C0NSIGLIERI
Buduća legenda
- Poruka
- 44.217
Nisam cuo tu najnoviju vest, pricaj mi, jel pelcuje na silu ili izbacuje sa posla i iz skole ? Gori li danas Grozni ili Brisel ….Vaš Kadirov ima mnogo istančanija ljudska prava
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam cuo tu najnoviju vest, pricaj mi, jel pelcuje na silu ili izbacuje sa posla i iz skole ? Gori li danas Grozni ili Brisel ….Vaš Kadirov ima mnogo istančanija ljudska prava
U svakoj populaciji imaš neki procenat vernika u Ravnu zemlju, bitkoin, Veliko Stopalo.Nisam cuo tu najnoviju vest, pricaj mi, jel pelcuje na silu ili izbacuje sa posla i iz skole ? Gori li danas Grozni ili Brisel ….
Rusija, Amerika, Kina, Britanija svoju populaciju vakcinisu svojim vakcinama, a ostalu E(f)Ukaru isto pelcuju v.2.0 “serumom”U svakoj populaciji imaš neki procenat vernika u Ravnu zemlju, bitkoin, Veliko Stopalo.
U rusiji verovatno postoje takođe antivakseri ali znaju da bi ih ubili na protestu.
Fajzer i AstraZeneca su bili ti koji su uspešno izumeli.Rusija, Amerika, Kina, Britanija svoju populaciju vakcinisu svojim vakcinama, a ostalu E(f)Ukaru isto pelcuju v.2.0 “serumom”![]()
Mhmmm izumelili su i sad vam izumljavaju bOOster … zvace se hOOterFajzer i AstraZeneca su bili ti koji su uspešno izumeli.
Rusija je ukrala Astra formulu
ovo samo kompletna dileja moze da izjavi..... pa cak i kao provokacija je debilnaRusija je ukrala Astra formulu
Šta ti predlažeš, da svi pomru od kineskog virusa
Consulting naplacujem, sorry.Šta ti predlažeš, da svi pomru od kineskog virusa
Već su vas rešili, a to je Fajzer i AZConsulting naplacujem, sorry.
Obrati se euROPSKOJ komisiji, vidi koje genijalno resenje ce da izvuku iz sesira.
Gresis, ja resavam vas, kao zagonetku za preschoolVeć su vas rešili, a to je Fajzer i AZ
Ti si najgluplji član sajta posle @Persida Kolofon GemischtGresis, ja resavam vas, kao zagonetku za preschool
moracu sad da predjem na druge teme, a reci ovim svojim iz NGO da imas preporuku od mene da ti daju 13tu platu tj. bozicnicu ups. To nije vise IN tamo kod vas … nazovimo je onda SoroslicaTi si najgluplji član sajta posle @Persida Kolofon Gemischt
Vašington -- Malo je verovatno da će kroz Severni tok 2 proticati gas ukoliko Rusija obnovi agresiju protiv Ukrajine, izjavio je američki državni sekretar Entoni Blinken.
"Taj gasovod... kroz njega trenutno ne prolazi gas. Zapravo, to je sredstvo uticaja na Rusiju, jer sve zavisi od toga koliko ruski predsednik Vladimir Putin želi da vidi da gas teče kroz taj gasovod - ukoliko i kada postane operativan. Malo je verovatno da će to da se dogodi ukoliko Rusija obnovi agresiju na Ukrajinu", kazao je Blinken za NBC, a preneo Rojters.
Nešto ranije, ministri spoljnih poslova grupe G7 upozorili su Rusiju da će "snositi ozbiljne posledice ukoliko izvrši agresiju na Ukrajinu."
Pogledajte prilog 1066222
https://www.b92.net/biz/vesti/svet/nista-od-gasovoda-ako-rusija-napadne-ukrajinu-2072258
Šah-mat za putina!
Rusofili su dugo najavljivali 2 kapitalna projekta zla: NS2 i agresiju protiv ukrajinskog radnog naroda.
Sada su prisiljeni da izbace minimum 1!
Pomešao si pilulice iskeženi ?Караџићева непризната држава Република Српска никада није званично прогласила ратно стање.
Džaba protesti Fajzer rek o da PRVA i DRUGA vakcina ne mogu biti delotvorne bez TREĆE ?Nisam cuo tu najnoviju vest, pricaj mi, jel pelcuje na silu ili izbacuje sa posla i iz skole ? Gori li danas Grozni ili Brisel ….