NIZA KLASA?!

Banshee:
ne znam, kad god si pricao o kapitalizmu uvek si zauzimao prilicno ekstreman stav, bas kao i bal.

ekstrem ni u kom slucaju ne valja.i kao sto ne valja komunizam, ne valja ni kapitalizam.i tacka. ko ne razume, ima vremena da shvati.

btw, ne idealizujem ja nikoga :neutral: nego ti izgleda nisi dovoljno informisan po nekim pitanjima, tako da u komunizmu vidis samo najgore stvari a u kapitalizmu samo najbolje. a kao sto se na kraju prvi ispostavio kao surov, ispade i da je i izvorni kapitalizam surova masina koja te uzima pod svoje cim udjes u nju.

a istina je negde na sredini.i u to nema sumnje.

a radikali me ne zanimaju ni u kom smislu. ali njeni simpatizeri, bas kao i jos mnogi koji se ovde izjasnjavaju kao veliki nacionalisti su klasicni komunisti,i to ne komunisti po ideologiji, nego komunisti koji bi pobili pola sveta da im ne daj boze moc dodje ruku.
Па сигурно.Ма не зна он о томе ништа,него папагајише.

josh jedan komunista veselo.....
b015.gif

Ima josh koji??????

goxy:
niko nishta ne idealizuje, ja uvek govorim o mana kapitalizma, jednom sam chak napisao i da je zardjao....A shto se tiche che guevare on za mene ostaje bandit
tshirt_Che_bastard_red.gif
komunistichki bez obzira shto ga ti idealizujesh.....Ne bi ja ni prichao o tim propalim teroristima da bal to ne potencira.....Namerno unishtavajuci temu koja je posvecena extremnoj desnici srpskim radikalima koje on bez imalo srama i stida ovde podrzava.......Bal je laznjak radikalski demagog koji pokushva da neke ''neodluchne ovchice'' zavede na put radikalskog NacionalSocijalizma

А ти се разумеш у НАЦИОНАЛ-СОЦИЈАЛИЗАМ као ова Марица у дување........

goxy:
Nemam dobro mishljenje o kapitalizmu tj toj liberalnoj varijanti o kojoj ti prichash........Ali jednom su pitali Cherchila koji je najbolji sistem upravljanja........On je rekao Demokratija je najmalnje zlo........Misleci pritom na Zapadni sistem......I ja te pitam kapitalizam je losh ali koja je alternativa??????
Shto se tiche bandita chea nosila si ga dugo na avataru.......Znachi podrzavash chea a ne podrzavash komunizam.........Zanimljivo......
a014.gif
a018.gif
a022.gif

:lol: :lol: :lol:
ma i ja mislim da je demokratija najmanje zlo.
za mene socijaldemokratija,ali ko sto vec rekoh ovde je neprimenjiva,u ima ko ce time da se bavi u svojoj zemlji.

kapitalizam kao americki,ne nikako. nego nesto sto kombinuje mogucnost relativno slobodnog trzista, dok se drzava pita u toj meri da regulise razne malverzacije i bezobrazluke, a da drustvo bude dovoljno socijalno zasticeno.a ne ko u usa, ne zna se da li ces imati zdravstveno osiguranje ili ne.meni je to surovo...da li ces imati love da platis doktora, posto obicno ti koji nemaju osiguranje nemaju dovoljno placene poslove ili ces doktoru da umres na rukama dok bude pricao o svojim ogranicenjima i obavezama.

treca stvar, ovo koriscenje "bandita" me jako podseca na radikale.oni vole tu rec :) procitaj neku knjigu na temu pa cemo da pricamo.

dobro terorista.......Izvozni proizvod kubanske revolucije...... knjige sam chitao i znam da je navodno bio lekar.....I mnogi iz moje rodbine su stradali od ********* ovde.....U njihovoj revoluciji tako da imam puno pravo da ih nazivam banditima jer su i bili obichni ulichni razbojnici....Samo shto su nosili zvezdu na chelu....Plastichni exploziv omiljena igrachka
Front%20C4.jpg8c41def3-ba8c-4d47-b34e-56fc1878ff8cLarge.jpg

goxy:
dobro terorista.......Izvozni proizvod kubanske revolucije...... knjige sam chitao i znam da je navodno bio lekar.....I mnogi iz moje rodbine su stradali od ********* ovde.....U njihovoj revoluciji tako da imam puno pravo da ih nazivam banditima jer su i bili obichni ulichni razbojnici....Samo shto su nosili zvezdu na chelu....Plastichni exploziv omiljena igrachka
Front%20C4.jpg8c41def3-ba8c-4d47-b34e-56fc1878ff8cLarge.jpg
bio je lekar pre svega.

ajde uradi ovaj test koji je neksus stavljao ranije, ako vec nisi i stavi rezultat, bas me zanima kako ces biti postavljen na skali.nije vezan za temu ali ima pitanja dobra pitanja vezana za drustvo i ekonomiju.

Back