Нишлије у чуду, градоначелница члан “Малтешких витезова” (ФОТО)

Ови наши несретни колонијални управници се толико ложе на тајна друштва, гарант би их неки озбиљнији преварант лако превеслао за паре зарад чланства у неком имагинарном тајном друштву. Ценим да су куповали оне лордовске титуле што искаче као реклама на фејсу.
Ево знам ја једног италијанског грофа дел Тинторета, који може да их учлани у ложу слободних керамичара.

pa dobro, ...ne mozes biti clan vlade ako nisi clan neke masonske loze ili nekog tajnog reda... to je oduvek bilo poznato .... nista novo ...

Ja prvi put za to cujem.

@ tema

Da sam znala da je templar ili stavec...nikada je mi ne bi bila favorit za gradonacelncu, sto je mnogo, mnogo je. Dobra je, ali nije najbolja, a sad jos i templar? Ovo postade kao neka moda u Srbiji, da si sve, samo ne pravoslavac, kao da se stide toga narocito ovi na vlasti i u politici uopste.

Pa sta ce mi takva gradonacelnica koja se stidi svoje vere ili kojoj ona nije dovoljna? Hvala, ne treba.

Ja prvi put za to cujem.

@ tema

Da sam znala da je templar ili stavec...nikada je mi ne bi bila favorit za gradonacelncu, sto je mnogo, mnogo je. Dobra je, ali nije najbolja, a sad jos i templar? Ovo postade kao neka moda u Srbiji, da si sve, samo ne pravoslavac, kao da se stide toga narocito ovi na vlasti i u politici uopste.

Pa sta ce mi takva gradonacelnica koja se stidi svoje vere ili kojoj ona nije dovoljna? Hvala, ne treba.
koji je sve bio izbor u nisu za potencijalne gradonacelnike?.

koji je sve bio izbor u nisu za potencijalne gradonacelnike?.
Ne znam, znam samo za nju, i za prethodnog gradonacelnika koji kako se isostavilo, i nije bio zainteresovan da to opet bude.

Uglavnom, NIs je jedna mocvara u svakom pogledu a narocito po pitanju vlasti, pa i ne pratim mnogo.

Ova mi je delovala kao neko osvezenje, ali sad vidim da su i tu niški kompleksi umesali prste.

Pogledajte prilog 777570

Нишлије у чуду, градоначелница члан “Малтешких витезова” (ФОТО)

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски је по свему судећи члан масонске организације "Малтешки витезови", чему у прилог иду и фотографије које су се појавиле на друштвеним мрежама.

Pogledajte prilog 777572

10.10.2020.

Наиме, на Твитеру су објављене фотографије Сотировски која је одевена у традиционалну одору Малтешких витезова, док клечи пред човеком који је мачем додирује по глави.

“Питају се грађани Ниша пред ким клечи градоначелница. Коме служи, јер грађанима сигурно не… Једино пред ким жена може да клекне је дете, док му закопчава јакницу”, пише у коментару изнад објављене фотографије.

Одора и знак на њој, лако је утврдити обичном претрагом на интернету, потпуно су исти као симболи Малтешких витезова.

Други Твитераш поставио је затим још једну фотографију Сотировске у групи људи, обучених у исте одоре, уз тврдњу да се међу њима налази и супруг градоначелнице Ниша.

gradonačelnica-niša-02-foto-TwitterMa-Barker-1024x682-700x466.jpg

“Са супругом Николом… 2.март”, пише у коментару уз фотографију.

Да подсетимо, Драгана Сотировски новоизабрана је градоначелница Ниша, а на ово место дошла је након што се годинама налазила на месту начелнице Нишавског округа.

link

Уз десницу и клерикализацију друштва увек иду и разни Малтешки витозови и слични, а иза којих стоји Римокатоличка црква тачније њене фашистичке фракције. Доласком радикалне левице на власт у Србији, законом би био забрањен рад оваквим организацијама. Јер оне нису само пренемагање буржоазије, већ исте служе јачању моћи шпекулативног капитала.
Krivično delo? Ne najbolji dokaz inteligencije biračkog tela.

Малтешки ред са Малте који има статус суверене државе и са којим је СФРЈ имала дипломатске односе, нема никакве везе са вашим СНС-масонским организацијама. Масонска удружења у СФРЈ била су забрањена.
Али брате, где ти живиш...?

Тито је био темплар 33ћег степена, а ти и даље верујеш да је СФРЈ масони били забрањени... ццццц...

Очито ти треба брзи курс из масонерије... витезови су они који граде ново, а темплари руше старо...

Back