- Poruka
- 15.221
Pa ja bih možda i tebe tako opaučio, da se sretnemo negdje?
U ime loze Nemanjića, naravno.
A najdraži ti Rastko Gay Nemanjič?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja bih možda i tebe tako opaučio, da se sretnemo negdje?
U ime loze Nemanjića, naravno.
Jesi li kad uporedila svoje dimenzije sa zmijinim?
Zmija može da te ujede kada je ne vidiš, iznenada, ali ako se sretnete oči u oči, jedan na jedan, ferka i tako to, moraš biti prilično nesposoban da bi izgubio tu borbu.
Idi u Niš objasni seljacima šta je belouška... ionako bila vlaga ovih dana...
Naravno, ali ja ću biti zadovoljan i da je se samo otresem, tj. da negdje pobjegne.
A najdraži ti Rastko Gay Nemanjič?
Lako je ako je primetis izdaleka, tad mozes da pobegnes ili sacekas da prodje, ali sta ako te iznenadi? Sta da radim?
Lako je ako je primetis izdaleka, tad mozes da pobegnes ili sacekas da prodje, ali sta ako te iznenadi? Sta da radim?
Ti si seljak neotesani najveci sto li zivis u Beogradu?
I prekini da ocenjujes teme kao odlicne!
sta ako te iznenadi? Sta da radim?
Ma odakle ja znam sta je belouska, sta poskok, sta npr. kamenjarka. Bezi!
Moraš biti spremna. Pripreme, pripreme, pripreme. Razradi taktiku unapred za sve moguće i nemoguće susrete i zasede. Zmija u WC šolji, ti pustiš vodu. Zmija u rerni, danas jedemo uštipke. Zmija u liftu, ideš stepenicama. Zmija u kladionici, odeš u kafanu. Zmija gleda kroz prozor, ti spustiš roletnu.
Moraš uvek da misliš jedan korak ispred zmije.
Poskok ne živi u Nišu, nije seljak...
Moraš biti spremna. Pripreme, pripreme, pripreme. Razradi taktiku unapred za sve moguće i nemoguće susrete i zasede. Zmija u WC šolji, ti pustiš vodu. Zmija u rerni, danas jedemo uštipke. Zmija u liftu, ideš stepenicama. Zmija u kladionici, odeš u kafanu. Zmija gleda kroz prozor, ti spustiš roletnu.
Dosta, ti si poznat po "duhovitim" zenomrzackim odgovorima ili makar odgovorima kojima se podsmevas svima slabijima. Ne odgovaraj mi vise. Ako ne znas da odgovoris tacno, ne troluj.![]()
Pa zar ne citas temu? To je sve zbog visoke neokosene trave i prljavstine.