niz dlaku...

da li ideš niz dlaku u komunikaciji sa osobom koja ti se dopada...?
hvala...

Nekada sam se baš trudio da sve bude lepo i fino, ali bilo kakvu konfrontaciju, bilo kada i sa bilo kim, nisam prećutkivao. Danas sve manje i manje radim to. Prosto se trudim da ni najmanje ne ispadnem uvlaka, ali opet, prevarim se, pa uradim to. Mada sve manje i manje...

prvo klimam glavom , uvlacim se koliko mogu ,podrzavam, postujem maksimalno , trudim se da ta neka dozivi vrhunac sopstvene gordosti i onda sa visine skocim na glavu i razbucam koncepciju i odem u *****..to je losija verzija..bolja je ona kad ostanem u prici hehehehohoho

da li ideš niz dlaku u komunikaciji sa osobom koja ti se dopada...?
hvala...

Ne. Jer samo na taj način, ja istinski mogu videti kome se zapravo dopadam, a ko se samo, da ne kažem...Igra. Ako se ja Njemu ne dopadam, ovakva kakva ja uistinu jesam, naprosto moje prirodno ponašanje i kako se ponašam svaki dan, onda imamo gadan problem. Onda taj neko ne voli mene kao mene, nego voli samo Ideju o meni. A, ne mene kao ličnost. :)

Zavisi od osobe, ako je impulsivna i netolerantna na misljenje drugih, precutim ili probam da kazem na fin nacin (mada sa takvim ljudima to ne vredi). Ako je neko drugi, pa onda u vecini slucajeva kazem sta mislim naravno na neki nacin koji nece tu osobu uvrediti.

Back