Nisi vise lepa kao pre , moj te pogled ne prepoznaje . . .

Izblejah sa bivsom koju nisam video duuugoo . .

Jeste idalje lepa ali . . ne vidim vise u njoj ono savrsenstvo kao nekad

Bila mi je najlepsa na svetu a sada samo jedna u moru lepih hahaha

Lepa ali nista posebno da zasasavim

Nisam to ocekivao .. prilicno sam se iznenadio ocekivao sam ponovo leptirice

Jel to okej ?

Okej je bruder, pametan si i odrastao:)
Tacnije- prevazisao si proslost, sto znaci da si lik buducnosti.
Sad hvataj sve sto naleti:p

Jel to okej ?

lll.jpg

Jel to okej ?

jel prošlo više od 30 godina? ako jeste onda nije ništa čudno što je pogled ne prepoznaje :lol:

Djubrence, treba pogledati sebe pre nego iskomentarisemo koliko se neko drugi (koga dugo nismo videli) promenio, aha :aha:

Skoro sretoh jednog druga, a dugo se bas nismo videli i on ce meni... " ala su se tebi pojavili podocnjaci, nisi to imala ranije."
A ja gledajuci ga onakvog procelavog, pa i prosedog.. opustenog zapustenog stomaka, precutah svoj komentar.

Sto rece Zlatko ja je pamtim iz osnovne skole i najvise iz srednjoskolskih dana kao cednu i nevinu ... sad imamo po 21 god. propalo se u piccku materinu ajd sto ja imam bore na sebe sam navikao al za nju mi cudno i ona ih ima

Sto rece Zlatko ja je pamtim iz osnovne skole i najvise iz srednjoskolskih dana kao cednu i nevinu ... sad imamo po 21 god. propalo se u piccku materinu ajd sto ja imam bore na sebe sam navikao al za nju mi cudno i ona ih ima

Kakve bore imaš u tim godinama?A srednja ti se završila pre 2 godine... Koliko se to čovek promeni za dve godine? Od čega? :dontunderstand:

Okej je bruder, pametan si i odrastao:)
Tacnije- prevazisao si proslost, sto znaci da si lik buducnosti.
Sad hvataj sve sto naleti:p

Amin ! :lol:
Ne bi nista dodao :lol:

- - - - - - - - - -

Sotire, brate pa ti si mlad ono bas mlad okle bore ? Ja ih nemam a cirka sam stariji 6 godina.
Inace devojke brze propadaju tako da ce ti fokus stalno ici sa jedne na drugu sve ces manje imati te faze da si impresioniran, dobro ide to I sa godinama .

Kakve bore imaš u tim godinama?A srednja ti se završila pre 2 godine... Koliko se to čovek promeni za dve godine? Od čega? :dontunderstand:

Oko ociju i na celu . .

Srednju sam zavrsio pre vise od 2 i po godine a nju nisam video vise od 4 god. .

Ne znam od cega al koga god da sretnem od moje generacije svi propali ko da imamo 30 godina a ne 20

Amin ! :lol:
Ne bi nista dodao :lol:

- - - - - - - - - -

Sotire, brate pa ti si mlad ono bas mlad okle bore ? Ja ih nemam a cirka sam stariji 6 godina.
Inace devojke brze propadaju tako da ce ti fokus stalno ici sa jedne na drugu sve ces manje imati te faze da si impresioniran, dobro ide to I sa godinama .

Ja bih dodala jedno shalom na tvoje amin... :rotf:

Elem, ja predlažem da se lepo okačite vas dvojica na adekvatnoj temi, krupan plan, anfas, pa da lepo mi procenimo ima li bora i tako to... :manikir:

- - - - - - - - - -

Oko ociju i na celu . .

Srednju sam zavrsio pre vise od 2 i po godine a nju nisam video vise od 4 god. .

Ne znam od cega al koga god da sretnem od moje generacije svi propali ko da imamo 30 godina a ne 20

Manje se mršti, a više smej, pa nećeš imati na čelu, već oko usana...

A nećemo sad da se vređamo, ne propadnu svi sa 30... :lol:

Ja bre mislim govoris o deceniji i vise, a ti tu srednja skola, 4 godine.
Tek ce da se promeni, cuvaj cudjenje za kasnije ;)

Poslednja izmena:

Back