Njegove "odusevljene" koleginice

hello_world:
mozda i ne ne znam

hm... a sto lepo njega ne pitas... covece kako ti mislish da ti brak opstane ako si okruzen mnostvom usluznih zena...on ce da kaze volim samo tebe...a ti mu reci da jede pitu...a on ce da kaze da ne voli pitu...a ti mu reci nek mu zene s posla prave ono sto voli a ti ces da mu pravis pitu...a onda ce onda se zbuni i da ode da gleda zvezdane staze
:lol: :lol: :lol:
joj, stomak me zaboleo

verbena27:
Nemojte pogresno da me razumete, znam da nije sklon flertu, nisam u strahu da me vara i sl. ali mi nekako smeta to odusevljenje tih riba kad ga negde sretnu. On jeste dobar i ljubazan sa svima, moje tetke ga obozavaju, a svi prijatelji mi govore kako je dobar i lud za mnom. I ok, jeste, ali ovo mi smeta, a ne bih da pravim dramu, jer i sama sebi zvucim smesno sa npr. zahtevom nemoj da se javljas koleginici sa posla ljubazno. Ali, nadam se da me razumete na sta ja mislim.Nije mi jasno sta je tim ribama, da li to sto izgleda mladje, pa ga dozivljavaju kao da im je slican po godinama ili sta? Stvarno ne znam, jel imate vi neko misljenje? Mislim, jel ja preterujem ili sta?

Da. Jasno mi je. Ne volis ga, to pod broj jedan.

Pod 2, svidja ti se neko iz komsiluka ili s posla, znaci neko drugi, osim njega.

Pod 3 volis vas nacin zivota i braka i to je nazalost sve.

Pod 4 da, preterujes, znas i sama.

Pod 5, ti ces njega pre prevariti nego on tebe, ako vec nisi.

Pod 6, poljubac, slobodno se opusti. :wink:

........ na poslu im se cesto menjaju u nekom sektoru (kojem i on pripada) neke nazovi pomocne radnice, uglavnom klinke od 20-tak godina.Posle nekog vremena, onako iz price, provalim da je on prilicno dobar sa njima. Npr. one mu donose kafu (iako imaju zenu za to i sl.).
......Nije mi jasno sta je tim ribama, da li to sto izgleda mladje, pa ga dozivljavaju kao da im je slican po godinama ili sta? Stvarno ne znam, jel imate vi neko misljenje? Mislim, jel ja preterujem ili sta?[/QUOTE]

Ne preterujes, takvih riba imas na hiljade i uvek ce ih biti.
Licno ti preporucujem da kada se nadjes u takvoj situaciji da riba pocne da "cvrkuce" oko tvog coveka pocni da je prekidas i zapitkujes, jednostavno smetas doticnoj da dalje changrlja.
Pitaj je za pocetak, kako je na poslu, da li je zadovoljna i ima li vremena za zabavu. Ako odgovori da ima, pitaj je gde izlazi i kako se zabavlja. Ako kaze da ne moze da odvoji vremena za opustanje i zabavu, predlozi joj da nadje decka i zadovolji svoje potrebe, a ako odgovori da ni za to nema vremena reci da imas jednog dobrog ortaka koji trazi BAS TAKVU odgovornu zensku osobu , da je divan i trazi joj broj mobilnog da bi ugovorili susret. Ako pocne da vrda, nastavi dalje i reci da ces se eto potruditi da joj pomognes i doci tu kod nje da joj ostavis poruku ili njegov broj telefona. Napomeni da to cinis (kobajagi ) jer smatras da ona zasluzuje dobrog slobodnog tipa koji su danas retkost, jer je vecina dobrih frajera vec ozenjena i sigurno ne bi zelela da je neka zena provali i smesti na neurohirurgiju, kao sto bi i ti to uradila svakoj koja dirne u tvoj odnos sa muzem.
Ovo ti govorim iz licnog iskustva.
Preuzmi ulogu lovca a ne zrtve,
Srecno!!!

Ja zaista ne shvatam, sta je tvoj problem.
Zelis da budes jedna i jedina za njega u svetu od 6 milijardi ljudi i da se ne druzi i ne vidi nisakim?
Ili mu mozda malkice zavidis, sto se njemu ljudi obraduju kad ga vide iako je zatvoren tip, a tebi, koja si navodno strava dobra, obraduju se samo roditelji i najbolja prijateljica (koja je ustvari vestica ili glupaca, al sta ces, sa nekim moras da se druzis)?

A gde je tu ljubav?

Back