NJENA GRUBOST ? ? ?

Orgazmicna:
Ne shvatam, zasto nema vise muskih komentara, na temu izrazenijih zenskih potreba.
Ili se vecina "savremenih" prepoznala u trecem primeru? :) ???
Hm...iskreno, cuo sam jednom.."ja bi mogla jos.."...i nije mi pogodilo sujetu...naprotiv,to sam pripisao sebi...kako sam dobar :lol:
Sa tvojim "izrazenim zenskim potrebama" ces najverovatnije morati sama da se snalazis...
1.jako tesko ces naci nekog muskarca,koji stariji od 25,a da moze 5 puta dnevno
2.ako ima takav,mora sve ostalo da stima.....da jednostavno nema drugih problema..(finansiskih i sl)i da veci deo dana razmislja o sex-u
3...ako i te uslove ispuni,nece dugo....doci ce do zasicenja
Zasto te tvoje potrebe ne kompeziras na neki nacin?Cokolada i slicno...Ipak je to malo previse sto ti ocekujes...Npr. Anketa u Nemackoj,normalno se smatra" voditi ljubav" 2-3 puta nedeljno....pa stoga se tvoj decko moze smatrati normalan :lol: (mada je normalno i sve sto nam prija...i koliko nam prija)

kao shto rece 'baba' shine taj ti nece nikada da ...(upali),bjez odatle i nepitaj za savet,jer je prema tvom izllaganju,problem tvoje prirode moze resiti samo drugi *urac.
Ja se sigurno ne bih 'bunio' kada bi mi riba bila kao ti.
Na neki nacin je sve stvar vezbe,ali i pitanje tvoje volje da propustas sve shto bi ti 'neki drugi' dao stoji kao neki lajt motiv

pravnik:
Prvo otkrij nova zadovoljstva,pa ga ostavi ali ne potpuno-drži ga u blizini možda ćeš nekad da požrliš i takav sex.I ne slušaj Mazu-ona samo lupa.
:x Los si covek kao poturica, koji se potkazao novome gazdi. Mazu ne diraj nemas ti taj touch ako znas sta to znachi. Ali posto pretpostavljam da radikalno razmisljas, mozda ti se omakne i po koja pvavnicka cinjenica u razmisljanju pa shvatis da je ovo fovum za positiv ljude a ne takve negativce :roll:

Orgazmicna:
I na kraju, da ponovim moze li devojka da bude GRUBA U SEXU ? Sta vi mislite?
Nije da je direktno vezano za temu, ali ovo me podsjetilo na nesto:

Jedna djevojka mi je jednom prilikom odrala glavic.
...i ovo nije u prenesenom - nego u najbukvalnijem znacenju rjeci!

Naravoucenije:
Dok god nemas zahvate ko' Filipovic, dobro je... :wink:

begunac:
1.jako tesko ces naci nekog muskarca,koji stariji od 25,a da moze 5 puta dnevno
2.ako ima takav,mora sve ostalo da stima.....da jednostavno nema drugih problema..(finansiskih i sl)i da veci deo dana razmislja o sex-u
3...ako i te uslove ispuni,nece dugo....doci ce do zasicenja
Moja je teorija da svaki do 50-e moze 5 puta na dan...samo, ove ostale tacke igraju puno vecu ulogu nego sto covjek misli.

IMA DRUGU. svi ti daju savete a niko se ne seti prave stvari.mlađi je od tebe i lako se umara. pa i ja sam imao tri u isto vreme kada sam bio mlad i nijedna nije znala za druge dve. ali kada nisam mogao folirao sam da sam umoran i kako ona mnogo navaljuje.onda sam smanjio na dve i od tad je sve OK.
inače jedna digresija:sećam se jedne udate žene koju niko i nikad nije lizao,meni je trebalo oko 2 godine da je nagovorim da vidi kako to izgleda. posle toga se razvela našla drugog i već su zajedno preko 15 godina a ponekad se druže i samnom i mojom lepšom stranom.znači probaj još okolo nije on jedini.još jedna sitnica koju ćete svi vi klinci shvatiti mnogo kasnije.ljubav i zaljubljenost su dva pojma.vernost ne postoji osim u knjigama. NAJVAŽNIJA JE ISKRENOST.
MA ŠTA SE DESILO I MA KAKO ZABRLJALI UVEK RECITE ISTINU.NEVEROVATNO JE KOLIKO TEK ONDA ŽENA VERUJE U TEBE I PREPUSTI SE.A ne morate ni da pamtite šta ste lagali.2&3

pa ja bi voleo zahtevnu devojku u tom pogledu. pripisao bi to ko uspeh sebi. ako je normalan, onda najverovatnije ima drugu. jer energija mora otici negde.a muskarce ne odbija ako zena zeli strasno. samo ne vole uvek na isti nacin. tj. brzo. drago mi je sto uzivas.

