Nisam pijan - imam virus

Сигурно му Тома послао своју ракију :D

Ево, вид'о сам Тому да шика у Турској ракијештину......:hahaha:

Nikolic-sa-jerusalimskim-patrijarhom.jpg
Foto: Tanjug
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u Ankari poručio da će Srbija uložiti maksimalne napore da intenzivira regionalnu saradnju, kako bi jugoistok Evrope bio politički i ekonomski stabilan, i izrazio nadu da će Turska u budućnosti biti ekonomski prisutnija u tom regionu.

Ја мислим да је он овде "летва"..... види како је ставио неку крпу око врата са крстом, Боже му опрости...
и не знам да ли сте приметили да стално трља руке........ И ЈОШ ПРИЗИВА ТУРКЕ У СРБИЈУ...:dash:

Ево, вид'о сам Тому да шика у Турској ракијештину......:hahaha:

Nikolic-sa-jerusalimskim-patrijarhom.jpg
Foto: Tanjug
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u Ankari poručio da će Srbija uložiti maksimalne napore da intenzivira regionalnu saradnju, kako bi jugoistok Evrope bio politički i ekonomski stabilan, i izrazio nadu da će Turska u budućnosti biti ekonomski prisutnija u tom regionu.

Ја мислим да је он овде "летва"..... види како је ставио неку крпу око врата са крстом, Боже му опрости...
и не знам да ли сте приметили да стално трља руке........ И ЈОШ ПРИЗИВА ТУРКЕ У СРБИЈУ...:dash:

Ja uopste ne primecujem da je pijan, niti mi je on uz sve mane, takav tip.

A to sto priziva Turke u Srbiju, druga je stvar, no ima ovde nekih koji se nikad ni sa kim ne bi druzili. Samo Srbija (i ev. Rusija) i kao da ceo svet ne postoji, niko im ne valja. Pa bi mozda trebalo da se upitaju - valjaju li oni sami kad je tako?

Shvati/te da sa svetom mora da se ekonomski saradjuje, niko te ne tera da ga volis ni Turcina ni nikoga.

@ tema

Sta reci?

Poslednja izmena:

Back