Njen kutak

Nela ima kutiju od kartona sa poklopcem koju čuva ko oči u glavi . Jedne prilike je zamolim da vidim sta drži u toj kutiji i odmah mi odsekla reč kazujući da je tu njen život prije mene !

Verovatno drži neke slike pisma itd.

Da li imam pravo da rovim u toj kutiji npr kad nje nema ?

Zasto neće da podeli samnom te uspomene ?

zasto bi te uopste to interesovalo
zene su tako dosadna stvorenja da nema sanse da se tu nalazi nista socno ili intrigantno

Nela ima kutiju od kartona sa poklopcem koju čuva ko oči u glavi . Jedne prilike je zamolim da vidim sta drži u toj kutiji i odmah mi odsekla reč kazujući da je tu njen život prije mene !

imaš pravo, navali

Žene savetuju da ignorišem kutiju her nista u toj kutiji nema što bi bilo za brigu

Ako je tako zašto je ne otvorite ?

E krije tapiju basnoslovno vrednog imanja koje je nasledila od bake ali nece tebi da pokaze jer zna da ces da procerdas. :roll:

Sto si bre tako tezak covek?

Pa dobio si toliko odgovora zasto bi to mogle biti za tebe sasvim nebitne stvari a ona ima razloga da ti ih ne pokaze.
Sama ti je rekla - stvari koje su deo njenog zivota pre tebe.Pa neka budu i slike sa njenim momcima i pokloni od njih koje je dobijala pre tebe.Pa sta?Za nju te stvari mozda imaju neku emotivnu vrednost jer je tada bila srecna i ne zeli da ih baci.Ali iz logicnih razloga ne zeli tebi da pokaze jer si,ocigledno,paranoik koji bi odmah pomislio da te ona vara.Neke sitnice iz detinjstva,dnevnici,stvari koje je sakupljala kao klinka...sigutan sam da ima toliko zena koje i dalje cuvaju te stvari i ne pokazuju ih nikom pa ni svojim muzevima.Eto,cuvaju ih pa da ih mozda jednog dana pokazu svojim unucicama.
Ali izgleda da niko ne moze toliko puta da ti objasni koliko si ti u stanju da pitas - a sto nece da mi kaze.

Budi strpljiv, pokazaće ti i sama.... ne bunari, jer uvredićeš je a veruj mi, to nikako ne želiš...:lol:

Back