veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
![]()
Faẞ!!!
Nikad nisam razumeo zbog čega se ljudi plaše vučjaka, ja sam mogu da polomim vrat bilo kojem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Faẞ!!!
https://www.pi-news.net/2022/06/russischer-jude-dass-deutschland-noch-existiert-verdankt-es-putin/Kad isplaćuješ petsto evra?
https://www.pi-news.net/2022/06/russischer-jude-dass-deutschland-noch-existiert-verdankt-es-putin/Kada Rusi odlaze iz Königsberga?
to jaguarka
Sad kukaju Njemci za ruskim radnim vrijemenom. i životomNjemačka je između 1989 i 1990 godine pametnom politikom otjerala ruske okupatore sa svoje teritorije ali agresivni ruski imperijalizam napadom na Ukrajinu ponovo prijeti Njemačkoj.
Zbog navedenog razloga Njemačka se mora militarizovati i nuklearno naoružati jer je to jedini način da odvrati ruski imperijalizam od pokušaja da napadne i Njemačku.
Ruski imperijalizam danas ruši Ukrajinu, Nijemci ne smiju dozvoliti da ruši i Njemačku. Dosta je bilo ruske okupacije Njemačke.
bukvalno ili?Jaguarka je, na moju iskrenu žalost, veoma verovatno pokojna...
Руси се и не налазе у Königsberg-у.Kada Rusi odlaze iz Königsberga?
bukvalno ili?
kada i amerikanci iz evrope.Kada Rusi odlaze iz Königsberga?
kako to jaguarka umrla?Jaguarka je, na moju iskrenu žalost, veoma verovatno pokojna...
Bukvalno. Ne mogu da budem siguran jer nisam imao kontakta sa njom ovako, ali da li iko ovde misli da bi ona u životu propustila priliku da komentariše celu ovu situaciju? Voleo bih da grešim, zaista, jer koliko god da je nisam podnosio kada sam prvi put došao na forum, kasnije mi je to već bilo smešno...
kako to jaguarka umrla?
Јавља се само вама са посебним способностима.Jaguarka je živa. Javlja se.
Jaguarka je živa. Javlja se.
da imas pravo ali englezi su ista govnaaaaaaaaaaaaa samo sto su jos i nemocni to je odlicnoNjemacki narod je glasao za Hitler i podrzavao teroristicku organizaciju. Njemacki narod je najgori narod na svijetu koji nikada ne smije imati ni vojsku ni vojnu industriju, a trebali su ih sve istrijebiti nakon drugog rata, da se zlo unisti.
Zašto? Ugrabili su fenomenalno strateško mesto koje nikada svojevoljno neće ikome da daju. Dovoljno je samo da tamo stoje nuklearne rakete. Nije bitno da li će da ih ispale jer to ako pukne, čak i tu gde je, naneće enormne posledice na veliki deo Evrope.Kada Rusi odlaze iz Königsberga?
Ja sam oduvijek mislio da je to neki trol furundzija s produvanim auspuhom.Bukvalno. Ne mogu da budem siguran jer nisam imao kontakta sa njom ovako, ali da li iko ovde misli da bi ona u životu propustila priliku da komentariše celu ovu situaciju? Voleo bih da grešim, zaista, jer koliko god da je nisam podnosio kada sam prvi put došao na forum, kasnije mi je to već bilo smešno...
Zašto? Ugrabili su fenomenalno strateško mesto koje nikada svojevoljno neće ikome da daju. Dovoljno je samo da tamo stoje nuklearne rakete. Nije bitno da li će da ih ispale jer to ako pukne, čak i tu gde je, naneće enormne posledice na veliki deo Evrope.
prijavljenoNjemačka je između 1989 i 1990 godine pametnom politikom otjerala ruske okupatore sa svoje teritorije ali agresivni ruski imperijalizam napadom na Ukrajinu ponovo prijeti Njemačkoj.
Zbog navedenog razloga Njemačka se mora militarizovati i nuklearno naoružati jer je to jedini način da odvrati ruski imperijalizam od pokušaja da napadne i Njemačku.
Ruski imperijalizam danas ruši Ukrajinu, Nijemci ne smiju dozvoliti da ruši i Njemačku. Dosta je bilo ruske okupacije Njemačke.
I ugasila čeličane kada je bila najveća potražnja za čelikom u svetu, potom demontirali nuke centrale i od tog materijala pravili dečije bicikle . Ako si gledao njihovu Nemačku emisiju o tome.Njemačka je između 1989 i 1990 godine pametnom politikom otjerala ruske okupatore sa svoje teritorije ali agresivni ruski imperijalizam napadom na Ukrajinu ponovo prijeti Njemačkoj.
Ja sam oduvijek mislio da je to neki trol furundzija s produvanim auspuhom.