njen kofercic

Ima izbirljivih... ima onih koji se menjaju... ima onih koji nisu imali sreće... ima onih kojima je više veza potrebno da bi naučili neke stvari...
Može 4. Može i 10. Može i više.

ima izbirljivih? dakle bira bira i nikako izabrati
ima onih koji nisu imali srece? dakle drugi su krivi veciti pesimista
ima onih kojima je potrebno vise veza da skapiraju neke stvari? ti su dakle mentalno slabij pa duze uce

jesam rekla da su cudni? jesam

ima izbirljivih? dakle bira bira i nikako izabrati
ima onih koji nisu imali srece? dakle drugi su krivi veciti pesimista
ima onih kojima je potrebno vise veza da skapiraju neke stvari? ti su dakle mentalno slabij pa duze uce

jesam rekla da su cudni? jesam
Zna šta hoće.
Da, sreća, ako nije jedini faktor.
Ne mentalno slabiji već skloniji da se rukovode srcem umesto razumom.
Taj tvoj hipotetički što nije ''čudan'' je ili sav po ps-u (dakle dosadan dozlaboga) ili je nadčovek.

Tom kofercicu kroz prozor da se nadje do zemlje treba 3 milisekunde , tako da bojazni nema ...
Drugo nije kofercic problem , nego kljuc od stana , i prebivanje doticne u stanu dok tebe nema ..
Znaci ponavljam , dao si joj kljuc od stana , e onda si dibidus pogreshio .
Ako u kofercicu ima sve od reda donji vesh i razne dodatne opreme ... tooooooo brale , nema zime ...

da li bi se uplasili kad vam devojka koja jeste cesto kod vas nocivala ali je dolazila bez putnog prtljaga jednog dana donese svoj kofer u vas stan?

da li bi taj njen kofer vas licno uplashio po fazonu "koji ce joj moj kofer mislim veza nam super funkcionishe seks je fenomenalan i neka sve tako ostane, uplasio sam se kofera nije valda da misli da cu je zenim?
Verovatno bih pomislio da posle mene ide kod švalera, pa je mrzi da se cima da ide kući da se presvlači i da joj je ovako lakše.

da li bi se uplasili kad vam devojka koja jeste cesto kod vas nocivala ali je dolazila bez putnog prtljaga jednog dana donese svoj kofer u vas stan?

da li bi taj njen kofer vas licno uplashio po fazonu "koji ce joj moj kofer mislim veza nam super funkcionishe seks je fenomenalan i neka sve tako ostane, uplasio sam se kofera nije valda da misli da cu je zenim?
meni je to nepristojno, osim ako te neko nije pozvao da doneses kofer sa svojim stvarima u stan :neutral: ako vec provodis neko vreme kod nekoga, i nije neki problem poneti tom prilikom par osnovnih sitnica koje ti trebaju za higijenu i tako to, a bas sad da dovlacis kofer sa onim sto tebi treba, a bez da te je iko pozvao je meni...jadno. i ne bi mi se svidelo ni da se meni tako neko instalira u kuci, pa makar to bio minimum stvari, osim ako se nismo prethodno dogovorili :neutral:

Stani, vidi, pazi, gledaj, koferčić do pola metra nije za neko dramljenje, to se mora progutati, ali veći je već za panic mode.
Ti koferi nekada i nisu tako loši, kad te iznervira ti je lepo izšutiraš iz stana napolje i još kofer teatralno baciš kroz prozor napolje da vidi ceo komšiluk kakav si baja i da sa tobom nema zajebavanja.

logičan potez..ne bih se upašio :)

Zavisi, ako je volim i zelim sa njom ozbiljno onda bih prihvatio. Ali ako ne smatram vezu ozbiljnom, i vise se svodi na sex, onda bih gledao kako da resim tu situaciju da ona ipak vrati kofer svojoj kuci, i po mogucstvu ostanemo u sex vezi. Dobra ckapi je dobra ckapi.
Takav gest moze da uplashi samo mlade i neiskusne.Nije uopshte retkost da neka zena to uradi.Samo na Krstarici ''stanuju okorele feministkinje'' koje verbalno bichuju mushkarce a u RL su najobichniji machichi.
Takav gest moze da uplasi i matorca to nema veze s godinama. Jednostavno ako ne volis zenu dovoljno da zelis zajednicki zivot ili to ne zelis sa njom, onda svakako ce te uplasiti cinjenica da je dosla kod tebe sa koferom.

Stani, vidi, pazi, gledaj, koferčić do pola metra nije za neko dramljenje, to se mora progutati, ali veći je već za panic mode.
Ti koferi nekada i nisu tako loši, kad te iznervira ti je lepo izšutiraš iz stana napolje i još kofer teatralno baciš kroz prozor napolje da vidi ceo komšiluk kakav si baja i da sa tobom nema zajebavanja.

:mrgreen: :rotf:

meni je to nepristojno, osim ako te neko nije pozvao da doneses kofer sa svojim stvarima u stan :neutral: ako vec provodis neko vreme kod nekoga, i nije neki problem poneti tom prilikom par osnovnih sitnica koje ti trebaju za higijenu i tako to, a bas sad da dovlacis kofer sa onim sto tebi treba, a bez da te je iko pozvao je meni...jadno. i ne bi mi se svidelo ni da se meni tako neko instalira u kuci, pa makar to bio minimum stvari, osim ako se nismo prethodno dogovorili :neutral:
Upravo to.
Uraditi tako nesto bez predhodnog dogovora je jadno.

Back