mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Ne mogu da pročitam svih sto strana; a ne volim da odgovaram tako... Ali miss'sim stvaaarnoo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hello_world:mozda i ne ne znam
hm... a sto lepo njega ne pitas... covece kako ti mislish da ti brak opstane ako si okruzen mnostvom usluznih zena...on ce da kaze volim samo tebe...a ti mu reci da jede pitu...a on ce da kaze da ne voli pitu...a ti mu reci nek mu zene s posla prave ono sto voli a ti ces da mu pravis pitu...a onda ce onda se zbuni i da ode da gleda zvezdane staze
verbena27:Nemojte pogresno da me razumete, znam da nije sklon flertu, nisam u strahu da me vara i sl. ali mi nekako smeta to odusevljenje tih riba kad ga negde sretnu. On jeste dobar i ljubazan sa svima, moje tetke ga obozavaju, a svi prijatelji mi govore kako je dobar i lud za mnom. I ok, jeste, ali ovo mi smeta, a ne bih da pravim dramu, jer i sama sebi zvucim smesno sa npr. zahtevom nemoj da se javljas koleginici sa posla ljubazno. Ali, nadam se da me razumete na sta ja mislim.Nije mi jasno sta je tim ribama, da li to sto izgleda mladje, pa ga dozivljavaju kao da im je slican po godinama ili sta? Stvarno ne znam, jel imate vi neko misljenje? Mislim, jel ja preterujem ili sta?