- Poruka
- 2.339
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a seku ili kćer da ti ubiju, dal bi te potreslo ?????Nije me potreslo, pogotovo sto je samoubistvo. I da je ubistvo ne bi me potreslo, ubistva se desavaju svaki dan. Vise me potreslo kad strada neko dete kao ono pre neki dan od kvada.
Da li bi tebe potreslo da ti se majka izbode u kupatilu? Naravno da bi jer ti je majka, ali vest o nekoj tamo zeni koju ne poznajes ne verujem da te nesto posebno trese.a seku ili kćer da ti ubiju, dal bi te potreslo ?????
kod mene je obrnuto, nebi me potresla majka da mi se izbode ali neka strankinja daDa li bi tebe potreslo da ti se majka izbode u kupatilu? Naravno da bi jer ti je majka, ali vest o nekoj tamo zeni koju ne poznajes ne verujem da te nesto posebno trese.
Ima vest o nekoj blogeki da je pronadjena mrtva. Sveza vest, potresanje do jutra. A od jutra do sutra bice vec nesto drugo.kod mene je obrnuto, nebi me potresla majka da mi se izbode ali neka strankinja da
Nije se ta majka izbola, muž je ubio. moja se ne ne može bost a ti si čudan baš, normalno je da se ubiju žene, ti mrziš ženeDa li bi tebe potreslo da ti se majka izbode u kupatilu? Naravno da bi jer ti je majka, ali vest o nekoj tamo zeni koju ne poznajes ne verujem da te nesto posebno trese.
Zasto mrzim zene, zato sto me nije potreslo samoubistvo nepoznate zene?Nije se ta majka izbola, muž je ubio. moja se ne ne može bost a ti si čudan baš, normalno je da se ubiju žene, ti mrziš žene
zavrseno, svi cute.pametnome dosta. dzaba bivsi muz ultra mocan i bogat.
Истрага и даље тапка у месту.
Тужилаштво се не оглашава.
Неки њен колега треба да потпише Потврду о смрти.
Разне рубрике ту треба попунити...
.