički su izuzetno jaki, dok su sa emocijom na oprezu što i jeste pametno.. Čuvaju to blago u sebi i to je ok jer 'ne bacaju se biseri pred svinje'
Ali kada su sigurni da mogu da se prepuste, tu onda dobijemo najdivniju osobu u svakom smislu.. Bar za muškarce tvrdim, taj voli kao retko ko... baš kao i Račica :)

Psihički su izuzetno jaki, dok su sa emocijom na oprezu što i jeste pametno.. Čuvaju to blago u sebi i to je ok jer 'ne bacaju se biseri pred svinje'
Ali kada su sigurni da mogu da se prepuste, tu onda dobijemo najdivniju osobu u svakom smislu.. Bar za muškarce tvrdim, taj voli kao retko ko... baš kao i Račica :)
auh :lol:

daleko ce neko sa emotivnim zivotom da dotera kada mu se neko svidi pa ga ta u glavi u pocetku, za rezervu, tretira kao svinju :lol:
a kada bude ono jel sigurna, posle se cudi ovde na forumu sto je tom puko film i odjahao od nje kod druge kao šejn :rotf:

auh :lol:

daleko ce neko sa emotivnim zivotom da dotera kada mu se neko svidi pa ga ta u glavi u pocetku, za rezervu, tretira kao svinju :lol:
Lele lelee kakvo tretiranje ko svinje ju daleko bilo pa nemoj tako bukvalno, samo sam se poslužila tim izrazom jasno je šta sam njim u ovom kontextu htela reći, ne daju celog sebe nekom ko to davanje neće ceniti i uopšte umeti s tim..
Nego ako se slažeš sagovorniče dragi da možda malo iskuliramo dok temu nismo pretvorili u Škorpije :) Oboje ih volimo svako na svoj način, ti njihovo društvo a ja...srce mi kod njih ostalo, apsolutno zasluženo
Sad možda da pustimo i druge da pišu o ostalim znakovima i kombinacijama.. :lol:

Lele lelee kakvo tretiranje ko svinje ju daleko bilo pa nemoj tako bukvalno, samo sam se poslužila tim izrazom jasno je šta sam njim u ovom kontextu htela reći, ne daju celog sebe nekom ko to davanje neće ceniti i uopšte umeti s tim..
Nego ako se slažeš sagovorniče dragi da možda malo iskuliramo dok temu nismo pretvorili u Škorpije :) Oboje ih volimo svako na svoj način, ti njihovo društvo a ja...srce mi kod njih ostalo, apsolutno zasluženo
Sad možda da pustimo i druge da pišu o ostalim znakovina i kombinacijama.. :lol:
ja sam kul
pijem skoč i laganica kuckam
otkud ti to da nisam? :think:

ali ako nemas argumenAt za izneseno
ostavicemo taj infantilni znak na miru :lol:

zamisli situaciju nebitno na znak
upoznas lika vis da je naivan i da se zatelebo
prica sve i sto mu trazis i sto ne
znaci svinja nema sanse da je

ti razmisljas sladak je simpa i zgodan
ima sarma i svidja mi se i mogla bi da probam sa njim
ali blokiras svesno svoje emocije i samo se smeskas
onako spram njega kao domino dama kad mu dovedu
nekog za bicevanje gazenje i slicno :lol:

sad zasto taka neka, nece da se otvori ako vidi da taj nije svinja :rotf:
sta je to u zenskom bicu sto ga tera, ne prema picu:lol: vec prema dominaciji
i koja tu dominaciju uvija u fini staniol jel blok emocija a svi znamo sta je u pitanju :lol:

ja sam kul
pijem skoč i laganica kuckam
otkud ti to da nisam? :think:

ali ako nemas argumenAt za izneseno
ostavicemo taj infantilni znak na miru :lol:
Ne ne, nisam mislila da nisi kul, i ja sam skrooouz.. da iskuliramo značilo je da iskuliramo temu malo smo je previše ugušili obzirom da ne nosi naziv Škorpije za i protiv
Oprostiću ti za ono 'infantilni' znak jer bih da se zaustavim sa pisanjem ovde u suprotnom mogli bismo u nedogled ako bih krenula detaljnije o njima.. Nek pišu brate i drugi o ostalima.. Svako dobro, vidimo se na Moljcu :)

Back