Njegove drugarice :(

Лулница

Iskusan
Poruka
5.305
Kako se nosite sa činjenicom da ON (muškarac sa kojim ste u vezi) ima drugarice, i to više od 20 :eek:
Znači nije u pitanje dugogodišnje prijateljstvo sa nekom drugaricom iz škole :aha: (Da odmah raščistimo ;))

Jeste li ljubomorne? Kako se nosite sa tim: kada mu prilaze na ulici, pozivaju ga telefonom, šalju mu sms, mole za pomoć,...
Da li vam to smeta ili vam je ok?

Pritom ne mislim na veze gde oboje idu u osnovnu/srednju školu ili na fakultet - nego na one malo starije od 30-40 godina. :)

ona-i-on-privlacne-po-svaku-cenu.jpg

ps. Komentare tipa - "Normalno je da ima drugarice,..." molim preskočite. Hvala :cao:

Poslednja izmena:
Kako se nosite sa činjenicom da ON (muškarac sa kojim ste u vezi) ima drugarice, i to više od 20 :eek:
Znači nije u pitanje dugogodišnje prijateljstvo sa nekom drugaricom iz škole :aha: (Da odmah raščistimo ;))
Jeste li ljubomorne? Kako se nosite sa tim: kada mu prilaze na ulici, pozivaju ga telefonom, šalju mu sms, mole za pomoć,...

Kad mu priđu na ulici, ja ih odmerim, pa ako su ružnije od mene, odobrim, a ako su lepše počnem da histerišem i napravim mu takav haos da mu sledeći put ne padne na pamet da mi kaže P od prijateljica!

Ovo je naravno šala.

Muškarci koji imaju dosta drugarica su uglavnom super tipovi, i često odličan izvor novih prijateljica. Ja bih se uplašila od muškarca koji se druži samo sa muškarcima.

Pritom ne mislim na veze gde oboje idu u osnovnu/srednju školu ili na fakultet - nego na one malo starije od 30-40 godina. :)

ps. Komentare tipa - "Normalno je da ima drugarice,..." molim preskočite. Hvala :cao:
imam i ja drugove...

Nemam ništa protiv drugarica osim protiv jedne koja je izgubila kompas i ponaša se kao da su i dalje u srednjoj školi pa mu povremeno napiše bljuvotinu na wall-u sa sve tepanjem, srcima, cmokićima i tako tim bljuv bljuv stvarima.... i ništa mi nije lakše što znam da ista to radi i ostalima iz srednje.... :bljak: Dakle, dok ne prekoračuje ovlašćenja drugarice, ja je poštujem! :mrgreen:

ne smeta mi nista, imam i sama bar onoliko prijatelja koliko i prijateljica - normalno da kad krenem na put zamolim da mi neko hrani macku, odbace me do stanice, vade mi kola kad sletim s puta - kako da zamerim nekome ono sto i sama radim.
nije on dete koje ne zna sta radi, imam poverenja - meni moze da zasmeta samo ako je njemu bas stalo da ja visim s njom a meni se ona ne svidja...

Ne bih se nosila sa tim. Ne sviđaju mi se momci koji se toliko druže sa ženama. Za drugarstvo da, fenomenalni su, za vezu ne.
Ja to vidim kao vjetropirast duh, nesmiren i nestalan, lagano do totalno švalerski i to nisu osobine sa kojim se nosim. Mene nekada zamaraju ženske priče, a žena sam, ne mogu da zamislim da se zabavljam sa tipšom koji učestvuje razdragan u tome.
Dopada mi se kada muškarac ima i žensko društo. To da. Ali da je ženski tip, ma begaj.

Pa jes, tako to ide... sta on ima da ima drugarice, pa posle kad ti bude kenyao sto ides na kafu sa drugom iz detinjstva/skole/sa posla, castices ga epitetom sirovine, seljacine i zatucanka.
Bas su mi shit takva razmisljanja, u oba smera.

