Nismo vise prijatelji

eh, i ja imam slican problem...
bili smo najbolji prijatelji do letnjeg raspusta, kad sam se ja na jednom rodjendanu napila i poljubila ga...nakon toga smo neko vreme pretvarali da nista nije bilo, i onda se to desilo opet.... i tada mi je rekao da je na to cekao godinama, ali da je sada kasno, jer on ima devojku, zaljubio se i ne moze da je ostavi.... ja sam mnogo patila...
posle nekog vremena poljubili smo se opet, i opet... i onda je islo sve dalje.... i... on je idalje bio u vezi, ali oboje jednostavno nismo mogli da se odupremo tome....
i jedne veceri smo konacno otisli do kraja.... ali nismo stigli do pravog kraja, jer je on shvatio da ipak ne moze, jer voli svoju devojku!
i od tada nista.....
i dalje smo najbolji drugovi, ali je meni mnogo tesko da ga gledam s njom i da znam da to nisam ja!
a znam da je i njemu tesko, jer je rastrzan izmedju nas dve....
a volimo se isuvise da bismo jednostavno mogli da prekinemo i prijateljstvo.... :(
videcemo sta ce biti na kraju.....

tako da, savetujem svima da pokusaju da se kontrolisuu da se ne zaljube u najbolje prijatelje, jer je velika mogucnost da ce ih izgubiti i kao prijatelja i kao ljubav!

e nisi razumela, a mozda i ja tesko izrazavam sta mislim...duboka petljancija kad pored prijateljstva uvrstis i sex....bila je par tema ovog tipa....cinjenica je da se posle sexa mogu desiti promene kod jednog od partnera (u emotivnom smislu ili mu se sex jako svidi) pa kad se stvari vrate na cisto prijateljstvo to ne moze da podnese i prijateljstvo se raspadne..meni se desilo dva puta...iz prijateljstva se izrodila ljubav i kad se ljubav zavrsila zavrsilo se i prijateljstvo....:roll:

Ne mešaju se babe i žabe,. Sex iz prijatekljskih odnosa se rađa kada ste sami. Oboje. Stvar je karaktera i želje da se neko zadrži kao prijatelj. Više vredi pola sata kafiranja, nego sexa. Ako se to sutra ne ponovi...

Bas steta kada se narusi prijateljstvo, ako je i bilo pravo, jer pravi prijatelji i nemaju te mracne misli. Iskreno tesko je imati iskrenog prijetelja suprotnog pola.
Jeste da nije nemoguce ali??'
Ali se prijateljstvo nakon veze za jednu noc ili vise noci ne moze nastaviti, jer ce kad-tad doci ponovo do intimnijih odnosa.Zato nakon veze nema prijateljstva, to je zakon.

Ali se prijateljstvo nakon veze za jednu noc ili vise noci ne moze nastaviti, jer ce kad-tad doci ponovo do intimnijih odnosa.Zato nakon veze nema prijateljstva, to je zakon.

Glupost. :roll:
Ako smo bili sa nekim, to ne mora da je uvek samo zbog seksa (hemije, da se izrazim forumski :roll:) nego nam se mozda svideo kao osoba. I sto da ne ostanemo prijatelji onda?

Ja se druzim sa bivsim tipovima najnormalnije, tj sa onima sa kojima bih se ionako druzila, nezavisno od toga sta se desilo. I kad je bio kraj - bio je kraj i to sta je bilo se vise ne pominje. Dva su se ozenila, upoznala sam im zene, fine su, normalne osobe, niko se ne oseca ugrozen tu.
Nego se ljudi istripuju od malo seksa i od malo emocija pa moraju kao klinci da beze kad se sve zavrsi.

Prijateljstvo i ljubav su razliciti pojmovi. nakon veze sa prijateljem mozda jos uvijek i ostanete prijatelji, ali cete se vjerovatno gledati nekim drugim ocima. Ne morate osobi poslije raskida okretati glavu ali ako vam je bio prijatelj, onaj istinski vjerovatno bi tu i trebalo biti neugodnosti. I ne znam zasto bi se ponasali kao djeca ako nam je neugodno zbog nekih stvari koje smo uradili. Neko se mozda teze suocava sa tim, ponasa kao da nista nije bilo. I ja sam sa bivsima dobra samo za zdravo i sta ima i to je to. Niko nije rekao da sa nekim ne treba da se prica nakon veze i okrece glava, jedino ako ste jedva zivu glavu izvukli iz veze.

A sto mislis da te maltretira time sto te zove? Mozda mu nedostajes? Mozda i on ponekad zakuka za tobom kad oseti samocu? Dok si ti njega ranije zvala nisi dobijala ideje da ga potezes u nezgodno vreme, da mu smeta, a cim se on tebe seti krene prica o smaranju, uznemiravanju i tako to. Nije ni cudo sto veze ne mogu da opstanu ako se iskljucivost i egoizam stavljaju u prvi plan.

