Njena proslost

Ja da sad saznam da me muz varao pre 15 god ne bi uradila nista. Mozda mu cestitala jer nisam ni posumnjala...
Covek je slobodno bice i ima pravo na greske i sopstvene izbore.

To sve zavisi koliko ste godina u braku. Neko moje razmisljanje je da sto su ljudi duze u braku lakse oprastaju prevaru i lakse se odlucuju da varaju. Bas skoro sam lomio koplja sa jednom, nije dugo u braku i nece da vara a ja napao da je kresnem, na kraju smo ostali na tome i ubedio sam je da ce kasnije varati dok prodje jos vremena, jedina moja nesreca sto to verovatno necu biti ja, taj sa kojim ce varati. :D

To sve zavisi koliko ste godina u braku. Neko moje razmisljanje je da sto su ljudi duze u braku lakse oprastaju prevaru i lakse se odlucuju da varaju. Bas skoro sam lomio koplja sa jednom, nije dugo u braku i nece da vara a ja napao da je kresnem, na kraju smo ostali na tome i ubedio sam je da ce kasnije varati dok prodje jos vremena, jedina moja nesreca sto to verovatno necu biti ja, taj sa kojim ce varati. :D
Posto, jelte ljudi moraju da se varaju.

E to, kao onaj izraz iz filmova i romana, kad neko kaže kako je eksperimentisao u mladosti, u vezi seksa, ljubavi i tako toga, dakle nužno je eksperimentisanje da bi čovek postao svestan svojih potreba.

73495146_1175818909279767_6801274257327259648_n.jpg

Back