Da znas da si u pravu za ovo boldovano, mada nervira me ono, lupam sada, sa mnom kao "jao, pa ja to ne znam, nisam nikada, mene sramota", a sa drugaricom je, "joj sestro, kada bi ga u'vatila, ne bi ga pustala ceo dan", neko glumljenje finoce i pristojnosti, to ne volim. Slazem se da intima mora da postoji, svoje vreme, svoj prostor za svoje misli, i za misli i razgovore se prijateljima, ali nemoj da se ustezes sa mnom, (manje-vise) foliras, i sl. Neke stvari se mozda i ne dele, normalno ni ja nisam lud sve da delim, posebno ne sve ono sto se deli prijateljima, ali opsuj nekada, lupi neku masnu foru, malo budi bezobrazna

, neci ti kruna spasti sa glave, budi prirodna.
To ne znaci da zelim da znam da je izgubila nevinost u Fici sa Zikom Mutavim, i da je sa njim imala najbolji seks ikada, ali neke malo manje intimne stvari sto da ne.
Meni je uvek tituala decko bila, pa neko sa kim imam emotivno, romaticno, seksualnu vezu, idemo, ljubimo se, setamo se, seksamo se, ali bez prijateljstva solidnog izmedju dvoje partnera, nema ni ozbiljne veze.