A sto mislis da te maltretira time sto te zove? Mozda mu nedostajes? Mozda i on ponekad zakuka za tobom kad oseti samocu? Dok si ti njega ranije zvala nisi dobijala ideje da ga potezes u nezgodno vreme, da mu smeta, a cim se on tebe seti krene prica o smaranju, uznemiravanju i tako to. Nije ni cudo sto veze ne mogu da opstanu ako se iskljucivost i egoizam stavljaju u prvi plan.

nije mi nikada smeto, cak ni sada...stvar je u tome sto to vise nije nista javi se samo da pozdravi/javi se...ali ja ako zelim da razgovaramo ....nije tu...ne razumem zasto se uopste javlja

Ma proci ce, kao i sve drugo :)

nije mi nikada smeto, cak ni sada...stvar je u tome sto to vise nije nista javi se samo da pozdravi/javi se...ali ja ako zelim da razgovaramo ....nije tu...ne razumem zasto se uopste javlja

Ma proci ce, kao i sve drugo :)

Uf, oprosti mi devojko, pogresno sam te razumeo. :rumenko: :(
Siguran sam da mu na neki nacin nedostajes, da ne misli o tebi ne bi ti se ni javljao, verovato bi prestao. Ovako kako izgleda to jeste maltretiranje, ali ne u smislu uznemiravanja, shikaniranja, nego maltretiranje tvog srca, jer ti si cini mi se jos uvek zaljubiska u njega, a on ti ne dozvoljava da ga prebolis i zaboravis.
Mora proci devojko, i proci ce kad tad, na zalost. Ali ako i dalje budes u kontaktu s njim, beskorisnom kontaktu, koji te samo iznova pokrece da prozivljavas ono sto si prozivela i sto bi najbolje bilo da ostavis iza sebe, bice ti tesko. Mislim da ne vredi trpeti takve muke. Lepo je ostati u vezi sa nekim ko nam je bio drag, koga smo voleli, kome smo se posvetili, ali to je "zdravo" tek nakon nekog vremena kada prebolimo raskid i oporavimo se. Ovako je to zaista maltretiranje.
Inace i meni bi bilo drago da sam u prilici bar da cujem neciji glas, koji mi se dopada do ludila, ali ako tu vise nema shansi bolje je da ga ne cujem. :(

Uf, oprosti mi devojko, pogresno sam te razumeo. :rumenko: :(
Siguran sam da mu na neki nacin nedostajes, da ne misli o tebi ne bi ti se ni javljao, verovato bi prestao. Ovako kako izgleda to jeste maltretiranje, ali ne u smislu uznemiravanja, shikaniranja, nego maltretiranje tvog srca, jer ti si cini mi se jos uvek zaljubiska u njega, a on ti ne dozvoljava da ga prebolis i zaboravis.
Mora proci devojko, i proci ce kad tad, na zalost. Ali ako i dalje budes u kontaktu s njim, beskorisnom kontaktu, koji te samo iznova pokrece da prozivljavas ono sto si prozivela i sto bi najbolje bilo da ostavis iza sebe, bice ti tesko. Mislim da ne vredi trpeti takve muke. Lepo je ostati u vezi sa nekim ko nam je bio drag, koga smo voleli, kome smo se posvetili, ali to je "zdravo" tek nakon nekog vremena kada prebolimo raskid i oporavimo se. Ovako je to zaista maltretiranje.
Inace i meni bi bilo drago da sam u prilici bar da cujem neciji glas, koji mi se dopada do ludila, ali ako tu vise nema shansi bolje je da ga ne cujem. :(

da :(

Nekima treba dosta vremena, vise nego drugima, da se za nekog vezu, a isto tako im treba vremena da posle toga tog nekog zaborave. Vidim da je to i kod tebe tako "udeseno". :(
Ali sve to prodje. Sacekaj, proci ce. Ako si dovoljno svesna da uvidis da posle raskida vise nema perspektive, da je nemoguce to sto je nestalo obnoviti, ne vredi se dalje oko toga angazovati, moras poceti sa zaboravljanjem, mora poceti da curi to vreme potrebno za zaborav. Najlakse je da se privemeno izolujes od te bivse ljubavi, da prekines kontakt dok ne zacele rane. Podgrevati stalno laznu nadu... nema to svrhe, samo otezavas samoj sebi. Zato se ljudi okrenu, odu i zatarabe za sobom sve otvore, poruse sve kanale, pokidaju sve veze sa bivsima. Da bi sebi olaksali. Zvuci gadno, ali korisno je. Pokusaj.

Back