inspirion:
pa ja bi voleo zahtevnu devojku u tom pogledu. pripisao bi to ko uspeh sebi. ako je normalan, onda najverovatnije ima drugu. jer energija mora otici negde.a muskarce ne odbija ako zena zeli strasno. samo ne vole uvek na isti nacin. tj. brzo. drago mi je sto uzivas.
Verujte, skoro sam sigurna da nema drugu. Odgovoran posao kojim se bavi odvlaci svu njegovu energiju. Predlagala sam da okoncamo vezu navodeci razloge. Bio je uzasnut. Kaze ne moze da zamisli zivot bez mene. To mi, naravno otezava. Medjutim, smatram da smo suvise mladi da bi sada razdvajali ljubav od sexa. Sada verujem, da je jedno potvrda drugog. To razdvajanje verovatno dolazi kasnije, i tada mozda biva logicno. U ovom trenutku ne mogu da se pomirim sa tim i sve ozbiljnije razmisljam o odlasku.
I na kraju, stvarno sam svima beskrajno zahvalna, jer o ovoj temi tesko mogu da govorim sa realnim prijateljima. Uzivam sa vama.

to što si ti sigurna vidi se koliko si naivna. a odgovoran posao znači: ostajanje posle radnog vremena, iznenadni službeni put,poslovni ručkovi i večere.osim toga ako u vašim godinama(ako sam shvatio do 30)treba da se yeb bar jednom dnevno.šta ćete u 50tim - jednom godišnje???
na kraju će ti to sve zasmetati(a onda je mnogo teže), prema tome, te priče ne mogu bez tebe, ne postoje bez dokaza i duhovnog i fizičkog.

tlistatlidesettli:
to što si ti sigurna vidi se koliko si naivna. a odgovoran posao znači: ostajanje posle radnog vremena, iznenadni službeni put,poslovni ručkovi i večere.osim toga ako u vašim godinama(ako sam shvatio do 30)treba da se yeb bar jednom dnevno.šta ćete u 50tim - jednom godišnje???
na kraju će ti to sve zasmetati(a onda je mnogo teže), prema tome, te priče ne mogu bez tebe, ne postoje bez dokaza i duhovnog i fizičkog.
Ne! Gresis !
Tvoje "svevidece oko" je ostalo negde na povrsini, ali dopada mi se slicica u profilu.
Nije uvek sve tako jednostavno "videti". Taj scenario je vec sto puta prezvakan, a toliko naivna nisam.
Nekad su stvari mnogo, mnogo slozenije.

Bilo kako bilo, uz vasu pomoc, ili ne, tek nakon ozbiljne krize, dogodilo se - NEMINOVNO ! Trebala mi je samo mala podrska, ishod sam znala.
Sada se osecam bolje. Pomislicete da sam nemilosrdna ! Ali neeeee... Svaka iole pametna (i zgodna) devojka mora da zna sta zeli a sta ne. Ne verujem u kompromise !!!
Ovo ce mozda zabrinuti nase drage "ljubavnike", ali moj savet je - ponudi joj vise - dace ti sve ! U suprotnom...(???)
Mada(?!?)... postavlja se i drugo pitanje : koliko ON uopste zeli i koliko sme?:)

Pricica je gotova.
Cao svima i HVALA !

Pa sta si uradila jadnicku na kraju? Pojede li ga?

Sto odluka, valjda resenje? Samo nisi ubola, pardon on nije ubadac, osobu kakva ti odgovara. Samo sto ni ti bas nisi tako otvorena prema sex-u, cim si se tako premisljala: da li da okoncas (ili da ga pojedes, sahranis - sta god da si uradila sa njim) vezu zbog inkopatibilnosti u sexualnim potrebama; i trazila prevagu u problemu na ovakvom mestu.

Sto se tice puno posla i prezaposlenosti: puf! Nije to pravi razlog! Znam slucaj EXTRA zauzetog muskarca, a ne da stize... Moj master - ako stignem deo njegovog postignuca, ola-la! :)

Vas bre treba tretirati k'o kraljice u krevetu i onda se pomoliti da tuki izdrzi counter strike... mmmm! <sifra: zivele multiorgazmaticne>

Back