harpun14
Primećen član
- Poruka
- 900
...bas steta!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bas steta!!!
...eto..nema nazad...sta je receno receno je
e nisi razumela, a mozda i ja tesko izrazavam sta mislim...duboka petljancija kad pored prijateljstva uvrstis i sex....bila je par tema ovog tipa....cinjenica je da se posle sexa mogu desiti promene kod jednog od partnera (u emotivnom smislu ili mu se sex jako svidi) pa kad se stvari vrate na cisto prijateljstvo to ne moze da podnese i prijateljstvo se raspadne..meni se desilo dva puta...iz prijateljstva se izrodila ljubav i kad se ljubav zavrsila zavrsilo se i prijateljstvo....![]()
Ali se prijateljstvo nakon veze za jednu noc ili vise noci ne moze nastaviti, jer ce kad-tad doci ponovo do intimnijih odnosa.Zato nakon veze nema prijateljstva, to je zakon.
bili smo drugovi, pa ljubav probali a sad ni jedno ni drugo(((((
A sto mislis da te maltretira time sto te zove? Mozda mu nedostajes? Mozda i on ponekad zakuka za tobom kad oseti samocu? Dok si ti njega ranije zvala nisi dobijala ideje da ga potezes u nezgodno vreme, da mu smeta, a cim se on tebe seti krene prica o smaranju, uznemiravanju i tako to. Nije ni cudo sto veze ne mogu da opstanu ako se iskljucivost i egoizam stavljaju u prvi plan.
nije mi nikada smeto, cak ni sada...stvar je u tome sto to vise nije nista javi se samo da pozdravi/javi se...ali ja ako zelim da razgovaramo ....nije tu...ne razumem zasto se uopste javlja
Ma proci ce, kao i sve drugo![]()
Uf, oprosti mi devojko, pogresno sam te razumeo.![]()
Siguran sam da mu na neki nacin nedostajes, da ne misli o tebi ne bi ti se ni javljao, verovato bi prestao. Ovako kako izgleda to jeste maltretiranje, ali ne u smislu uznemiravanja, shikaniranja, nego maltretiranje tvog srca, jer ti si cini mi se jos uvek zaljubiska u njega, a on ti ne dozvoljava da ga prebolis i zaboravis.
Mora proci devojko, i proci ce kad tad, na zalost. Ali ako i dalje budes u kontaktu s njim, beskorisnom kontaktu, koji te samo iznova pokrece da prozivljavas ono sto si prozivela i sto bi najbolje bilo da ostavis iza sebe, bice ti tesko. Mislim da ne vredi trpeti takve muke. Lepo je ostati u vezi sa nekim ko nam je bio drag, koga smo voleli, kome smo se posvetili, ali to je "zdravo" tek nakon nekog vremena kada prebolimo raskid i oporavimo se. Ovako je to zaista maltretiranje.
Inace i meni bi bilo drago da sam u prilici bar da cujem neciji glas, koji mi se dopada do ludila, ali ako tu vise nema shansi bolje je da ga ne cujem.![]()
Nekima treba dosta vremena, vise nego drugima, da se za nekog vezu, a isto tako im treba vremena da posle toga tog nekog zaborave. Vidim da je to i kod tebe tako "udeseno".