- Poruka
- 10.204
Ниш ти је Србска престоница Рома...Jjjjoooojjjjjj, ja bi tu stanovao!
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ниш ти је Србска престоница Рома...Jjjjoooojjjjjj, ja bi tu stanovao!
![]()
Мислим да је Х...Ista je kao i AVtihristov projekat sa -U-staškim -U- u Beogradu na vodi:
![]()
...
Kolicinu gluposti koju ti napises na svakoj temi ravna je lupetanjima Milana Tarota...bas te je pogodila tema izgleda mnogo si se uznemirio kada toliko vredjas
Tamo bi Stašica i ja bili susjedi.
![]()
To su stari gradovi.Nisam ti za u tim teorijama zavjere, to je Gromova domena.
Jedino što sam u nekoj prastaroj knjizi našao satanističku kartu Vračara i kruga dvojke:
Pogledajte prilog 1560468
A šta fali Vavilonskoj kuli?Ko vlada gradom Nisom, ko pravi vavilonske kule u gradu Nisu? Ako je Srbija Hriscanska drzava sa preko 80% gradjana koji se izjasnjavaju kao Hriscani da li je dozvoljeno da se pravi imitacija vavilonske antihriscanske kule na teritoriji drzave Srbije? Da li je to direktno vrsenje nuzde po dominantnoj veri samim tim i na verujuce ljude u drzavi Srbiji?
Koji politicar je dozvolio da se gradi nesto sto bode oci i vredja verujuce ljude u Srbiji a kojih je preko 80%?
Evo o kakvoj se kuli satanistickoj radi u gradu Nisu:
Jugoslav sifondžija.Jao zamisli da ti pozvoni na tvoju mačiju jazbinu u Beogradu na vodi i kaže: "Komšija...imaš li šfrafciger...odšrafio mi se sifon...sve mi ovlažilo..."
I dok prica ida dalje....onako zahuktani dok stenjete vičete "Expo, Expo, BDP, brzi voz, ćihu-ćihu Vučiću, ćihu-ćihu Vućiću..."
...
U Srbiji mogu svi da se izjasnjavaju kao Hriscani, ali Hriscana nema ni 2 posto... Svetosavlje ne moze biti Hriscanstvo... Hriscanstvo ne trpi nikakve podgrupe... Srbija je drzava etnofiletista, oni grade svoje uzvisene "svetovne" spomenike vladarima i predcima iz gordosti, nebi li sebe i svoje korene ucinili bozijim i blazenim....Ko vlada gradom Nisom, ko pravi vavilonske kule u gradu Nisu? Ako je Srbija Hriscanska drzava sa preko 80% gradjana koji se izjasnjavaju kao Hriscani da li je dozvoljeno da se pravi imitacija vavilonske antihriscanske kule na teritoriji drzave Srbije? Da li je to direktno vrsenje nuzde po dominantnoj veri samim tim i na verujuce ljude u drzavi Srbiji?
Nista, pozitivan ili bar neutralan simbol koji su upravo satanisti proglasili satanistickim, njima je vrlo bitan rad sa arhetipovima...A šta fali Vavilonskoj kuli?
vavilonska kula je jasan satanisticki simbolNista, pozitivan ili bar neutralan simbol koji su upravo satanisti proglasili satanistickim, njima je vrlo bitan rad sa arhetipovima...
Simbol podeljenog i zavadjenog covecanstva koje njima odgovara, dakle obrnut od onoga kako je predstavljenvavilonska kula je jasan satanisticki simbol
PenthausA šta fali Vavilonskoj kuli?
jednog dana shvaticete sa kim imate posla i ko su judeo masoni ali bice kasnoPenthaus
Možda u kasnijem vremenu, dok je postojala imala je sasvim praktičnu funkciju.vavilonska kula je jasan satanisticki simbol