Ништа од укидања виза!

Nije glavna stvar putovanje. Glavna stvar je u tome da si slobodan. Ako dobiješ neku stipendiju, bar ne moraš da čekaš u redovima za vizu - ideš gde si namerio...

burazeru ako ti imas 50000 evra u dzepu ti si slobodan , i svugde si rado vidjen gost, i svako ce da ti da vizu na 10 godina ako recimo zna da ces da dodjes u njegovu zemlju i da uneses recimo 50.000 evra.

a kad si sirotinja i kad radis za 300 evra mesecno u proseku , e tu nigde nisi pristao ni dobrodosao . sto kaze ona poslovica sirotinjo i Bogu si teska....

tako dok god je srbija beda , i dok god je prosek plata manja od 1000 evra nista od belog shengena.

imaju oni dosta gologuzije i bez nas...

burazeru ako ti imas 50000 evra u dzepu ti si slobodan , i svugde si rado vidjen gost, i svako ce da ti da vizu na 10 godina ako recimo zna da ces da dodjes u njegovu zemlju i da uneses recimo 50.000 evra.

a kad si sirotinja i kad radis za 300 evra mesecno u proseku , e tu nigde nisi pristao ni dobrodosao . sto kaze ona poslovica sirotinjo i Bogu si teska....

tako dok god je srbija beda , i dok god je prosek plata manja od 1000 evra nista od belog shengena.

imaju oni dosta gologuzije i bez nas...

Upravo tako

vizama se oni brane od neturistickih dolazaka u njihove zemlje.

turisticki mozes da odes vrlo prosto gde hoces

odes na sajt jolly-ja , kontikija ili odeon travela, nadjes hotel aranzman za tu zemlju, agencija ode sa vaucherom od hotela i tvojim pasosem u ambasadu , bap tup viza i eto putujes.

e a vize njima sluze da se brane od srpske sirotinje koja enma para da plati hotel u EU a hoce da u istu udje....

drugo vrlo bitan element u dolasku na beli sengen jeste procenat nezaposlenog stanovnistva. u srbiji je taj procenat nezaposlenih vrlo visok i logicno vecina tih nezaposlenih bi volela da problem svoje nezaposlenosti resi tako sto ce otici kod njih u EU i tamo nesto raditi, mutiti , krasti - kako ko.

e takvi njima ne trebaju i imacemo vize sve dotle dokle nezaposlenost bude visoka tj dok bude procenat tih gradjana srbije koji sanjaju da odu iz srbije i uvale se njima na grbacu - bude visok.

pa ovi domaci teletabisi , sto bi dupe dali za beli sengen ne kapiraju da im za bilo koji malo bolji turisticki odlazak u EU treba 1500 evra . a kako moze prosecan srbin da odvoji 1500 evra za jedno putovanje od 10tak dana kad mu je plata 300 evra prosek? 5 dana boravka u barseloni sa smestajem u nekom hotelu kosta 540 evra. znaci 10 dana 1100 evra + aerodromske takse od 70e i zdravstveno osiguranje to ti dodje 1200 evra i jos nesto tamo da pojedes potrosis i kupis i ne mozes da prodjes ispod 1500e za 10 dana . I sta treba srbin da usteka 6 mesecnu zaradu i 6 meseci da ne jede ni leba vec samo da pije vode i da to sprca za 10 dana boravka u nekoj zemlji u EU? Nije realno na zalost.

Kapiram da neki misle da im za EU ne trebaju pare vec parolasenje o odanosti demokratiji, transparenciji, ljudskim pravima, itd, pa su ljuti sto im se ovi ne bace u zagrljaj nego im daju nogu u dupe u konzularnom odeljenju.

"Zivela Evropa!"
"Get out, please."
"Ja sam se nagutao suzavca na mostu..."
"Security!"