Pa jes, tako to ide... sta on ima da ima drugarice, pa posle kad ti bude kenyao sto ides na kafu sa drugom iz detinjstva/skole/sa posla, castices ga epitetom sirovine, seljacine i zatucanka.
Bas su mi shit takva razmisljanja, u oba smera.

pa ako imam 20 drugova,ne bi me cudilo da mu smeta
ljudi od 30-40god retko imaju toliko i istopolnih drugara a tek 20 od jednih i 20 od drugih,mislim da bih u duhu foruma vec mogla da mu dam dijagnozu emotivno rastrzanog,nestabilnog i vetropirastog:mrgreen::mrgreen:
ne smeta mi da ima poneku drugaricu ,sta znam 2-3,ali mi smeta da ga cimaju za kirbi ,auto,ves masinu,ljubavni savet svakih pet minuta ne moze!

čak i da sam teo nešto da napišem, kad sam vido ovo boldovano, odusto sam...:/ ...misim...šta reći...:lol:

Имам неколико баш блиских другара. С једним сам летовала, с другим проводила Нове године и после преспављивала код њега, са трећим ишла на скијање...али са сваким од њих се дружим бар 10 година. И то су увек била баш пријатељства, не оне варијанте, мало се дружимо мало ватамо.

То кад неко има много ''пријатељстава'' што са супротним што са истим полом мени одмах мирише на жестоку површност и на ветропираст карактер. Не бих моментално мислила да је швалер. Па ето, горепоменути другар с којим сам летовала, остајал код њега у Атини у стану данима делећи кревет с њим је тај тип. Има нас бар 15 другарица. Наравно са некима је више , а са некима мање близак али је суштина да вечито склапа нова познанства. Међутим мало их потраје. А неверан никад није био. Нити лажов, муљатор и сл.

О д случаја до случаја је, нема универзалне формуле. Наравно, видећеш временом о чему је реч.
Ја бих тако. ;)

pošto mi postavljačica došla na pepe i umalo mi nije jebbala majku (misim nije bila nadrndana i to, nego samnekako osjetio da je "na ivici"), moram nešto da napišem...misim neću ništa novo da napišem, nego samo da obrazložim gore napisano...:sad2:

kad neko u startu isključi nešto što ne želi da čuje, što jelda podseća na zabadanje nojeve glave u pesak, onda svaki komentar uz gomilu opcija i varijanti pada u vodu, jer je jedna od mogućih (u ovom slučaju najverovatnijih) opcija u startu isključena i o njoj se ne želi čuti...ljubomora je zajebana stvar...

...

Poslednja izmena:
pa ako imam 20 drugova,ne bi me cudilo da mu smeta
ljudi od 30-40god retko imaju toliko i istopolnih drugara a tek 20 od jednih i 20 od drugih,mislim da bih u duhu foruma vec mogla da mu dam dijagnozu emotivno rastrzanog,nestabilnog i vetropirastog:mrgreen::mrgreen:
ne smeta mi da ima poneku drugaricu ,sta znam 2-3,ali mi smeta da ga cimaju za kirbi ,auto,ves masinu,ljubavni savet svakih pet minuta ne moze!

Ma ona to lupila 20... ko bre danas jos ima 20 drugarica! :lol: Jedva stignem da ispostujem ove 3-4. :aha:

Par stvari mi pada na um:
a) latentni gay
b) toooo, švaleru, samo napred

hm... i to je to. Nema trećeg. A ti ćeš najbolje znati u koju bi grupu lakše mogao da upadne.

Ako ima baš toliko prijateljica praktično je nemoguće da nijedna baš neće u nekom trenutku poželeti da podigne to prijateljstvo na malo viši nivo. Trenutak emotivne labilnosti, čaša vina i ovulacija... i već više nisu samo prijatelji, već ''friends with benefits''. Naravno, to još ne znači a priori da ćeš dobiti rogove, ali svakako stvara jedan pritisak na njega. Pa, kako će se on nositi sa tim pritiskom...

Imam drugara iz osnovne škole koji je ivaj tip. NIje gej, a nije ni neki švalerčina, samo je ženski tip. Ima jednog druga, prijatelja od rođenja, prve komšije, sve ostalo su žene.
On ne voli sport. On ne voli rad. On bi samo da ide po kafama i druži se sa ženama. Nameće se, ne sluša. Mislim da se većine svojih drugarica i ne sjeća, a sa svakom je na 'mila' i 'dušo'.
On je divan drug, samo ne znam ko bi ga poželio za dečka.

Back