NISSAN TERRANO !!!!!

1980andrej.

Početnik
Poruka
8
Pozdrav za sve na forumu!! Interesuje me Vase misljenje o Terranu 3.0 ili 2.7,ili 2,4 motor,dosta citam po forumima o njemu, ali dosada niko nije nista rekao iz licnog iskustva nego se samo ponavlja ista prica, kao na testovima raznih casopisa! ali mene licno interesuje da mi neko kaze ko ga licno ima i iz svog iskustva. Ja sam obozavaoc terenaca ali dosada ga nisam imao, zato sto radim u SLO pa zbog putovanja i kilometraze koju prelazim nisam imao terenca jer neznam kako bi se ponasao na cesti, potrosnja, itd.. Eto toliko od mene pa se vidimo uskoro jos jednom pozdrav i pisite ::::!!!!

bolje pogledaj Toyotu Hilux za kupiti, provereno dobra

hilux je pickup a terrano terenac :)

u klasi terrana je landcruiser od toyotinih vozila.

Mada sto se tice Nissana mislim da je u nasim uslovima bolje uzeti Pathfinder i X-Trail

prvenstveno zbog registracije jer Pathfinder ima motor od 2500 kubika a X-Trail od 2200 sto mu dodje registracija oko 45-65.000 din

Dok Terrano ima 2700 pa je registracija oko 900 evra

Mada sad vidim da on zivi u Sloveniji ili Republici Srpskoj sto znaci da je tamo registracija normalna i ne pljackaju kao kod nas u Srbiji tako da moze uzeti sta god pozeli :)

nisam terrano II...misim da sam najkonpetemtniji ovlen da o tome pričam, nije bitno što...

...odličan auto, odličan terenac, jedina slaba strana prednji trap koji nije za suviše extremne terene puno puta...stradaju mu krajevi spona...
...troši 10 l nafte prosečno...ako gaziš preko 2500 obrtaja potrošnja se udvostručuje...al i nemaš potrebe jer je to dizelaš još je sa dugim hodom klipa...kako bi ti reko... neki polukamionski motor...
...uz minimalno održavanje ima da ga voziš mnooooooooooogo godina i kilometara...
...ako ti nije problem registracija, kupuj nećeš da se zajebeš...:ok:

Mada sto se tice Nissana mislim da je u nasim uslovima bolje uzeti Pathfinder i X-Trail

prvenstveno zbog registracije jer Pathfinder ima motor od 2500 kubika a X-Trail od 2200 sto mu dodje registracija oko 45-65.000 din

Mada sad vidim da on zivi u Sloveniji ili Republici Srpskoj sto znaci da je tamo registracija normalna i ne pljackaju kao kod nas u Srbiji tako da moze uzeti sta god pozeli :)

patfajnder i terano su nebo i zemlja...patfajnder je krući, startniji, brži, jači...ali lošiji za teren zvog nižeg klirensa i dužeg međuosovinskog rastojanja...takođe i širi je, a znamo da kad voziš po terenu šumski putevi su urasli u trnje...
terano se ljulja kao brodić i nije za ulićanje u krivine, za razliku od patfajndera...
i da...terano je viši od nive...:per:

Znam da je pickup, a znam i da je bolja od većine terenaca

DeeLite ja bi njega vozio vise po gradu ali i nekada bi otisao i pa grbavom trenu ali dobro dodju savjeti a de mi reci kada se vrti na 2500 obrtaja koliko kmh ide jer bi ja i na posao isao sa njim i na posao zivim u Doboju Republika Srpska a radim u Sloveniji.

Back