Njegove drugarice :(

za takve izjave meni se uvek instinktivno nakostrese bodljice..
samo telo reaguje odbrambeno..
zna se ko moze da mi tepa..
i zna se da ako to nije osoba kojoj po statusu pripada, onda postoje tendencije ka tom statusu..
i ja onda vise ne mogu sa takvima da budem drug..
kad mi je neko intimno privlacan, nema sta da budemo malo drugovi, pa malo nesto vise..
ili - ili..
kad sa nekim raskinem, mogu da ostanem prijatelj, ali nema vise tepanja..
ja nekako volim jasne i svedene linije i oko sebe i u sebi..

citam sad ove postove u vezi tepanja
i najezila sam se od svih tih primera
ako nesto ne podnosim kod muskaraca je da mi tepaju,prijatelji, momci, bilo ko. ni zene.
to je tako...pickasto i anti-muzevno kad krenu da koriste te reci koje inace koriste deca koja jos ne pricaju dobro
fuj, idi tepaj kevi :roll:
i inace ne volim da me zovu ljubavi, srce, sunce, sreco sta god vec ima...cak imam i neprijatan obicaj da se brecam kad mi neko tako nesto kaze...ali lepo upozorim da mi ne tepaju i ne vredi. znaci odyebi, osecam se ko budala kad cujem tako nesto :neutral:
a posebno ti koji tepaju svima redom su mi gadni, mada cini mi se da njih ne znam puno a i ako ih znam meni to ne rade. to je ono puno price, malo akcije,svi su im ljubavi, drage, svi im nedostaju, na sve misle...inace ljudi koji se drze takvih formi su oni na koje nikad ne racunam. iliti dijabetes slatki.

citam sad ove postove u vezi tepanja
i najezila sam se od svih tih primera
ako nesto ne podnosim kod muskaraca je da mi tepaju,prijatelji, momci, bilo ko. ni zene.
to je tako...pickasto i anti-muzevno kad krenu da koriste te reci koje inace koriste deca koja jos ne pricaju dobro
fuj, idi tepaj kevi :roll:
i inace ne volim da me zovu ljubavi, srce, sunce, sreco sta god vec ima...cak imam i neprijatan obicaj da se brecam kad mi neko tako nesto kaze...ali lepo upozorim da mi ne tepaju i ne vredi. znaci odyebi, osecam se ko budala kad cujem tako nesto :neutral:
a posebno ti koji tepaju svima redom su mi gadni, mada cini mi se da njih ne znam puno a i ako ih znam meni to ne rade. to je ono puno price, malo akcije,svi su im ljubavi, drage, svi im nedostaju, na sve misle...inace ljudi koji se drze takvih formi su oni na koje nikad ne racunam. iliti dijabetes slatki.

Au sine, sad si me naterala da se zamislim! Ova tepajuća kokoška je hiljadama km daleko, i po pravilu je nema kad je potrebna iz jelte, očiglednih razloga! Taman ću to njeno tepanje da protumačim kao pokušaj kompenzacije što nije prisutna, dakle pas koji laje ne ujeda! :lol:

Au sine, sad si me naterala da se zamislim! Ova tepajuća kokoška je hiljadama km daleko, i po pravilu je nema kad je potrebna iz jelte, očiglednih razloga! Taman ću to njeno tepanje da protumačim kao pokušaj kompenzacije što nije prisutna, dakle pas koji laje ne ujeda! :lol:
pa otprilike, ali treba biti svestan toga da su takvi ljudi jaki na recima, a na delima nestanu uz jedno glasno puf kad god se nesto od njih ocekuje...kod nas to jos i nije toliko cesto (ili opet mozda ja nisam bila okruzena takvim ljudima) ali sam u dramaticnoj latino kulturi to naucila, gde svi cvrkucu i smeskaju se a kad okrenes ledja udare po tebi samo tako...inace kad god neko nesto naglasava, tipa kako je sladak i prijatelj sa svima itd, uglanom je to neki odraz nesigurnosti....ja licno vise volim da imam kraj sebe ljude koji se ne pokazuju i ne dokazuju al znas ko su i stasu nego te sto bi svet za mene dali, a onda kad treba nestanu ko poslednje sisice.

Kako se nosite sa činjenicom da ON (muškarac sa kojim ste u vezi) ima drugarice, i to više od 20 :eek:
Znači nije u pitanje dugogodišnje prijateljstvo sa nekom drugaricom iz škole :aha: (Da odmah raščistimo ;))

Jeste li ljubomorne? Kako se nosite sa tim: kada mu prilaze na ulici, pozivaju ga telefonom, šalju mu sms, mole za pomoć,...
Da li vam to smeta ili vam je ok?

Pritom ne mislim na veze gde oboje idu u osnovnu/srednju školu ili na fakultet - nego na one malo starije od 30-40 godina. :)

ps. Komentare tipa - "Normalno je da ima drugarice,..." molim preskočite. Hvala :cao:
Ne smetaju mi prave drugarice, ni pravi drugovi. Smetalo bi mi da se okružuje ljudima i ženama po svaku cenu. Ne poštujem ljude koji imaju mali milion prijatelja, mislim da su neiskreni i da se iza takvog ponašanja krije ili nenormalan strah od samoće ili želja za iskorišćevanjem.
S druge strane, većina ljudi koje poznajem (mislim na svoje društvo, ljude koji su u kasnim dvadesetim i ranim tridesetim) ne može da postigne da se druži sa velikim brojem ljudi zbog obaveza koje svi imamo. Tako da moram da se zapitam šta radi osoba koja ima vremena za 20 drugarica, drugove i devojku da ne spominjem? :aha:

u početku sam ih mrzila iz dubine duše, ali vremenom sam uvidjela da nema tu problema, čak naprotiv, one mene gotive, ja njih malo manje... sve u svemu, bolje da izlazi sa svojim drugaricama, tad mu neće prilaziti ostale djevojke, uvijek će misliti da je neka od njih njegova cura.

Kako se nosite sa činjenicom da ON (muškarac sa kojim ste u vezi) ima drugarice, i to više od 20 :eek:
Znači nije u pitanje dugogodišnje prijateljstvo sa nekom drugaricom iz škole :aha: (Da odmah raščistimo ;))

Jeste li ljubomorne? Kako se nosite sa tim: kada mu prilaze na ulici, pozivaju ga telefonom, šalju mu sms, mole za pomoć,...

Pritom ne mislim na veze gde oboje idu u osnovnu/srednju školu ili na fakultet - nego na one malo starije od 30-40 godina. :)

ps. Komentare tipa - "Normalno je da ima drugarice,..." molim preskočite. Hvala :cao:

Ako su neke navalentne i prelaze granice drugarstva obavili bismo razgovor, ali bi on morao da ih ohladi ne ja. Sa druge strane ako hoce da me prevari prevarice me sa ili bez drugarica. Sa trece strane i ja uglavnom imam drugove, jer u drustvu zena ne funkcionisem.

Ako nisi udana za njega ne znam šta dramiš ,e kad je čovjek u braku to je već nešto drugo .Onda ti ostaju samo radne kolegice :mrgreen:

Back