Navijačke teme

Najjaci navijaci u exYU

• Grobari (Partizan Beograd)

• Delije (C.Zvezda Beograd)

• Firma (Vojvodina N.S.)

• Lesinari (Borac Banja Luka)

• Horde Zla (Sarajevo)

• Ultrasi (Zrinjski Mostar)

• BBB (Dinamo Zagreb)

• Torcida (Hajduk Split)

• Armada (Rijeka)

• Neko iz Slovenije

• Neko iz Makedonije

• Neko iz C.G.

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
cuprija.jpg

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=61010&sectionId=39
STOKA!!!!!!
uzas, strasno, auuuu... znao sam tog malog, cak smo cesto igrali fudbal... javili su mi pre jedno sat vremena i jos sam u shoku. odgovorno tvrdim, a to vam moze potvrditi bilo ko ko ga je poznavao, da ni on ni njegov burazer u zivotu mrava nisu zgazili! decko za primer, sportista... kazu mi malopre drugari da su oni kao prosli na crveno i da ih je interventna jurila, zaustavili su ih i klinca koji je vozio su odmah bacili na haubu, Djole je krenuo da izadje iz kola i pandur je opalio i upucao ga u vrat. navodno je taj pucac-ubica na uvidjaju izjavio kako ga je kolega slucajno udario vratima i da mu je pistolj opalio. A sta ce mu metak u cevi? Zar interventna resava saobracajne prekrsaje tako sto izvlaci oruzje na ucesnike u saobracaju? katastrofa... neka mu je vecna slava...

E, pa neka nam je srecna nova tema!:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:
I onda dodje meni na fudbal neka "dama" i banuje me jer sam se najebo majke policajcu koji se pojavio na ovom forumu. :dash: :dash: :dash: :dash:
Ma ja cu poludeti, gde ode ova nasa Srbija????????

Hehehe...Ipak sam bio u Novom Sadu,samo sto sam stigao u drugom poluvremenu...Koliko sam mogao da vidim i da cujem Firma se pokazala u punoj snazi,ali naravno na svom terenu.Mi smo pevali svi iz petnih zila,ne znam kako smo se culi. Samo znam da je Teodorovic dao gol na vasem terenu. 0 ste na terenu,ali stvarno 0.
Ne shvatam sta si rekao Vladice...Ovaj transparent,ako moze prevod ,jer pola tribine ga ne nije bash razumelo...A i sta ste nas isprozivali? Slobodno reci...
Avaj,jel znas nekog Ajaxa iz Novog Sada? 81 godiste je... Ubio sam ga od batina u kaficu nekome i skinuo mu vash shal...Neki budza vam je na tribini...
vojvodinarad0809.jpg

Back