Niška vavilonska kula antihriscanska

Ista je kao i AVtihristov projekat sa -U-staškim -U- u Beogradu na vodi:

Eu0IOJ5XEAE2_d8.jpg

...
Мислим да је Х...

Ко Зоки Шумадинац, данас прекрижени...

Изгубише ваксери ко расада

Jao zamisli da ti pozvoni na tvoju mačiju jazbinu u Beogradu na vodi i kaže: "Komšija...imaš li šfrafciger...odšrafio mi se sifon...sve mi ovlažilo..."

I dok prica ida dalje....onako zahuktani dok stenjete vičete "Expo, Expo, BDP, brzi voz, ćihu-ćihu Vučiću, ćihu-ćihu Vučiću..."

...

Poslednja izmena:
Ko vlada gradom Nisom, ko pravi vavilonske kule u gradu Nisu? Ako je Srbija Hriscanska drzava sa preko 80% gradjana koji se izjasnjavaju kao Hriscani da li je dozvoljeno da se pravi imitacija vavilonske antihriscanske kule na teritoriji drzave Srbije? Da li je to direktno vrsenje nuzde po dominantnoj veri samim tim i na verujuce ljude u drzavi Srbiji?

Koji politicar je dozvolio da se gradi nesto sto bode oci i vredja verujuce ljude u Srbiji a kojih je preko 80%?

Evo o kakvoj se kuli satanistickoj radi u gradu Nisu:

A šta fali Vavilonskoj kuli?

Jao zamisli da ti pozvoni na tvoju mačiju jazbinu u Beogradu na vodi i kaže: "Komšija...imaš li šfrafciger...odšrafio mi se sifon...sve mi ovlažilo..."

I dok prica ida dalje....onako zahuktani dok stenjete vičete "Expo, Expo, BDP, brzi voz, ćihu-ćihu Vučiću, ćihu-ćihu Vućiću..."

...
Jugoslav sifondžija.

Ko vlada gradom Nisom, ko pravi vavilonske kule u gradu Nisu? Ako je Srbija Hriscanska drzava sa preko 80% gradjana koji se izjasnjavaju kao Hriscani da li je dozvoljeno da se pravi imitacija vavilonske antihriscanske kule na teritoriji drzave Srbije? Da li je to direktno vrsenje nuzde po dominantnoj veri samim tim i na verujuce ljude u drzavi Srbiji?
U Srbiji mogu svi da se izjasnjavaju kao Hriscani, ali Hriscana nema ni 2 posto... Svetosavlje ne moze biti Hriscanstvo... Hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe... Srbija je drzava etnofiletista, oni grade svoje uzvisene "svetovne" spomenike vladarima i predcima iz gordosti, nebi li sebe i svoje korene ucinili bozijim i blazenim....

Back