"Његове године"

Жена без имена

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
381
Тема је за ЉИС да упозорим, али мрзи ме да се сељакам тамо, а и чему служи модерација (осим да прима дојаве ко ОЗНА)...
Кажу да Он (мислим кур_ац, јашта) стари. Мислим кад и Њој (капирате, "њој") време пролази, није ни Он вечан...
Па сад какве разлике примећуете чисто естетски и визуелно и по осталим чулним својствима, не по функцији на Њему
у зависности од годишта... Па не мож исти бити 20-годишњи и 50-годишњи. Ја баш нисам сигуран, па питам...
јел некако грубљи ил жилавији ил излизанији ил смрдљивији... Ево нисам школовала, а баш ме мучи питање
Па да поделимо искуства.

Тема је за ЉИС да упозорим, али мрзи ме да се сељакам тамо, а и чему служи модерација (осим да прима дојаве ко ОЗНА)...
Кажу да Он (мислим кур_ац, јашта) стари. Мислим кад и Њој (капирате, "њој") време пролази, није ни Он вечан...
Па сад какве разлике примећуете чисто естетски и визуелно и по осталим чулним својствима, не по функцији на Њему
у зависности од годишта... Па не мож исти бити 20-годишњи и 50-годишњи. Ја баш нисам сигуран, па питам...
јел некако грубљи ил жилавији ил излизанији ил смрдљивији... Ево нисам школовала, а баш ме мучи питање
Па да поделимо искуства.

imas problem sa svojim identitetom? :dontunderstand:

Па да поделимо искуства.

Кад би примила мог, мислила би да је неки 20 годишњак! :lol:

Лупеташ свашта.

Рибица ко рибица, мени је иста и од 20 година, а још лепша и слађа од 50... :lol:

По чему вама има разлике у ку.цу код човека од 60 година и оног од 20?

Кад си млад, десетак пута можеш као зец, а са годинама нешто мањи број пута, али дуже и слађе.
Тврдоћа ките не зависи баш толико од година. :lol:

Poslednja izmena:
imas problem sa svojim identitetom? :dontunderstand:

Треба бити хуман, помоћи у оваквим ситуацијама.

Жене су увек лепе у сексипилне, без обзира на године. :)

Што се тиче рибице, и она млада може да прими исто ко и старија... :)

Мада са годинама, код неких жена се спушта материца, те су мало плиће. .)

Па да поделимо искуства.

Grab me :zper: be4 i become too old 4U :rumenko:

Naravno da je svakoj osobi bolji mladji ili bolja mladja :aha:

Trazis potvrdu od penzionera :malav: oni brane sebe jer su stari, ali zena zna da je mladji izdrzljiviji :per: i sladji :rumenka: i ima vise energije i zelje i napaljeni je :) i lepse ces uzivati u mladom telu nego u starom :lol:

Grab me :zper: be4 i become too old 4U :rumenko:

Naravno da je svakoj osobi bolji mladji ili bolja mladja :aha:

Trazis potvrdu od penzionera :malav: oni brane sebe jer su stari, ali zena zna da je mladji izdrzljiviji :per: i sladji :rumenka: i ima vise energije i zelje i napaljeni je :) i lepse ces uzivati u mladom telu nego u starom :lol:

Сереш, а? :lol:

Дај ту твоју млађу деди на једну ноћ, само ти не гарантујем да ће ти се вратити! :lol:

Сереш, а? :lol:

Дај ту твоју млађу деди на једну ноћ, само ти не гарантујем да ће ти се вратити! :lol:

Starije muskarce zele samo one mlade pervertice :zper: koje imaju fetis sa dekom i taticom :rumenka: :hahaha:

Dao bi ti ali ne mogu ih odlepiti od sebe :mrgreen: Ima jedna od nje bi dobio infarkt :rotf: koliko bi te tucala kao nimfa :aha: ne zeli da te nosi na dusi :malav:

Ti nisi upoznao pravu yebacicu kao sto sam ja :lol: nemas pojma da ima zena od koje bi bezao :hahaha: koliko bi te trosilie dugo :aha: Ja udjem na SL na kratko i kad osetim da su nezasite i pobegnem sa SL i kazem Srry NET grrr :malav:

I ona kaze : ok next time u r mine 6h :zper: Jos ako je zagorela nebi se kurrcio :lol:

Starije muskarce zele samo one mlade pervertice :zper: koje imaju fetis sa dekom i taticom :rumenka: :hahaha:

Dao bi ti ali ne mogu ih odlepiti od sebe :mrgreen: Ima jedna od nje bi dobio infarkt :rotf: koliko bi te tucala kao nimfa :aha: ne zeli da te nosi na dusi :malav:

Хахаха, заебанту! :lol:

Жене брину да нису запажене, да имају недостатака са годинама, да су мање вољене, што није тачно. :)

Суштина је што са годинама расте брижност за породицу, решавање све вечих проблема које доноси друштво, живот, систем... :)

Све се више времена сви посвечују томе, да се мало кад има времена за пажњу, нежност, као у младим данима... :)

Али нетреба бринути, са годинама је љубав много јача, веча, и страст је много снажнија, само се треба опустити, дати до знања партнеру или симпатији да га желе... :)

- - - - - - - - - -

Ti nisi upoznao pravu yebacicu kao sto sam ja :lol: nemas pojma da ima zena od koje bi bezao :hahaha: koliko bi te trosilie dugo :aha: Ja udjem na SL na kratko i kad osetim da su nezasite i pobegnem sa SL i kazem Srry NET grrr :malav:

I ona kaze : ok next time u r mine 6h :zper: Jos ako je zagorela nebi se kurrcio :lol:

Мој ку.ац није ратни злочинац. За разлику од тебе... :lol:

Back