Nježni fight

• Začetnik teme Začetnik teme minon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

minon

Legenda
Poruka
59.497
...odakle izvire tolika agresija kod žena...?:eek:

neko će reći odmah da je režirano, naravno donekle i jeste... režija je samo jedan od elemenata, prisutni su sport, zabava, novac itd...
moram napomenuti da snimak i nije mnogo bitan za ovu temu,
na njemu se samo vidi, pored gore navedenog, i čista esencija agresije kod nežnijeg pola.

videti negde agresivnog muškarca sigurno vam je u neku ruku i normalno, ne bi tome posvetili veliku pažnju,
ali sresti agresivnu ženu je posve neuobičajeno, i sigurno bi zastali analizirajući šta je tu agresiju izazvalo.

dakleM, žene i agresivnost, šta bi rekli o tome?:p

Ove sirotanke što se makljaju u grudnjaku ne čine to zato što su sklone makljanju, već zato što mogu zaraditi na tome pošto publika, jelte, voli da gleda žene koje se makljaju i pri tom im ispadaju sise iz grudnjaka.

Što se tiče agresivnosti u žena i toga odakle im izvire (ijuuuu, lol),
pa verovatno od tamo odakle i muškarcima - osim što im po prirodi stvari, da ne kažem po hormonu, izvire manje toga nego muškarcima, pa im je i garesivnost manja.

neko će reći odmah da je režirano, naravno donekle i jeste... režija je samo jedan od elemenata, prisutni su sport, zabava, novac itd...
na njemu se samo vidi, pored gore navedenog, i čista esencija agresije kod nežnijeg pola.

videti negde agresivnog muškarca sigurno vam je u neku ruku i normalno, ne bi tome posvetili veliku pažnju,
ali sresti agresivnu ženu je posve neuobičajeno, i sigurno bi zastali analizirajući šta je tu agresiju izazvalo.

Ih, pokazuju guzice u tangarama a udaraju se po kacigama.
Nema tu agresije, samo puki ženski egzibicionizam i doopeprodaja.

Da su se ikad stvarno maklaje, ne bi imale onakve očuvane nosiće ;) Sve je to samo ( američki ) show.. fejk sve od osmeha preko fajta do $i$a i onih bezbrojnih "I love you" i "I am proud at you". Najveći fejkeri na planeti Zemlji...od izjava ljubavi do priča o demokratiji, lažu čim zinu ( mada verujem da nisu ni svesni )

Poslednja izmena:
Ih, pokazuju guzice u tangarama a udaraju se po kacigama.
Nema tu agresije, samo puki ženski egzibicionizam i doopeprodaja.

Da su se ikad stvarno maklaje, ne bi imale onakve očuvane nosiće ;) Sve je to samo ( američki ) show.. fejk sve od osmeha preko fajta do $i$a i onih bezbrojnih "I love you" i "I am proud at you". Najveći fejkeri na planeti Zemlji...od izjava ljubavi do priča o demokratiji, lažu čim zinu ( mada verujem da nisu ni svesni )

...znači li to da nikada nisi imao priliku da vidiš ženski fajt... evo ti još malo tog američkog šoua...:lol:

...znači li to da nikada nisi imao priliku da vidiš ženski fajt... evo ti još malo tog američkog šoua...:lol:

Bijonsa i Riđana se tuku ...

Zabole me za geto šljam.
To su promoterke "tverkovanja", tetoviranja, gnusnog hip-hopa, nepismenosti, kondiloma i maloletničke trudnoće.
Sramota je što uopšte dobijaju prostor u medijima ...ali Amerika mora da se vadi zbog svoje rasističke "prošlosti" pa im se tako šlihta.

- - - - - - - - - -

Znacu udjem u prodavnicu, nadjem udobne, sljastece espadrile koje volem, probam moj broj ne valja, probam veci opet ne valja...i kako da zena ne bude agresivna, kako?! :lol:

Žena tvojih godina bi trebalo da bolje vlada sobom...

opet nisi oprao sudove:batina:

Primetila sam jednu osobinu kod žena ali ne znam tačno kojoj grupi agresije pripada.
Kada se na trotoaru susretne sa muškarcem on se uvek malo pomeri telom u prolazu da ne bi ramenom zakačio onog ko mu ide u susret.
Žene ne samo da se ne sklanjaju naročito ako se kreću u paru nego očekuju da osoba koja im dolazi u susret preleti, skoči u stranu ili se nalepi na zid leđima kako bi dotična nesmetano prošla trotoarom...
Toj pojavi sam se oduvek čudila i testirala sam nebrojeno puta ali epilog bi bio uvek isti. Moram da se sklonim ili će me odvaliti ramenom, torbom, laktom šta joj je već lakše u mimohodu...
Eto šta je nama srpskim ženama emacipacija donela....

minjonu jel sam promašila temu? :lol:

Ove sirotanke što se makljaju u grudnjaku ne čine to zato što su sklone makljanju, već zato što mogu zaraditi na tome pošto publika, jelte, voli da gleda žene koje se makljaju i pri tom im ispadaju sise iz grudnjaka.

