nisam voleo neku drugu...

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ne moz svi bi olako da se izvuku
oma
devil.jpg

a koliko puta vam se desilo da ste za neku osobu bili ubeđeni da nije za vas
pa je zavoleli u međuvremenu
ali je bilo kasno?

Za jednu osobu sam mislila ranije,ma nikada,cak mi se gadio,primoravala sam sebe da uocim sta mi se uopste svidja na njemu,a kasnije......prica,njegov temparament,njegov pogled,razoruzali su me..........i sve sto sam rekla,nikad ,on je slomio...............:cool:

a koliko puta vam se desilo da ste za neku osobu bili ubeđeni da nije za vas
pa je zavoleli u međuvremenu
ali je bilo kasno?

to je samo trip...dok te je vijala nije ti bila zanimljiva,kada te je odjjebala povredila ti sujetu i onda si krenuo ti nju da vijas,a nju zabole uvo...kako zene kazu...dok sam ga vijala,nije me voleo,kada sam prestala da ga vijam,poceo je da me obozava...tako nesto...

Nikad.Ako mislim da nije za mene ni ne započinjem ništa a kamoli da se predomišljam posle.;)

Ti se samo praviš da si frajerka :cmok::heart:

.jednom ..............al je bilo kasno i bolelo je mnogoooooooo.........................:think:

jao, nemoj da me plašiš :sad2: qq qq qq

Mislim da mi se to sad dešava... :rida:

:sad2:

Za jednu osobu sam mislila ranije,ma nikada,cak mi se gadio,primoravala sam sebe da uocim sta mi se uopste svidja na njemu,a kasnije......prica,njegov temparament,njegov pogled,razoruzali su me..........i sve sto sam rekla,nikad ,on je slomio...............:cool:

nikad ne reci nikad, to je tačno
ali gde taj krug počinje a gde se završava :neutral:

to je samo trip...dok te je vijala nije ti bila zanimljiva,kada te je odjjebala povredila ti sujetu i onda si krenuo ti nju da vijas,a nju zabole uvo...kako zene kazu...dok sam ga vijala,nije me voleo,kada sam prestala da ga vijam,poceo je da me obozava...tako nesto...

a šta ako ste se stigli negde u tom vijanju? :confused:
i privlačite se i sve to ali se ćurak obrnuo...
ništa, strpljen-spašen

pa postoji milion pitanja "sta ako"...sta ako ona mene voli i otmu je vanzemlajci...ili slicno...u datoj situaciji se dela primereno situaciji...nema tu puno varijanti,ona me mozda hoce,mozda ja nju necu...bla bla...odes i probas...ako hoce hoce,ako nece nece...i kraj...svi oni koji mnogo filozofiraju,ostanu sa tukijem u ruci pred tv-om...

Back