Nissan Note

totsi

Domaćin
Poruka
3.182
nissan-note-1.4-16v-reg-03-23-klima-servisna-129.000-km-hr-auto-slika-176509591.jpg

šta fali notiću uglavnom u gradskoj ili kraćoj vožnji, skočiti na kavu, u kupovinu, do plaže...u testovima je toliko nahvaljen kao mali auto a jako prostran za 4 osobe, motori pouzdani...jedina veća mana mu je buka u unutrašnjosti.

zašto forumaši toliko kenjaju po njemu?

nissan-note-1.4-16v-reg-03-23-klima-servisna-129.000-km-hr-auto-slika-176509591.jpg

šta fali notiću uglavnom u gradskoj ili kraćoj vožnji, skočiti na kavu, u kupovinu, do plaže...u testovima je toliko nahvaljen kao mali auto a jako prostran za 4 osobe, motori pouzdani...jedina veća mana mu je buka u unutrašnjosti.

zašto forumaši toliko kenjaju po njemu?
Koji forumaši i na kojoj temi? Lično nemam nikakvog iskustva s njim tako da ne mogu ništa da kažem o njemu. Imao ga je jedan moj drugar, ali ga je brzo prodao jer je imao problem s dizel motorom. E sad koliko je taj stvarno prešao ko će to znati. Dizelaši su mu inače Renoovi 1,5Dci

nije u pitanju autoznalci, vec cista logika..na zapad su ljudi istrenirani na japance..u srbiji bas tesko..uglavnom prednjace evropska auta i mehanicari rade treninge i azuriranje na evropskim..neko ce kupiti nisan, neko tojotu, neko hondu, neko kiju..nema svako isti dzep u srbiji..u sustin meni je ovaj nisan note ruzan..i zbog estetskih razloga neb ga nikad kupio..

nije u pitanju autoznalci, vec cista logika..na zapad su ljudi istrenirani na japance..u srbiji bas tesko..uglavnom prednjace evropska auta i mehanicari rade treninge i azuriranje na evropskim..neko ce kupiti nisan, neko tojotu, neko hondu, neko kiju..nema svako isti dzep u srbiji..u sustin meni je ovaj nisan note ruzan..i zbog estetskih razloga neb ga nikad kupio..
s tim neam problema, kvalitet na prvo i praktičnost na drugo...u skladu sa financijskim mogućnostima.

1.5-liter dCi: This Renault-sourced engine is a common option in the Nissan Note, particularly in the European market.

1.4-liter and 1.6-liter: Early European models were available with these engines, which were manufactured by Nissan but share some components with Renault.

Back