"NJET" NAMETANJU

mada mislim da vas rusi zezaju. a vi [neki] jadni nemate kud, pa sve sto cujete cvrsto "verujete"..."davljenik se i za slamku hvata" kazu nekadasnji pametni srbi [mada ih je danas vise naivnih nego pametnih]

Rusi večeras pričaju o obali na Jadranskom moru koja pripada Albaniji. Albanija će im dati da oni finansiraju, Američki uticaj i kapital odrediće pravac prema Grčkoj..............
A novi papa posle Benedikta i novi patrijarh posle gospodina Pavla srpskog, jer i jedan i drugi imaju zajedno 158 godina,odrediće konačnu budućnost Evrope. Ili...., ili !

adem_ks:
mada mislim da vas rusi zezaju. a vi [neki] jadni nemate kud, pa sve sto cujeta cvrsto "verujete"..."davljenik se i za slamku hvata" kazu nekadasnji pametni srbi [mada ih je danas vise naivnih nego pametnih]

...a sta ces ako Evropa i USA u stvari i nece da vam daju nezavisnast a hoce da izgleda kao da su Rusi krivac za to :)

nesha taxista:
Ili će se Rusi i Ameri lepo dogovoriti po principu ''Ti se uzdrži sad, a mi ćemo se posle praviti ludi, šta god ti da uradiš u Abhaziji i Pridnjestrovlju''.

Већ се десило. Савет Безбедности је једногласно подржао територијални интегритет Грузије. Значи Амери су продали шипце.

nesha taxista:
Ili će se Rusi i Ameri lepo dogovoriti po principu ''Ti se uzdrži sad, a mi ćemo se posle praviti ludi, šta god ti da uradiš u Abhaziji i Pridnjestrovlju''.

rusiji je ipak mnogo vazniji sopstveni teritorijalni integritet od par minijaturnih republicica.

jer ovo cepanje srbije je uvod u sutrasnje cepanje rusije po istom modelu. krajnji cilj zapadnih zlocinaca i nacista nije srbija vec rusija i njena nemerljiva prirodna bogatstva.

to potvrdjuje i americki glavni ideolog Novog Svetskog Poretka - Zbignjev Bzezinski.

Prema njemu Rusija veoma lose gazduje sa svojim prirodnim resursima, te isti jelte moraju naci novog gazdu. Slicne izjave je svojevremeno davala i Madlen Olbrajt.

Tako da ne brane u ovom slucaju Rusi toliko nas koliko brane sebe i medjunarodno pravo da ne bi dosli u istu situaciju kao mi danas.

Jerry Ropero:
rusiji je ipak mnogo vazniji sopstveni teritorijalni integritet od par minijaturnih republicica.

jer ovo cepanje srbije je uvod u sutrasnje cepanje rusije po istom modelu. krajnji cilj zapadnih zlocinaca i nacista nije srbija vec rusija i njena nemerljiva prirodna bogatstva.

to potvrdjuje i americki glavni ideolog Novog Svetskog Poretka - Zbignjev Bzezinski.

Prema njemu Rusija veoma lose gazduje sa svojim prirodnim resursima, te isti jelte moraju naci novog gazdu. Slicne izjave je svojevremeno davala i Madlen Olbrajt.

Tako da ne brane u ovom slucaju Rusi toliko nas koliko brane sebe i medjunarodno pravo da ne bi dosli u istu situaciju kao mi danas.
E баш то...

Jerry Ropero:

Može biti, ali je veliko pitanje šta je je Rusija zaista spremna i u mogućnosti da uradi konkretno na terenu ako se sve odigra jednostrano mimo SB, tj. dali će i dalje ostati sa k... na vetru!

Po mom mišljenju, vrlo verovatno!

Jerry Ropero:

Tacno je to ali ne mogu Ruske republike tek tako da se otcepe bez obzira na resenja na Kosovu jer se NATO ne sme mesati tamo a i nema ni zelje jer su se Bush i Putin oko toga dgovorili jos kad je poceo rat u Iraku, a i Rusija nije banana drzava vec ozbiljna vojna sila koja moze da ucuva sopstveni teritorijalni integritet.

Alekasandar2:
Већ се десило. Савет Безбедности је једногласно подржао територијални интегритет Грузије. Значи Амери су продали шипце.
Nisam znao za Gruziju, imaš link?
A Pridnjestrovlje je u Moldaviji.

nesha taxista:
Pa o tome sam i pisao, Rusija to i želi.

Али Америка не жели...
Укратко американци нису научили да морају да плаћају за робу...
Али научиће.
Косово за Јужну Осетију.
Ако Амер хоће јединствену Грузију, онда мора да дозволи јединствену Србију..

Полако, млади су још, научи ће...

Back