NJENA TRAGIČNA SUDBINA POSTRESLA JE CELU SRBIJU Ovo su poslednje reči doktorke Violete na društvenim mrežama!

Ma mučninu meni stvara potpuno neverovatan dogadjaj...........Alo, ubosti sebe DVA puta u grudi?
Apsolutno nemoguće, u kupatilu, da muž i dete ne čuju ništa....Znate li vi koliko treba fizičke snage da se ubodeš toliko jako, koliko em boli em parališe, kada se jednom ubodete u grudi, a ona je to "uspela" dva puta?
Nema nikakve šanse da to bude istina....

Ma mučninu meni stvara potpuno neverovatan dogadjaj...........Alo, ubosti sebe DVA puta u grudi?
Apsolutno nemoguće, u kupatilu, da muž i dete ne čuju ništa....Znate li vi koliko treba fizičke snage da se ubodeš toliko jako, koliko em boli em parališe, kada se jednom ubodete u grudi, a ona je to "uspela" dva puta?
Nema nikakve šanse da to bude istina....
ko zna u kakvom je psihičkom rastrojstvu bila kad je povišen adrenalin ne oseća se ni bol ni ništa živo bar neko vreme,dovoljno da iskrvari nažalost

Ona je u susednoj prostoriji, zgrada, tanki zidovi, ubodeš sebe u grudi i ne čuje se?A ti onda vidiš da se nisi dovoljno dobro ubo, i onda se ubodeš još jednom, još jače?
Za mene je to apsolutno neverovatno..........
Ona je lekar, dovoljan je skapler i prerešeš vratnu venu, skoro bez bola, iskrvariš još brže, nemaš ni strah da ćete neko čuti i spasiti......A ovako? Mnogo je to mutno.....

Њена ствар.
.

Искусан лекар свакако зна много о тим стварима.

Међутим, у Србији се такав неко одлучи на харикири кухињским ножем на ВЦ шољи.

На месту полиције пажљиво бих истражио све трагове, да не би касније постао предмет спрдње епских размера...

.

Жеља за самодеструкцијом. Имала је гадан проблем, изгледа.
.

Па баш харикири на ВЦ шољи, кухињским ножем и то двапут?

Од финансијски и професионално успешног лекара очекуивало би се више познавања материје и мање невероватних околности.

.

.

Па баш харикири на ВЦ шољи, кухињским ножем и то двапут?

Од финансијски и професионално успешног лекара очекуивало би се више познавања материје и мање невероватних околности.

.

Самоубиство као порука. Чини се да је имала паралелну емотивну везу.

Самоубиство као порука. Чини се да је имала паралелну емотивну везу.
.

Па не живимо у средњем веку.

Када би то било правило, деведесет посто политичара, политичарки и осталих "успешних" бизнисмен и вимин у Србији не би више изашло из кењаре.

Опет кажем, могуће, али да искусан лекар себи не обезбеди неке пилуле или супстанце које су лаициме недоступне него се убоде у стомак па у груди (или обрнуто) кухињским ножем док су дете и супруг у другој соби и гледају ТВ.

Не могу да докучим такав профил самоубице.

.

.

Па не живимо у средњем веку.

Када би то било правило, деведесет посто политичара, политичарки и осталих "успешних" бизнисмен и вимин у Србији не би више изашло из кењаре.

Опет кажем, могуће, али да искусан лекар себи не обезбеди неке пилуле или супстанце које су лаициме недоступне него се убоде у стомак па у груди (или обрнуто) кухињским ножем док су дете и супруг у другој соби и гледају ТВ.

Не могу да докучим такав профил самоубице.

.

Када сам још била дете, једна комшиница се убила скоком са моста. Заљубила се а имала мужа и двоје деце. Није видела излаз.

Када сам још била дете, једна комшиница се убила скоком са моста. Заљубила се а имала мужа и двоје деце. Није видела излаз.
.

Јасно ми је да се дешава да неко одлучи да себи узме живот, али на овакав начин...

Још уз то неко ко апсолутно све на ту тему зна (да не улазим у детаље), без проблема има коме да се обрати за помоћ.

И онда, по наводима из медија, имаш слику потпуног нервног растројства које се десило из чиста мира.

Гледала са мужем и дететом ТВ, а онда отишла у ВЦ да се мало избоде...

Да је то било лудило те врсте претходио би неки догађај типа свађа или већ, који би био активатор и било би на мах, односно не обазирући се на детаље.

