gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Tako je. Šta sa tim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iscjedicu puzapuzevi
naberes puzeva i organiziras im utrke od cela do vrha nosa pa u krug
al si okrutnaIscjedicu puza
Sutra idem u potragu za puzevimaal si okrutna
pa nema potrebe da ga cijedis
eventualno ga malo cackalicom bocnes u repic da brze puzi...i sto je najbolje
uz malo ljubavi, salate i teglu s poklopcem
ovu domacu masku mozes vise puta koristiti
ne sekiram se da ću ostarit dok ima puzevasuper, kisno je i toplo
ima bar po kile da uberes
zar postoji nesto prirodnije... nema toga... hehe... ne bi trajala u flasama, najbolje je namzati sveze iscedjenu... uvece pre spavanjaPored toliko prirodnih preparata..haag...smijem se..mogli bi muškarci da prodaju u flasama...reklama:drage žene,za ljepotu izmuzite muskarca
Eurus, pametna si cura, citao sam tebe i na drugim mestima, ali ovde moram da pomognem,Zašto bi iko koristio prirodno?
Prirodne supstance su potencijalni vrlo jaki iritansi, često nisu dovoljno ispitane, umeju da budu potentne kao i svaki otrovi, ne deluju selektivno kao supstance izolovane u laboratoriji.
Hemija je bog, i ne treba je se plašiti, naročito ne u nečemu tako važnom kao što je nega lica.
To bi sve bilo tačno da je sada 1970, a ne 2020.Eurus, pametna si cura, citao sam tebe i na drugim mestima, ali ovde moram da pomognem,
priroda je SE, ali koristi prirodu nije lako niti jednostavno, treba puno znanja za to, hemija uspeva da izoluje puno toga i ja to postujem
medjutim hemija (citaj kozmeticka industrija) puno puta da bi postigli cenu prave potpuno vestacke preparate, koji mozda daju neki efekat ali imaju i dosta kontra efekta, sushe kozu, prave je zavisnom od preparata sve vise i vise itd.. itd..
citaj o prirodnim preparatima, prikupi znaje da spremis sama sebi nesto dobro, lice i tjelo ce ti bit zahvalno za to, vjeruj mi
Sad bih ti pričao kako je mojoj babi lice čistije nego većini mladih djevojaka, ali mi je dosadilo to sa babom, pa je neću pominjati.Zašto bi iko koristio prirodno?
Eurus, vidi se da vrlo dobro poznajes hemiju, nesto malo manje prirodu, ali OK,To bi sve bilo tačno da je sada 1970, a ne 2020.
Već dugo se zna da je prirodno je bolje logička falacija. Priroda je moćna i još uvek dobrim delom nepoznata, i nema dokaza da deluju selektivno, isključivo za naše dobro, a gomila dokaza da deluje neselektivno.
Prirodne supstance su neselektivne, mahom neispitane, inflamatorne, nedokazane efikasnosti, ne može da im se utvrdi komedogenost, ljudi se najčešće zalepe za "prirodna ulja" misleći da je to neki sveti gral nege ne znajući da ulja ne hidriraju (vodena frakcija je ta koja hidrira) pa dobiju dehidriranu, hronično upaljenu kožu nemajući pojma zašto, itd..
Iz maske od ananasa se može izvući zanemarljiv procenat voćnih kiselina, iz jogurta mlečne, itd. Ali to je toliko inferioran metod, da je ne razumem zašto bi neko stavljao ananas ili jogurt na lice, umesto da ih pojede i popije i počasti svoj stomak. Zašto bi neko pravio masku od aspirina da bi izvukao nepoznat procenat salicilne kiseline, kad može da kupi čistu 1% ili 2% salicilnu u staklenoj flašici sa pipetom, zna koliko stavlja, zna koje rezultate da očekuje, kao prava gospođa/gospodin?
Pogledaj npr (pristupačne) "hemijske" brendove pod DECIEM-om: Ordinary, Niods, Chemistry, itd, njihovu efikasnost i posledičnu planetarnu popularnost. Ne znam šta zamišljaš pod hemijom, ali to je to.
Sa hemijom postoji šansa od narušavanja barijere, ali danas se to radi daleko pametnije, retinoidi su u nosačima poput skvalana, kiseline su u masnim alkoholima, za hidrataciju se ne koriste više kreme sa 50 komedogenih sastojaka od kojih svega 2 hidriraju a ta dva su glicerin i voda, itd.
Ne treba mi savet da uradim "nešto dobro", osim blagih crow's feet od naprezanja očiju koje i dalje tretiram običnim antiridom dok ne pređem na botoks, nemam nikakav problem.
Moja drugarica ima problem s tim rupicamaEurus, vidi se da vrlo dobro poznajes hemiju, nesto malo manje prirodu, ali OK,
mozda da posvetis toliko vremena prirodi koliko si posvetila hemiji znala bi o cemu pricam
ali to je to... svako za sebe...
Nema šta nije mazalaMoja drugarica ima problem s tim rupicama
enina, koza lica se uglavno svrsta u 3 kategorije, masna normalna i suha, e sad tu imas pod-nijansi, koliko masna ili koliko suha,Moja drugarica ima problem s tim rupicama
nek prestane mazanjem, osim onom sa linka hehehe, nek odmori kozu, redovna higijena koze, za izlaske nek sredi usta i oci i nek ne dira lice nikako i nicim,Nema šta nije mazala
Stalno cimetnek prestane mazanjem, osim onom sa linka hehehe, nek odmori kozu, redovna higijena koze, za izlaske nek sredi usta i oci i nek ne dira lice nikako i nicim,
par mjeseci rezultati ce bit vidlivi
moze med i cimet, imas recepte kako se to spravlja na netu, popomocice to, nece biti stete svakakoStalno cimet
To radi stalnomoze med i cimet, imas recepte kako se to spravlja na netu, popomocice to, nece biti stete svakako
ali nek prestane da koristi sve ostalo, ona raznim kremema zagadjuje pa onda cisti i to je krug u nedogled, naravno da nema rezultataTo radi stalno