otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
lyon69:From: Lyon69
To: Hellen
TOP SECRET
- Eyes only -
Subject: Field report
Text:
Task fully accomplished.
Waiting for further instructions
End of message
8-)
hahahaa..joj...svaka cast...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lyon69:From: Lyon69
TOP SECRET
- Eyes only -
Text:
Task fully accomplished.
End of message
8-)
mackica ns:Zju, kako koju temu otvorim priča se o Muslimanima![]()
chika_doktor:nemoj da ih pishes velikim slovom...da im nije tita nikad se i nebi pisali
From: Lyon69
TOP SECRET
- Eyes only -
Text:
Task fully accomplished.
End of message
To je bezveze i kada si dečko neke devojke koja ima mnogo muških prijatelja.Prosto ne znaš dali se spetljala sa nekim od njih,kad se sa svakim ljubi u obraz a tebi odgovara sa "A ma to mi je jedan dobar drug..."SANDRINAbg:Skoro da i nisam dolazila na ovaj muški pdf, ali naidjoh negde na sličnu temu, pa me interesuje kako vi razmišljate.
Naime, počeću od svog primera :
Pre nekoliko meseci sam započela jednu vezu koja je "pretila" da izraste u nešto zaista lepo i obećavajuće...
Dečko mi se zaista svideo u potpunosti...masa tema koje smo započinjali, pokazivale su da su nam pogledi na život i svet skoro stopostotno podudarni...njegov smisao za realnost, a i humor su bili očaravajući... :smile:
Hm...'ajde da skratim ovaj hvalospev...u neko doba, kada sam već pomislila, da, to je to iliti on je taj , pojavilo se krdo nekakvih njegovih drugarica.![]()
Niti su one mene znale, niti ja njih...okolnosti su bile takve, da ja o njima ni nisam mogla bilo šta saznati...nismo živeli u istom gradu. :?
Ima jedna poslovica, a ja kao žensko potpuno verujem u nju, jer sam i na svojoj koži osetila . " Žena je ženi vučica"..!![]()
O spletkama, tračevima, izmišljotinama kojekakvim i nebuloznim, a sa njihove strane njemu, ne bih vam ovom prilikom uopšte pričala...![]()
![]()
Spomenula sam mu par puta, onako usput, da mi i one i njihove priče, a i njegovo druženje sa istima smeta...da me povredjuje...Nisam bila direktnija, a ni postavljala uslove, jer mi to nije manir i ono što ne volim da meni rade, ne radim ni ja drugima, ali budući da je isti i pametan i inteligentan, očekivala sam da i sam izvede zaključke iz svega ovoga...da sam shvati da me njihovo " mahalanje" i povredjuje i vredja i da mi uopšte nije prijatna pomisao, kada insinuiraju a i otvoreno govore o svojim izlascima, provodima i to sve znajući da ja mogu svašta pomisliti, a kao što već rekoh, ništa ne znati...nisam poznavala ni jednu osobu iz njegovog grada.
On ništa nije uradio po ovom pitanju...Smatrao je da samo njemu treba da verujem, na " majke mi"...nije se obazirao na moja osećanja...nije razmišljao kako je meni... :?
Naravno da sam celu tu šaradu stopirala, prekinuvši sve kontakte sa njim..baš sve..!
To je bilo i ne ponovilo se, ali mene interesuje muško razmišljanje na ovu temu, a konkretnije, kako biste vi reagovali kada bi ste znali da vašoj lepšoj polovini zaista smetaju vaša ženska prijateljstva...da li bi bili fer i ista nastavili ali isključivo u prisustvu vaše devojke, žene ili se ne bi osvrtali, misleći da joj je dovoljno da vi znate da ste ( ako ste) bezgrešni..??? :?
CCC. Helen sujeta ce te ubiti...Sigurno drugovima i savetujes sa kojom devojkom da ostanu u vezi, a koji da sutnu?Hellen:Ја бих рекла да је једина патологија ту параноја.
Као што је већ речено: очекивала бих од свог момка да ме заштити од сплетки и неких јавних оговарања, али то није везано за пол тих особа. Тражила бих да нашу везу заштити и од мушких и од женских ''пријатеља'' (јер ако тако нешто чине онда и нису пријатељи), али тражити од момка да прекине дружење са особама супротног пола само зато да ја не бих могла нешто да ''помислим'' пошто излазе заједно... :-? Па излазили су заједно и пре тога, па није било опасности... Ваљда је човек довољно одрастао да зна шта хоће и кога хоће.... А ја ако ћу да ''помишљам'', увек ћу наћи разлога за то, зар не?
И боље што су прекинули на време....
(Јбт, кад се сетим колико сам ноћи провела спавајући у истом кревету са својим друговима, који су и дан данас једнако моји другови иако су ожењени или у везама.... Кад се сетим у каквим смо све ситуацијама били, колико пута су ме видели кад се пресвлачим, у топлесу, у разним другим ситуацијама, кроз које смо све луде ноћне проводе прошли заједно...али увек смо били заиста другари, без икаквих примисли на неко мување... Зар сада треба да бацимо деценије нашег дружења зато што је жена неког од њих параноична?
И дан данас они су моји другови, а њихове жене углавном нису моје другарице, оне су жене мојих другова. Дружимо се и даље и насамо, и породично, дружим се понекад (ређе) и насамо са њиховим женама. Волим их, поштујем њихове изборе (и они моје), са свим њиховим девојакама сам увек била ОК, никада ниједна од њих није правила неко питање због нашег дружења, нити су моји партнери правили питање због мог дружења са њима....
Једноставно, не базирају се сви људски односи на сексу и мушко-женској привлачности. Постоји и пријатељство. Хвала Богу. :-) )