Što se tiče agresivnosti u žena i toga odakle im izvire (ijuuuu, lol),
pa verovatno od tamo odakle i muškarcima - osim što im po prirodi stvari, da ne kažem po hormonu, izvire manje toga nego muškarcima, pa im je i garesivnost manja.

Da, tvoj video ide u prilog mojoj tezi (iako bih rekla da ti je namera bila suprotna), jer ove bokserke ili šta su već deluju da imaju prilično više testosterona od običnih žena, pa ovo što vidimo liči na muške mečeve.

Sad se postavlja pitanje u šta su se pretvorili muški mečevi, a samim tim i ženski.

Sećam se da je nekada boks bio sport, a danas se razvila čitava jedna grana borilačkog nadmetanja koje liči na gladijatorske igre.

To sve ide u prilog tezi da su ljudi oduvek voleli da vide kasapljenje, prebijanje, ubijanje i da su tu ljubav prema nasilju zadržali do danas.

Normalno, to je ljubav prema nasilju nad drugima, a ne nad sobom.

Žene su miroljubive, samo tako.:kafa:
Naravno da nisu, ali su svakako manje agresivne od muškaraca.

Sad se postavlja pitanje u šta su se pretvorili muški mečevi, a samim tim i ženski.

Sećam se da je nekada boks bio sport, a danas se razvila čitava jedna grana borilačkog nadmetanja koje liči na gladijatorske igre.

To sve ide u prilog tezi da su ljudi oduvek voleli da vide kasapljenje, prebijanje, ubijanje i da su tu ljubav prema nasilju zadržali do danas.

Normalno, to je ljubav prema nasilju nad drugima, a ne nad sobom.
:aha:

oh, nasilje

bitchfight33.jpg

Primetila sam jednu osobinu kod žena ali ne znam tačno kojoj grupi agresije pripada.
Kada se na trotoaru susretne sa muškarcem on se uvek malo pomeri telom u prolazu da ne bi ramenom zakačio onog ko mu ide u susret.
Žene ne samo da se ne sklanjaju naročito ako se kreću u paru nego očekuju da osoba koja im dolazi u susret preleti, skoči u stranu ili se nalepi na zid leđima kako bi dotična nesmetano prošla trotoarom...
Toj pojavi sam se oduvek čudila i testirala sam nebrojeno puta ali epilog bi bio uvek isti. Moram da se sklonim ili će me odvaliti ramenom, torbom, laktom šta joj je već lakše u mimohodu...
Eto šta je nama srpskim ženama emacipacija donela....

minjonu jel sam promašila temu? :lol:

...ma nema veze što si omašila... sve ću uredno evidentirati...:lol:

...elem, imam i ja sličnu pričicu...
...često se vozim onim mini busem, u njemu baš i nema mnogo prostora... obično se nabijem uvek negde pozadi, nemam pojma odakle mi ta navika. i tako jednom prilikom, jedna veoma fina i ugladjena gospodja se pripremala da izadje... u jednoj ruci joj je bio ogroman mobilni, naravno, a oko lakta je visila veelika torba, u drugoj je držala neke kese a i kaput jer je unutra bilo toplo pa se raskomotila... pošto se malo zanela mobilnim urlala je na vozača da stane i da ne juri toliko jer je propustila da izadje... hitajući ka izlazu svi putnici sa leve strane su uredno dobili onom torbom po temenu, dobio bi i vozač ali na svu sreću ima ono zaštitno staklo, putnici sa desne strane su prošli mešovito, najbolje su prošli oni koji su dobili kaput po glavi, neke je zveknula kesom u kojima su bile neke kutije... a pošto je vozač malo i kočio prema izlazu je išla cik-cak, realno i opravdano, nikako se nije mogla držati pa je pokušavala i da sedne u krilo nekom od putnika kada je gubila ravnotežu... sad, nisam baš sto posto siguran, ali po jauku sam zaključio da je nekome amputirala mali prst štiklom u toj žurbi... sve u svemu sve se brzo završilo...:)

...i moš misliti, nije nam ni mahnula kada je izašla...:cry:

Da, tvoj video ide u prilog mojoj tezi (iako bih rekla da ti je namera bila suprotna), jer ove bokserke ili šta su već deluju da imaju prilično više testosterona od običnih žena, pa ovo što vidimo liči na muške mečeve.

Анастасија Јанкова
Anastasia-Iankova2.jpg

Ронда Расеј
scena-dzudistkinja_620x0.jpg

Пејџ Ванзант
Manners-Paige-VanZant-5-600x903.jpg

Ђина Карано
Premiere+Universal+Pictures+Fast+Furious+6+2hF8g7XSFVyl.jpg

Мишел Вотерсон
toughmothers.jpg

Back