Овде је све пажљиво урађено да се не примети, а онда нешто незабележено у судским аналима, рекао бих широм света.

Опет мислим да би полиција и истражни органи који су овде већ изградили солидну репутацију заташкавања морали да изађу са озбиљним саопштењем и објашњењима.

Неке ствари овде изгледају сувише и невероватне, а чини ми се и немогуће...

.

.

Јасно ми је да се дешава да неко одлучи да себи узме живот, али на овакав начин...

Још уз то неко ко апсолутно све на ту тему зна (да не улазим у детаље), без проблема има коме да се обрати за помоћ.

И онда, по наводима из медија, имаш слику потпуног нервног растројства које се десило из чиста мира.

Гледала са мужем и дететом ТВ, а онда отишла у ВЦ да се мало избоде...

Да је то било лудило те врсте претходио би неки догађај типа свађа или већ, који би био активатор и било би на мах, односно не обазирући се на детаље.

Овде је све пажљиво урађено да се не примети, а онда нешто незабележено у судским аналима, рекао бих широм света.

Опет мислим да би полиција и истражни органи који су овде већ изградили солидну репутацију заташкавања морали да изађу са озбиљним саопштењем и објашњењима.

Неке ствари овде изгледају сувише и невероватне, а чини ми се и немогуће...

.

Ти дакле сумњаш у званичну верзију.

Ти дакле сумњаш у званичну верзију.
.

Уз сво поштовање трагедије која је задесила унесрећену породицу и искрено саучешће,

овако лаконски саопштено за јавност, да.

Није уобичајено да неко изврши самоубиство кухињским ножем и то двапут(!) што се мени, као лаику чини невероватно. Након првог убода, тешко (можда и смртно) рањена особа треба да извуче нож из сопственог тела и да понови убод. Колику снагу тако рањена особа може да има за други убод? Дакле овде се ради о чисто техничким детаљима. Да је то био случај какав си описала, ово би било ирелевантно.

Даље, она је имала успешну професионалну каријеру, познавала је сигурно десетине колега психијатријске струке који су могли да јој пруже помоћ у евентуалним менталним проблемима, а изгледа да није имала ни проблем да све то материјално поднесе.

Као стручњак, могла је да изабере далеко мање трауматичан начин ...

.

.

Уз сво поштовање трагедије која је задесила унесрећену породицу и искрено саучешће,

овако лаконски саопштено за јавност, да.

Није уобичајено да неко изврши самоубиство кухињским ножем и то двапут(!) што се мени, као лаику чини невероватно. Након првог убода, тешко (можда и смртно) рањена особа треба да извуче нож из сопственог тела и да понови убод. Колику снагу тако рањена особа може да има за други убод? Дакле овде се ради о чисто техничким детаљима. Да је то био случај какав си описала, ово би било ирелевантно.

Даље, она је имала успешну професионалну каријеру, познавала је сигурно десетине колега психијатријске струке који су могли да јој пруже помоћ у евентуалним менталним проблемима, а изгледа да није имала ни проблем да све то материјално поднесе.

Као стручњак, могла је да изабере далеко мање трауматичан начин ...

.
podji od toga da su novinari u Srbiji senzacionalisticka polu kvalifikovana stoka.Da se sigruno ne zna u kom predelu tela su nanete povrede ,pod kojim uglom,...to je sve stvar obdukcije u koje novinari nemaju uvid.Da neko sam sebi nanese povrede u predelu grudi je malo verovatno, zbog grudnog kosa koji treba probiti i snaga udarca je najmanja jer nema zamaha.Svako onaj ko se bavio borilackim sportovima zna prirodni pravac kretanja ruke sa predmetom u saci.Ovako opisano a sasvim sigurno je bez pravih inforacija zvuci prilicno "pod sumnjivim okolnositima".
Nista neobicno za Srbiju,postoji duga tradicija od devedesetih do danas

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2020&mm=06&dd=14&nav_category=16&nav_id=1695253

https://www.alo.rs/vesti/hronika/ov...um=referral&utm_source=alo.contentexchange.me

Voleo bih da mi neko objasni kako je moguće DVA puta sebe ubosti u grudi i izvršiti samoubistvo?
Jesam ja lud ili? DVA puta sam sebe ubosti?

mani se ti holivudskih filmova gde covek umre posle 2 sekundi sa nozem u stomaku :hahaha1:
nejde to tako lako. ko oce da uci malo anatomiju na sirovi nacin neka lista klipove. https://theync.com/ cisto da vidis da se ne umire tako lako

Back