Njegovo velichanstvo The Prdez

absonic

Domaćin
Poruka
3.197
ok, bio sam u ovakvoj situaciji. . .
riba i ja sedimo i ******imo se. . .
samo se odjednom cuje PRRRRRRRRRRRRRR. . .
dabogda password zaboravio ako to nije trajalo pola minuta-minut. . .
i ja sam sav u kao KOJI BRE QU. . .
kada odjednom poche neshto za nos da grize. . .
pa zeludac da mi se okrene - prdez bre smrdi gore nego gow*no mrtvaka. . .
i ona nishta - ni izvini ni nishta, samo se ******i i dalje. . . a meni u tom trenutku ljubljenje na zadnjoj strani mozga. . . ja gledam kako da se izborim, o ona navalila. . .

kako biste se vi izborili u ovoj situaciji?

Jooj blam, ali sta je tu je. Znas kako , svi mi razlicito reagujemo u nekim situacijama, i veruj mi da je nju "pojeo blam" pa se pravila da nista ne cuje i ne oseca. Eto ti bi se izvinio, neko bi se smejao. U svakom slucaju, kuliraj, nije to nsita, ako ti je devojka po drugim pitanjima ok, pusti prdez. ;)

Strasno, strasno.......Ali i to je ZIVOT jer se desava. Pre par dana je jedan cika doca pricao na tv-u kako je, za zdravlje, neophodno ispustati gasove najmanje 9 puta dnevno :???: ....Pa sad' ako je devojka gledala tu emisiju......( eto kako gledanje televizije lose utice na omladinu)......

Gazdarica:
Da, da, ja sam svom dragom tako vratila za njegove prdeze...
S obzirom da su zene odvajkada uchene da to ne rade, u prvi mah se iskreno zabezeknuo, a potom nasmijao od srca...
E, tako smo konacno i definitivno prevazisli problem prdeza!
_____Rešenje ti je za medalju! A i dragi ti je za medalju ! ! !
_____Nemoj više da se hvališ sličnim podvizima molim te. Počećeš da ličiš na ''Silvestra''.

Ha..setih se...bili moj dechko i ja na moru...uveche lezhimo....smejemo se neshto...pochnemo da prichamo na ovu temu... kazhe on "Pa ti kad prdnesh nishta se ne chuje..." :shock: reko "Ne znam na glas" :lol: :lol: Sad ce on da me nauchi...i tako celo veche prdimo on i ja...ali nije uspeo da me nauchi.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ja mislim da bi umro od smeha...
reko bi joj "aj ponovo chisto fore radi" (:
pa mislim mozhda si joj stimulisao neshto...il kao bila ladna klupa...mozhda je to u njenoj sredini ekvivalent izjavi ljubavi?...
bole te uvo...mozhesh prdish ti kroz celu vezu...a sve se vratjajutji na ono zlodelo s pochetka...to obichno tako ide u vezama (:

pao bi nichice na kolena i kao "i believe in u" (:

Back