JOVANA77 Poznat Poruka 9.786 05.11.2003. u 08:27 - niski udarci #26 fakpuppet: JOVANA77: stvarno ne kapiram......... Kliknite za proširenje... Kazi nam nesto novo... LL&P, fakpuppet Kliknite za proširenje... tebi lako mogu da kazem nesto novo...................sve je novo...............onome koji ne zna nista............
fakpuppet: JOVANA77: stvarno ne kapiram......... Kliknite za proširenje... Kazi nam nesto novo... LL&P, fakpuppet Kliknite za proširenje... tebi lako mogu da kazem nesto novo...................sve je novo...............onome koji ne zna nista............
D d1 Domaćin Banovan Poruka 4.406 05.11.2003. u 09:18 - niski udarci #27 dialozi na pravom mestu (mislim na naziv teme).... poz :wink:
Gost 05.11.2003. u 15:21 - niski udarci #28 Tya: Udarci su udarci... Zavisi samo ko ih zadaje.. Kliknite za proširenje... Bas tako:zavisi ko ih daje.Reci jos nesto,dobro razmisljas.
Tya: Udarci su udarci... Zavisi samo ko ih zadaje.. Kliknite za proširenje... Bas tako:zavisi ko ih daje.Reci jos nesto,dobro razmisljas.
J ja26 Početnik Poruka 24 05.11.2003. u 15:25 - niski udarci #29 Betty: A niko nece da se pohvali kako je bio bazobrazan/bezobrazna, to bih volela da vidim, hehehehe...... Kliknite za proširenje... Pa eto,bas ja mogu da se "pohvalim",ako je to uopste za pohvalu?!
Betty: A niko nece da se pohvali kako je bio bazobrazan/bezobrazna, to bih volela da vidim, hehehehe...... Kliknite za proširenje... Pa eto,bas ja mogu da se "pohvalim",ako je to uopste za pohvalu?!
T Tya Aktivan član Poruka 1.951 05.11.2003. u 15:25 - niski udarci #30 Ni kod babe nema za dž. :wink: ... Idem da se lečim..
J ja26 Početnik Poruka 24 05.11.2003. u 15:40 - niski udarci #31 Tya: Ni kod babe nema za dž. :wink: ... Idem da se lečim.. Kliknite za proširenje... Hej, stani!Od cega da se lecis? :?
Tya: Ni kod babe nema za dž. :wink: ... Idem da se lečim.. Kliknite za proširenje... Hej, stani!Od cega da se lecis? :?