a jeste li bili s nekim na koga se niste ložili, ali ste iz nekog razloga ipak bili. ja jesam i neću nikad više
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jeste li bili s nekim na koga se niste ložili, ali ste iz nekog razloga ipak bili. ja jesam i neću nikad više
Da,komplikovano...........i ne znam razlog...........ali ne mogu da kazem nikad vise,kao ostali.......![]()
znam....da sam neodoljiv......šta ću.............![]()
![]()
polako.....biće i u RL...........Ovo pitanje se odnosilo na RL,a ne na forum...........![]()
polako.....biće i u RL...........![]()
Ovo iz ove teme bolje da vam ne bude.
Bidnete zajedno, a ne lozite se jedno na drugo? Koj ce vam to...
jesam...tako sam imala svog prvog decka u osnovnoj..
on je bio sa devojkom dve godine i raskinuo sa njom zbog mene,ja to nisam znala,ni rech nisam prozborila sa njim....i ja,valjda iz radoznalosti,ili osecaja moranja,rekoh ajde..bila sa njim dva dana...kaput![]()
kad je on stigo da ima devojku dve godine ako je raskinuo sa njom da biste vi bili zajedno, i to u osnovnoj školi?
kad je on stigo da ima devojku dve godine ako je raskinuo sa njom da biste vi bili zajedno, i to u osnovnoj školi?
rekla je da je ona bila u osnovnoj, možda je on imao 20 i koju
izgleda...ja sam tada na 2 dana menjala simpatiju a oni se već zabavljali dve godine...![]()
jes vala ja sam tada na 2 dana menjao gaće........![]()