Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
Na pdf politika obično ljudi sa osnovnom, eventualno srednjom školom, a doktori nauka iz svih oblasti, od poljoprivrede, pa sve do ratnih taktika.![]()
...o strucnjacima i expertima za fudbal ne bih

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na pdf politika obično ljudi sa osnovnom, eventualno srednjom školom, a doktori nauka iz svih oblasti, od poljoprivrede, pa sve do ratnih taktika.![]()
...o strucnjacima i expertima za fudbal ne bih...
Podrazumijeva se da su najveći eksperti oni koji nisu šutnuli loptu u životu .
Tako i o ratu najviše znaju oni koji nisu pucali ni iz vazdušne puške .
Forum nam omogućava da jesmo sve ono što nismo .
cenim da se cicak zacorila u nekog mlohavog a ovde nas maze da je ne provalimo
cenim da se cicak zacorila u nekog mlohavog a ovde nas maze da je ne provalimo
...tema je isprovocirana jednom slicnom temom na ovom PDF-u...ali ova ima konkretno pitanje.
Nedelja prije 15 dana, Basel, hladno pivo...jedno, drugo, trece...prica, opustena...sreo sam starog prijatelja kojeg nisam vidio godinama.
Pitam ga tako...sta ima, kako zivot i on mi kaze kako je nakon smrti supruge slucajno upoznao djevojku u gradu koja je 10+ godina mladja od njega.
Pitam ga kako funkcionisu...on kaze da mu je extra, kako se u odredjenim momentima osjeca mnogo mladje i vitalnije od nje...jednom recju, extra.
Sada, ja razmisljam...ima li tu buducnosti za nekih 15-ak godina kada njemu bude 50+ a njoj 40...
Kako gledate na veliku razliku u godinama? Ima li tu buducnosti?
PS tema nije, da li je ili nije trebao, nakon smrti supruge nastaviti da zivi...
Unaprijed zahvalan...