Ništa od viznih olakšica

dr hirurg:
Баш ме радује колега да сте сређени и уређени. Онда Вам неће представљати проблем, да исллатите ону хиљадарку за опкладу. Или ће опет да буде брооооока, као са оном школом и Кардељом.

Meni 1000 e ne predstavlja problem, ali tebi , izgleda predstavlja.......neresiv :D

Kada se dogovorimo, ponesi pare, idemo u skolu ,kod direktorke, ako ona potvrdi incident, osta ti bez pozajmljenog soma E.............ako ne potvrdi, odma dobijes pare........si?? :D

markovozd..:
A sta bi ti sa viznim olaksicama??

Keve ti , gde bi ti to otputovao , da vidis malo sveta?? :shock:

Severna Koreja??? :roll:
Чекај,како то вољени "запад" не жели да нам олакша путовања у своје земље?Па они нас једва чекају,колико ја примећујуем.А,сад одједном овакав потез!Просто ми није јасно како то? :confused:
Па то су све демократски уређене земље које нама желе исто што и себи самима.Ма,што нам не дају да долазимо код њих?Па,ваљда нас вуку за рукав сво време да им се прикључимо у свеопштем благостању?Па ми никако није јасно одкуд сад да нас не прихватају?Па,ми смо сад "демократе" као и они...Боже... :roll:

dr hirurg:
Не колега тамо се нисмо кладили. Пише све. Кладили смо се на Броза и Швајцарску. Или од пилулица заборављате.

Ne , tu se nismo kladili.......jer ti je glupa prica.......

Ne znam iz kojeg si sela, ali to ne funkcionise kako si ti mislio....... :D :D

"Dobar dan, ovde Marko, dajte mi spisak nekretnine Jovanke Broz...... :D :D :D "

A advokatska kancelarija Tome File kaze : " samo momenat,,,,,,,imat olovku da zapisete?" :D :D :D :D :D

Je li tebi dobro :roll:

jedite_kod_Joa:
Чекај,како то вољени "запад" не жели да нам олакша путовања у своје земље?Па они нас једва чекају,колико ја примећујуем.А,сад одједном овакав потез!Просто ми није јасно како то? :confused:
Па то су све демократски уређене земље које нама желе исто што и себи самима.Ма,што нам не дају да долазимо код њих?Па,ваљда нас вуку за рукав сво време да им се прикључимо у свеопштем благостању?Па ми никако није јасно одкуд сад да нас не прихватају?Па,ми смо сад "демократе" као и они...Боже... :roll:

Niti nas zapad jedva ceka, niti nas vuce za rukav........to si ti sanjao ,kada si zaspao na otadzbinskoj upravi :D :D :D :D

U stvari.......bas ih zabole, za nas.......
Mnogo sebi pridajete vaznosti..........kao, zapad ce da propadne bez Srbije :D :D :D

Pa nije propala jedna Slovenija, a propasce cela EU :shock:

Ako hocete vize, ponasajte se civilizovano, ako necete, vas problem..........tuga je sto ima dece, koja bi da vide nesto u zivotu sem Srbije, a ne mogu od vas , koji imate i agorafobiju, i autizam , i ksenofobiju, ......pa i da vam neko plati kartu do Pariza ili Londona, vi ne bi smeli iz svog seoskog atara dalje.............

jedite_kod_Joa:
@markovozd

`Ајде иди опет на ваздух!Можда ти се разбистри шта сам хтео да кажем...

Pa ni sam ne znas sta si hteo da kazes........... :D

A pitao sam te prosto pitanje,gde bi ti, zemo,da ti neko da vizu????
Mislim ,znam,da nigde nisi bio, ali opet, izaberi neku zemlju , da posetis, na nedelju dana?

Back