Нисам расиста, погрешно су ме схватили!

У јавној установи, отвореној за све, на јавном простору, не може било ко, па чак ни глумица или глумац, било ко, да поставља питање зашто се ту налазе особе које њој не одговарају. Питање је неуместно и глупо и показује да онај ко то каже, не зна уопште о чему говори. Не постоји венчање у било којој Цркви на свету где се неће скупити и сиротиња и њихова деца, тако је одувек. Коме то не одговара, постоје друге форме. Е, сад, имамо ниво приче где ће свако супротно мишљење да изазове реакцију, тај ниво приче је једино занимљив, колико појединац има слободе да изнесе своје мишљење, а да не буде етикетиран. А што се тиче места и повода, глумица јесте промашила тему јер ако тако мисли, црквено венчање није за њу.. искрено и без икакве злонамерности.

Свуда има сиротиње, то је тачно.

Али не морају да буду толико напорни и безобразни.

Ако имам даћу, без њиховог благослова и преклињања, ако немам нећу, без њихових клетви и изазивања осећаја кривице код било кога.

На дан свадбе не желим да ме неко вуче за венчаницу, да ми тура под нос слинаво дете и да ме благосиља са "да и теби Бог да једно овакво"...

Одвратно, безобразно и подмукло.

И не разумем шта се ова уопште извињава?

Све што је рекла је тачно.

Uvek ista priča...
1. Uputiš opravdanu kritiku na račun "povredivih" zajednica,
2. podrže te isntruirane budale izjavama tipa "ubij povredivu zajednicu", taman toliko da ti diskredituju konstruktivnu kritiku,
3. a zatim slede napadi i osude od NVO, GMO, SFRJ i tako dalje
Kome još nije jasno ko to kreira, neka ide na kratak kurs kod heroj-Džamba od poplavljenog Obrenovca.

Back