Nježni fight

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kak' su jake! Otela joj kimono...bitch..

KKiIKw1.gif

Primetila sam jednu osobinu kod žena ali ne znam tačno kojoj grupi agresije pripada.
Kada se na trotoaru susretne sa muškarcem on se uvek malo pomeri telom u prolazu da ne bi ramenom zakačio onog ko mu ide u susret.
Žene ne samo da se ne sklanjaju naročito ako se kreću u paru nego očekuju da osoba koja im dolazi u susret preleti, skoči u stranu ili se nalepi na zid leđima kako bi dotična nesmetano prošla trotoarom...
Toj pojavi sam se oduvek čudila i testirala sam nebrojeno puta ali epilog bi bio uvek isti. Moram da se sklonim ili će me odvaliti ramenom, torbom, laktom šta joj je već lakše u mimohodu...
Eto šta je nama srpskim ženama emacipacija donela....

minjonu jel sam promašila temu? :lol:
Ta vrsta agresije se zove prepotencija
Sad se postavlja pitanje u šta su se pretvorili muški mečevi, a samim tim i ženski.

Sećam se da je nekada boks bio sport, a danas se razvila čitava jedna grana borilačkog nadmetanja koje liči na gladijatorske igre.

To sve ide u prilog tezi da su ljudi oduvek voleli da vide kasapljenje, prebijanje, ubijanje i da su tu ljubav prema nasilju zadržali do danas.

Normalno, to je ljubav prema nasilju nad drugima, a ne nad sobom.

Nasilje nad drugima je ljubav a nasilje nad sobom je - bolest?

Ta vrsta agresije se zove prepotencija

Nasilje nad drugima je ljubav a nasilje nad sobom je - bolest?

Izopačenost je u oba slučaja, naravno.

Ali, mediji su namirisali da će nasilje biti gledano pa zato imamo emisije svih tipova koje favorizuju nasilje, vulgarnost, psovanje, svađu, opijanje, seks, bahanalije.

Akteri i režiseri dobijaju novac, a gledaoci zadovoljstvo.

...odakle izvire tolika agresija kod žena...?:eek:

neko će reći odmah da je režirano, naravno donekle i jeste... režija je samo jedan od elemenata, prisutni su sport, zabava, novac itd...
moram napomenuti da snimak i nije mnogo bitan za ovu temu,
na njemu se samo vidi, pored gore navedenog, i čista esencija agresije kod nežnijeg pola.

videti negde agresivnog muškarca sigurno vam je u neku ruku i normalno, ne bi tome posvetili veliku pažnju,
ali sresti agresivnu ženu je posve neuobičajeno, i sigurno bi zastali analizirajući šta je tu agresiju izazvalo.

dakleM, žene i agresivnost, šta bi rekli o tome?:p

...ne znam za ove sto se bave sprotom gde moraju da se biju....to mi je totalno strano....ali predpostavljam da kad vec dodje do takve situacije da se zene
biju je samo neki nagomilani bes i nezadovoljstvo...pocne od malih sitnih stvari, pa se talozi danima, mesecima nekad i godinama..a onda ekalisra do te mere
da ne mozes ni da prepoznas sobu..hbg desava se nekad prosto kap prelije casu...zivimo u ludom vremenu pa smo i mi izgleda sve ludji :(

...odakle izvire tolika agresija kod žena...?:eek:

neko će reći odmah da je režirano, naravno donekle i jeste... režija je samo jedan od elemenata, prisutni su sport, zabava, novac itd...
moram napomenuti da snimak i nije mnogo bitan za ovu temu,
na njemu se samo vidi, pored gore navedenog, i čista esencija agresije kod nežnijeg pola.

videti negde agresivnog muškarca sigurno vam je u neku ruku i normalno, ne bi tome posvetili veliku pažnju,
ali sresti agresivnu ženu je posve neuobičajeno, i sigurno bi zastali analizirajući šta je tu agresiju izazvalo.

dakleM, žene i agresivnost, šta bi rekli o tome?:p

kako odakle?
pa od testosterona

ma baš mene briga ako su agresivne izmedju sebe,meni je za mene,niko još nije odgovarao za verbalne i fizičke napade na mene,od napušavanja,šamaranja,ujedanja...a nijednom nisam bio kriv,niti sam uzvratio
znači kurciku može da lepinja ko stigne,ko ga šiša

- - - - - - - - - -

mrzim nepravde

Back