Niske cene

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Banovan
Poruka
13.394
E ovako
Temu sam zamislio gde ce oni koji vide jeftina turisticka putovanja postavljati linkove od njih
A neka moderatori preprave znate sta sam hteo da kazem 😁

Evo ja prvi pocinjem

Pronasao sam grcku 14 nocenja za 105 eura u kompletu. Ali je problem sto je jeftino zato sto je u aprilu i maju.
Dok za istu lokaciju u julu i avgustu cena ide i do 900 eura i to samo za 7 dana.
Ko hoce ce postavim link

E ovako
Temu sam zamislio gde ce oni koji vide jeftina turisticka putovanja postavljati linkove od njih

Evo ja prvi pocinjem

Pronasao sam grcku 14 nocenja za 105 eura u kompletu. Ali je problem sto je jeftino zato sto je u aprilu i maju.
Dok za istu lokaciju u julu i avgustu cena ide i do 900 eura i to samo za 7 dana.
Ko hoce ce postavim link
Ako je jeftino, obično ne valja.

Halkidiki? Onda 2. Prst : )
Pretraži malo detaljnije ponudu, možda bude interesantnije . Osim ako nisi nečim vezan baš za tu agenciju.
Booking isto, samostalno.....bez ag.

E ovako

Evo ja prvi pocinjem

Ko hoce ce postavim link
Uvek idem kraj maja pocetak juna ili septembar po razumnim cenama

Ma mogu i ja naci nego rekoh ljudi ne znaju da mogu letovati za niske pare i u maju a letovanje zimi za dz.

Nego nisu u pitanju destinacije vec kvantitet i kvalititet turistickih agencija sa cenama.
Jer mogu nuditi kao sto i nude za 90 eura pocevsi Madrid, i po brosurama nagovaratite da uplatis ali kada dodjes tamo nema vc, i nije to to, ja znam za tur agen proverenu 100% vec 30 godina posluje.

Zanimaju me npr - kakp da kazem, prelazak iz jedne agencije u drugu to je ne moguce, npr ako bi isao sa jednom i dodjem tamo i da se ne vratim sa njom vec sa drugom tur agencijom, npr da odem preko nase turisticke agencije u italiju, i samo nastavim npr da razgledam polazak busom iz firence u veneciju, tri cetri dan.
Ostaje mi se sto duze u Italiji za sitne pare sa nekom tur agencijom.
Ne znam koliko je to isplativo, poloziti npr za vodica ili pratioca grupe turistickog?
Bude zamorno?

Na sajmu turizma koji se odrzava sada a navodno akcijske cene ce biti dostupne jos neko vreme ima i povoljnih aranzmana

Među najpovoljnijim aranžmanima koji se nude na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, jeste sedmodnevni put u Grčku, u maju, za nekih 79 evra po osobi.

Smeštaj je u skladu sa time koliko je plaćen. Neka prosečna cena letovanja na Egejskom moru, za porodicu, kreće se oko 500 evra. To je u predsezona, ali i u kasnu jesen.

https://www.b92.net/putovanja/letovanje.php?yyyy=2023&mm=02&dd=24&nav_id=2293860

Ma mogu i ja naci nego rekoh ljudi ne znaju da mogu letovati za niske pare i u maju a letovanje zimi za dz.

Nego nisu u pitanju destinacije vec kvantitet i kvalititet turistickih agencija sa cenama.
Jer mogu nuditi kao sto i nude za 90 eura pocevsi Madrid, i po brosurama nagovaratite da uplatis ali kada dodjes tamo nema vc, i nije to to, ja znam za tur agen proverenu 100% vec 30 godina posluje.

Zanimaju me npr - kakp da kazem, prelazak iz jedne agencije u drugu to je ne moguce, npr ako bi isao sa jednom i dodjem tamo i da se ne vratim sa njom vec sa drugom tur agencijom, npr da odem preko nase turisticke agencije u italiju, i samo nastavim npr da razgledam polazak busom iz firence u veneciju, tri cetri dan.
Ostaje mi se sto duze u Italiji za sitne pare sa nekom tur agencijom.
Ne znam koliko je to isplativo, poloziti npr za vodica ili pratioca grupe turistickog?
Bude zamorno?
Nisam sigurna da znam na sta mislis niti znam tacno sta i po kojoj ceni ima u Italiji konkretno.

Ono sto medjutim znam da na primer uzmes aranzman za Istanbul, ti imas mogucnost da biras da li ces ici sa tom grupom tu i tamo ili neces nigde ili mozes uzeti lokalnu agenciji i da odes bilo gde drugde. Ti u sustini placas samo put i smestaj preko nase agencije. Sta ces ti posle je tvoja stvar.
Fakultativni izleti, dodatne destinacije se uglavnom dodatno i placaju. Mnogi ne idu na njih.
Sada, koliko je isplativno uzeti lokalnu naspram domace, ne znam.

I pre svega koliko viza
Nisam sigurna da znam na sta mislis niti znam tacno sta i po kojoj ceni ima u Italiji konkretno.

Ono sto medjutim znam da na primer uzmes aranzman za Istanbul, ti imas mogucnost da biras da li ces ici sa tom grupom tu i tamo ili neces nigde ili mozes uzeti lokalnu agenciji i da odes bilo gde drugde. Ti u sustini placas samo put i smestaj preko nase agencije. Sta ces ti posle je tvoja stvar.
Fakultativni izleti, dodatne destinacije se uglavnom dodatno i placaju. Mnogi ne idu na njih.
Viza, pasos, boravisna dozvola i ostale takse?
Koliko to traje?

Ne mogu da nadjem cenovnik od jedne tur isticke agencije ali cene su u odnosu na recimo pre 5 godina prihvatljivije.
Recimo ako zivite i radite npr u boljoj po plati zemlji od Srbije, ali je Srbije bolja je se vise za nasu platu mnogo toga vise moze uzeti u nasoj zemlji recimo u odnosu na platu koju dobijete u Austriji 2000-3000 eura, jer za tu platu dok platite sve sta treba nece vam ostati nista.
Zato greba birati zemlje u kojima je deficit (jel se tako kaze?) manji nego u Srbiji, ili one zemlje iz koje Srbije izvoze nase domace proizvode.
Jer stvarno je sramota da turisticke agencije u nasoj zemlji Kopaonik nude skuplje od Italije.
I onda kazu letujte i zimujte u Srbiji

Back