Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114

genijalno
ko bugari?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tu je i Torrente!Gde napolje??? Jek si ti od rodjenja tako naivan ili si vremenom postao???
Nije glavna stvar putovanje. Glavna stvar je u tome da si slobodan. Ako dobiješ neku stipendiju, bar ne moraš da čekaš u redovima za vizu - ideš gde si namerio...
burazeru ako ti imas 50000 evra u dzepu ti si slobodan , i svugde si rado vidjen gost, i svako ce da ti da vizu na 10 godina ako recimo zna da ces da dodjes u njegovu zemlju i da uneses recimo 50.000 evra.
a kad si sirotinja i kad radis za 300 evra mesecno u proseku , e tu nigde nisi pristao ni dobrodosao . sto kaze ona poslovica sirotinjo i Bogu si teska....
tako dok god je srbija beda , i dok god je prosek plata manja od 1000 evra nista od belog shengena.
imaju oni dosta gologuzije i bez nas...
Kapiram da neki misle da im za EU ne trebaju pare vec parolasenje o odanosti demokratiji, transparenciji, ljudskim pravima, itd, pa su ljuti sto im se ovi ne bace u zagrljaj nego im daju nogu u dupe u konzularnom odeljenju.
"Zivela Evropa!"
"Get out, please."
"Ja sam se nagutao suzavca na mostu..."
"Security!"
Kapiram da neki misle da im za EU ne trebaju pare vec parolasenje o odanosti demokratiji, transparenciji, ljudskim pravima, itd, pa su ljuti sto im se ovi ne bace u zagrljaj nego im daju nogu u dupe u konzularnom odeljenju.
"Zivela Evropa!"
"Get out, please."
"Security!"
pa ovi domaci teletabisi , sto bi dupe dali za beli sengen ne kapiraju da im za bilo koji malo bolji turisticki odlazak u EU treba 1500 evra . a kako moze prosecan srbin da odvoji 1500 evra za jedno putovanje od 10tak dana kad mu je plata 300 evra prosek? 5 dana boravka u barseloni sa smestajem u nekom hotelu kosta 540 evra. znaci 10 dana 1100 evra + aerodromske takse od 70e i zdravstveno osiguranje to ti dodje 1200 evra i jos nesto tamo da pojedes potrosis i kupis i ne mozes da prodjes ispod 1500e za 10 dana . I sta treba srbin da usteka 6 mesecnu zaradu i 6 meseci da ne jede ni leba vec samo da pije vode i da to sprca za 10 dana boravka u nekoj zemlji u EU? Nije realno na zalost.
Који ли ће сада рок да Ђелић постави за добијање белог шенгена!?![]()
Ма никако да се изјасни који је он "цветко" код напрдних и фекалног!?Ubedljivo si mi najjaci kad na forumu govoris u ime stranke :-)
"ОНДА ЗА ВАС НЕМА ЗИМЕ"!Jel ti znas da je ovo jedan od najposecenijih sajtova u Srbiji, citaju li ovi tvoji u stranci sta ti pises ?
Наравно. Све знају и чак редовно читају.
А где су му били тата и мама ?!Зашто толико лажеш? Па прошлог лета је 500 000 људи било ван Србије на летовању. Мој дуг је ишао у Барселону за 450 евра, плус 250 евра џепарца на 7 дана.
"Zivela Evropa!"
"Get out, please."
"Security!"
"Zivela Evropa!"
"Get out, please."
"Security!"
Зашто толико лажеш? Па прошлог лета је 500 000 људи било ван Србије на летовању. Мој дуг је ишао у Барселону за 450 евра, плус 250 евра џепарца на 7 дана.
oo pa ti ocigledno nisi upoznat sa brojem studenata iz raznoraznih studentskih i drugih organizacija koji su, ali bukvalno, na puko parolisanje ne samo dobili vize, put, vec i dzeparacna faxu smo imali tzv 'scholarship/programme fisherse'
da ne govorim o ngo-ovima, mogu misliti
inace, sad generalno, moze da se ode tamo, moze i da se snadje vrlo lako za celi zivot, ako si okej, pretpostavljam da i sam to znas
А где су му били тата и мама ?!![]()