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

''Ali ja sam bio clan 'Otpora'' i sad sam simpatizer DS-a"
''Get out,you idiot"

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Има најмање 5 година како, углавном, Божа Дерикожа прича о томе да ће се укинути визе. Ја мислим да је и њему досадило причати о томе али неки се још увијек надају. То су прави оптимисти чије постојање ја сам себи не могу да објасним. Али, ко чека, тај се начека. А многи нису дочекали, а нажалост, многи и неће. Не липши магарче до зелелне траве!

pa ovi domaci teletabisi , sto bi dupe dali za beli sengen ne kapiraju da im za bilo koji malo bolji turisticki odlazak u EU treba 1500 evra . a kako moze prosecan srbin da odvoji 1500 evra za jedno putovanje od 10tak dana kad mu je plata 300 evra prosek? 5 dana boravka u barseloni sa smestajem u nekom hotelu kosta 540 evra. znaci 10 dana 1100 evra + aerodromske takse od 70e i zdravstveno osiguranje to ti dodje 1200 evra i jos nesto tamo da pojedes potrosis i kupis i ne mozes da prodjes ispod 1500e za 10 dana . I sta treba srbin da usteka 6 mesecnu zaradu i 6 meseci da ne jede ni leba vec samo da pije vode i da to sprca za 10 dana boravka u nekoj zemlji u EU? Nije realno na zalost.

Зашто толико лажеш? Па прошлог лета је 500 000 људи било ван Србије на летовању. Мој дуг је ишао у Барселону за 450 евра, плус 250 евра џепарца на 7 дана.

Ubedljivo si mi najjaci kad na forumu govoris u ime stranke :-)
Ма никако да се изјасни који је он "цветко" код напрдних и фекалног!?:dontunderstand:
Па ми се све некако чини да је или Болдрик или Пиш Бој - сећаш се филма Смешна стране историје !?:hahaha::rotf::hahaha:
Jel ti znas da je ovo jedan od najposecenijih sajtova u Srbiji, citaju li ovi tvoji u stranci sta ti pises ?

Наравно. Све знају и чак редовно читају.
"ОНДА ЗА ВАС НЕМА ЗИМЕ"!:dash::hahaha::rotf::hahaha:

Kapiram da neki misle da im za EU ne trebaju pare vec parolasenje o odanosti demokratiji, transparenciji, ljudskim pravima, itd, pa su ljuti sto im se ovi ne bace u zagrljaj nego im daju nogu u dupe u konzularnom odeljenju.

"Zivela Evropa!"
"Get out, please."
"Ja sam se nagutao suzavca na mostu..."
"Security!"

oo pa ti ocigledno nisi upoznat sa brojem studenata iz raznoraznih studentskih i drugih organizacija koji su, ali bukvalno, na puko parolisanje ne samo dobili vize, put, vec i dzeparac :) na faxu smo imali tzv 'scholarship/programme fisherse' :)
da ne govorim o ngo-ovima, mogu misliti

inace, sad generalno, moze da se ode tamo, moze i da se snadje vrlo lako za celi zivot, ako si okej, pretpostavljam da i sam to znas

oo pa ti ocigledno nisi upoznat sa brojem studenata iz raznoraznih studentskih i drugih organizacija koji su, ali bukvalno, na puko parolisanje ne samo dobili vize, put, vec i dzeparac :) na faxu smo imali tzv 'scholarship/programme fisherse' :)
da ne govorim o ngo-ovima, mogu misliti

inace, sad generalno, moze da se ode tamo, moze i da se snadje vrlo lako za celi zivot, ako si okej, pretpostavljam da i sam to znas

to jeste ,parolasenje i laprdanje o demokratiji i ljudskim pravima se itekako isplati , znam gomilu tih dzabalebarosa i parolasa iz recimo Lige , LDPa , raznih NVO i slicnih organizacija koji svakih par meseci idu po raznoraznim seminarima , kongresima, omladinskim kampovima i slicnim sranjima .Jednom sam cak putovao u Atinu u istom avionu sa onim nesrecnicima iz SDU i Kvirije ,ono ljudi profesionalni ****** po zanimanju boli ih dupe ,samo se putuje i bahati :mrgreen:a drugar iz LSVa sa jos 5 neradnika i budala(mozda je neko bio i normalan ) isao na konvenciju Laburista u Londru sad u decembru ,a ovi sve placali i dali im multivize na 6 meseci .
Tako da ko nema para ili druge uslove za putovanje samo neka se da u parolasenje i mrsomudjenje o demokratiji i ljudskim pravima ,samo se treba gurati i biti glasan .:mrgreen:

Back