TheWickerMan
Domaćin
- Poruka
- 4.271
Inace...nema evrodizela zato sto firma koja je najveci uvoznik doticnog juce nije izdavala ED bas zbog povecanja cene...U narednih par dana ce i OMV imati Eko5 dizel...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj koji ima nameru to da radi je dileja.Ја јуче на НИСу купујем течност за брисаче и чујем како радник прича на телефон и говори да има горива, али само за резервоар тј. нема сипања у канте већ искључиво у кола тј. резервоаре... реално глупост, јер ће тај који има намеру да сипа у канте насути у кола, отићи кући извући на црево у канте па се вратити и сипати опет у резервоар...![]()
Eko 3 dizel sada se zove eko 350 i njegova cena je za 8,39 dinara veća nego do sada i litar će se prodavati po ceni od 64,69 dinara.
Evrodizel, sa novim nazivom eko 50, prodavaće se po ceni od 67,2 dinara.
Gorivo koje se sada prodaje pod nazivom evrodizel ima manji sadržaj sumpora od derivata koji je do sada nosio to ime i njegova nova cena je 68,76 dinara.
Izmena u nazivima dizel goriva nastala je jer je na tržište Srbije od ove godine uvedeno gorivo novog kvaliteta sa manjim sadržajem sumpora, pod nazivom evrodizel, sa 10 miligrama sumpora po kilogramu.
Gorivo koje je do sada prodavano pdo tim nazivom imalo je 50 miligrama sumpora po kilogramu i naziv mu je promenjen u eko 50, a isto se dogodilo i sa nekadašnjim eko 3 dizelom.
U ovom isecku ne pise.
To je SAT, a to bas i nisu prave novine.
Nekoliko puta su mi se nasle u ruci, svaki put sam se iznervirao citajuci gluposti koje pisu.
Pre godinu-dve kad je bila bas aktuelna prica oko toga da li ce biti dozvoljena preregistracija sa CG na srpske table na naslovnoj strani Sat-a veliki naslov ... Kako preregistrovati sa CG na SRB ... ajde bas da vidim sta to oni znaju a ja ne znam, pogledam unutra, a neki expert objasnjava: ... trebaju vam ti i ti papiri, pa odnesete tu i tu, a usput pomene i da je obavezno da je auto Euro3 ili noviji. To je toliko ljigavo, pa cak i ako je od Mirka.Zbog cega gluposti. Ne razumem ? Mozes li nesto da navedes. Mozda zvim u zabludi da nisu lose novine !