Mauser
Iskusan
- Poruka
- 5.330
E kad prodajes fore ne cini to meni (ne citiraj mene) jer ja sam mag fora. Ti bi se prva izbedacila da ti to decko napravi, a inace je normalno drkati u braku.![]()
E tu si upravu.
Al' bi cvilela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E kad prodajes fore ne cini to meni (ne citiraj mene) jer ja sam mag fora. Ti bi se prva izbedacila da ti to decko napravi, a inace je normalno drkati u braku.![]()
A otkud ti znas kako bih ja reagovala?![]()
Ma daaaaj...pa bolje kad ona preuzme stvar u svoje ruke...i to sa osmehom na licu.
Zato sto sam mag fora. A i znam kakav si karakter iz pisanja, jer si puno napisala o sebi na forumu.
znas kad, kad guta kitu do krajnika, tad se najjace uzbudim pri pusenju
znaci davljenje kitom u cilju dozivljavanja iskrenog - pusenjemizazvanog -orgazma
ruke su im slabe za moju kitu
Naravno da jesam, ne krijem se iza teorema niti ulazim u raspravljanje krivih drina.. A kakav sam ja to karakter, ako je moguce bez vredjanja znam da ti je to drag i omiljeni sport.. I da nisam znala da me 'citas'.. Prija mojoj sujeti , jer mi rekoshe da si legenda foruma a cim znas toliko o meni ocigledno si me citao![]()
Nisam te puno citao, jer tebe ne treba puno citati da bi neko nesto shvatio, ti previse toga ispricas o sebi, ocigledno nesvesno ili je meni bilo i to malo dovoljno da obustavim umaranje ociju sto se tice tebe. Vredjao te nisam nikad i nije mi to omiljen sport. Ljudi cesto shvate uvredu od mene samo zato sto im kazem sto mislim. Neka se promene i onda ce biti pohvaljeni od mene i tako. Super si ti, bar nisi mutava i kazes po nesto. Jako mi je drago sto te ima forum, znas.![]()
Naravno da nisam, ali ok, slazem se da se ljudi ovde brzo ljute .. I da kazem dosta o sebi jer sam temperamentna i ne umem da sakrijem razmisljanja nego kazem svoju prvu reakciju i kraj.. A i sto bi me vredjao, iskrenost se ceni valjda?
Ovde si ti legenda, aj nemoj biti skroman![]()
Vidis draga, taman sam krenuo a sad si me naterala da se vratim i dam ti palcic.![]()
Zene da li ste nekad iznenada upale u sobu muzu/decku i nasle ga kako drka i sta ste napravile tada, da li vam je smetalo sto vam nije rekao da ce to raditi ili sto vas je preskocio taj dan?
Cinjenica je, Brajane, da ce se muskarac s vremena na vreme zabavljati sam sa sobom, je li, bez obzira na to da li ga zena i koliko zadovoljava.
I to je normalno.
Uopste se ne opterecujem time sto se muskarac samozadovoljava iako je sa mnom, to ne znaci da sam ja losa u krevetu.
Zene da li ste nekad iznenada upale u sobu muzu/decku i nasle ga kako drka i sta ste napravile tada, da li vam je smetalo sto vam nije rekao da ce to raditi ili sto vas je preskocio taj dan?
nista strasno.
i zene to rade, ali nece da priznaju.