Niti ***** niti pisha

• Začetnik teme Začetnik teme klon
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ok, i meni je blam da prdnem onako, sočno, k'o što bih da sam sam, ali zašto bi mi bilo glupo da kažem "izvini, srce, ja moram do WC-a.." Ok, ne bih naglasio šta ću tamo raditi, hehe...
I posle lepo izvetrim WC i to je to... ;)
A isto je valjda i ženama... Možda one kažu "idem da popravim šminku", hehe

Big Daddy:
Najbolje je da vas dvoje jednom to odradite zajedno. Ako ne mozete da nadjete WC sa 2 solje, vi lepo na neko poljance. I pri tom se drzite za ruke i bodrite medjusobno... Tako cete prevazici sve strahove i neprijatnosti. :D :D :D
Izvanredan predlog i vrlo romantično! Najbolje na cvetnoj livadi. Znači, na žalost, tek na proleće. Dotle će morati nekako da se snalaze...

mene od svacega sramota.i mnogo stvari mi se gadi.i klone to ipak nije dobro resenje.stvar je opustenosti pre svega sa samim sobom,a onda i pred nekim drugim.tako sam prevazisla problem piskenja kada sam sa deckom bila u sumi sumetini! prvo smo se nesto kao skrivali iza drveca, ali on jos i moze, a ja kad cucnem mora bar nesto da se zabeli ili glava ili guza. i tako smo dosli do toga da kad ja piskim on cucne ispred mene i pricamo.mogu ti reci da je meni to bilo vrlo simpaticno iskustvo. i sada kada sedim sa drugarima uvek kazem kad trebam do toaleta " e dobro idem sad ja da piskim" i svi se smeju i napravi se neka opustena atmosfera.tako je kod mene.mada i dalje mislim da je tako tragicno sto moramo sve to da radimo.

Back